Şimdi Ara

Makro çekime özel makina yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sony alfa 37 ve bir adet makro cekim lensi isini gorucektir dslr ile birlikt genel lensler ile macro cekim iyi cikmaz bundan dolayi birde macro lens alman gerekicek

slr like makinelerden uzak dur derim 500 liralik makinelerden hicbi farki yok goruntu kalitesi olarak ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler slr msr anlamıyorum bu terimlerden gözünüzü sevem anlatırken modellerin üzerinden giderseniz çok mutlu olucam örnek veriyorum hs20 gibi proff makinalar veya sx130 gibi makinalar diyerekten, gerçekten bu konularda bilgim çok zayıf tabirleri bilmiyorum
  • Bu gün teknosada hs20 ve sx130 karşılaştırdım , sx130 aşırı ezik kalıyo hs20nin yanında doku görüntü ve makro boyutunda istediğim performansta değil , sx130 u eledim kafamda başka önerisi olan varmı arkadaşlar
  • hs 20 ye hiç bulaşma ev içi çekiminde flaşsız resim çekiminde facia olur . ben sana sony a37 tavsiye ederim 1399-1499 tl arası değişiyor bu cihazın fiyatı . hs 20 nin tek artısı yakınlaştırması olur diğer tüm özelliklerde a37 5 gömlek daha üstün . yanlış tavsiyelerde bulunmayın arkadaşlar hs 20 alacak kadar parası olana dslr den başka bişey önerilemez . zoom ve taşınabirlik önemli değilse kesinlikle dslr al
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaLeCoVeR

Tam profesyoel makina düşünme hiç.
    yarı profesyonel Canon SX40 modelini al.

Full HD video kaydı.
    çok fonksiyonlu dönebilen ekran.
    0 mm den makro. Gömleğine yapıştırıp çeksen dokularını gösteriyor. ( denedim bu dediğimi. )
    35 x optik zoom.

Sadece işinde değil normal hayaında da kullanırsın cok rahat bir şekilde.
    Komple manuel ayarlarıda mevut ilerde merak sararsan profesyonelce de kullanabılırsın.
    http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX40_HS/

Al incele bakalım beğenicekmisin ?

0 mm makro bana abartma gibi geldi nasıl denedin lensi objeye yapıştırdığın zaman makine ışığı nerden aldı.Yada nasıl bir ışık kullandın.

• Git hayyama spot 550D al ya da vatandan 1100D al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ Dadrocker.

Makinayı t-shirt gömlek vs. elbisene yapıştırıyosun. Makina odaklayıp görüntüyü kaliteli bir sekilde cekiyor. Ayrıyetten makina kutusuüzerinde 0 mm yazıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadrocker

quote:

Tam profesyoel makina düşünme hiç.
    yarı profesyonel Canon SX40 modelini al.

Full HD video kaydı.
    çok fonksiyonlu dönebilen ekran.
    0 mm den makro. Gömleğine yapıştırıp çeksen dokularını gösteriyor. ( denedim bu dediğimi. )
    35 x optik zoom.

Sadece işinde değil normal hayaında da kullanırsın cok rahat bir şekilde.
    Komple manuel ayarlarıda mevut ilerde merak sararsan profesyonelce de kullanabılırsın.
    http://www.canon.com.tr/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_Camera/PowerShot/PowerShot_SX40_HS/

Al incele bakalım beğenicekmisin ?

0 mm makro bana abartma gibi geldi nasıl denedin lensi objeye yapıştırdığın zaman makine ışığı nerden aldı.Yada nasıl bir ışık kullandın.

0 mm lazım değil yani dövmeye yapıştırmıcam sonuçta arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defeatme -- 3 Ağustos 2012; 22:56:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

hs 20 ye hiç bulaşma ev içi çekiminde flaşsız resim çekiminde facia olur . ben sana sony a37 tavsiye ederim 1399-1499 tl arası değişiyor bu cihazın fiyatı . hs 20 nin tek artısı yakınlaştırması olur diğer tüm özelliklerde a37 5 gömlek daha üstün . yanlış tavsiyelerde bulunmayın arkadaşlar hs 20 alacak kadar parası olana dslr den başka bişey önerilemez . zoom ve taşınabirlik önemli değilse kesinlikle dslr al

Merhaba dostum sony a37 baktım, benim işimi tam kapasite görürmü gerçekten fuji hakkında o kadar kötü yorumlar aldımki resmen sırf bu yüzden almayı düşünmüyorum napsam çok arada kaldım ve sizin yorumlarınıza göre gidip araştırma yapıyorum çünkü bu konularda çok zayıfım daha detaylı bilgi ve model kıyaslamaları yaparsanız sonuça gitme yolunda net kararlarla ilelicem

• hs 20 ile sony a37arasında hs 20 nin sadece zoom avantajı var a37 diğer bütün işlemlerde çok daha iyi hs 20 rakip olamaz
  • Arkadaşlar yanlış anladınız beni. Demek istediğim bu kadar kalliteli makroda demekti. Ha senin 0 cm e ihtiyacın yoksa o zaman gerek yok. Sadece bilgilendirmeydi. O zaman dslr al bi tane giriş sınıfı. Örneğin 1100D veya D3100 gibi. Hem büyük sensörle güzel fotograflar alırsın. Hem de kompakt makinadan kat kat fazla verim alırsın.
  • quote:

Arkadaşlar yanlış anladınız beni. Demek istediğim bu kadar kalliteli makroda demekti. Ha senin 0 cm e ihtiyacın yoksa o zaman gerek yok. Sadece bilgilendirmeydi. O zaman dslr al bi tane giriş sınıfı. Örneğin 1100D veya D3100 gibi. Hem büyük sensörle güzel fotograflar alırsın. Hem de kompakt makinadan kat kat fazla verim alırsın.

kompakt ve dslr arasındaki fark nedir, makro modu önemli fakat 0 cm e kadar gerek yok, gün ışığında prüzsüz çekim yapabiliceğim tonları birebir aktarabileceğim bi makina hedefim, tekrar tekrarda almak istemiyorum durumu bi üründe sabitlersek süper olur

• Dslr ve Kompakt makinaların farklı olmasının sebebi objektif değiştirebilme , sensör boyutu farkı. Epey fark var.

Sensör boyutu dslr da fazla oldugu için cok daha başarılı ve kaliteli çekimler elde edersin. Tek seferde Dslr al o halde hiç ugrasma kompakt falan.

Eğer İç mekanda kullanıcaksan sürekli Nikon D3100 tercih et.
    Dış mekanda da kullanırım dersen Canon'u tercih et. 500D ye kadar yolu var. 1100D . 500D.

Ayırımı yap makina seçmek kolay iş.
  • yokmu çevrende makinası olan gelsin çeksin hiç abartma sx 130un makrosuda iidi s 2850 fujinin de özel makro lense hiç gerek yok bilgine....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.