Şimdi Ara

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.262
Cevap
55
Favori
524.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cankart

sümbül çiçeği

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!

dostum sanırım makinayı odaklamayı daha keşfedememişsin resimlerde bulanıklılık sorunu var çekmeden önce denklanşöre yarım basıp odakla makinayı sonra çek resmi
  • bende ölee yaptım zatenn
  • ma abunu bir kerede odaklamaya bilir gözüne en net resim gelene kadar yarım basıp bırak makinayı tam olarak odakladıktan sonra çek
  • @cankart, bak bi hayati tavsiye de benden : ben çok çektim bu dertten, forumda herkes resmen seferber olmuştu benm için bu konuda : "Gözünü seveyim tarih koymadan çek resimleri !!! "

Hem dikkati dağıtıyo hemde resmin artistik albeniliğini düşürüyor. Ben de eskiden HEP tarih koyardım ama artık tarih mafiş oldu!

Çekim potansiyelin var, azcık odağa endeksle kendini, bi de tarihi sildinmi tam oldun
    Başarılar

• quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

quote:

Orjinalden alıntı: AND1

Fotoğraf makinem yok henüz.. Cep telefonu ile yaptığım makro çekimleri eklerim ara sıra..

Sony Ericsson W810i..

Tıkla 1

Tıkla 2

Tıkla 3

cep telefonu için hiç fena sayılmaz

çok güzel vallaha makinem gelse de ben de çeksem Çok özeniyorummmmm

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

quote:

Orjinalden alıntı: AND1

Fotoğraf makinem yok henüz.. Cep telefonu ile yaptığım makro çekimleri eklerim ara sıra..

Sony Ericsson W810i..

Tıkla 1

Tıkla 2

Tıkla 3

cep telefonu için hiç fena sayılmaz

çok güzel vallaha makinem gelse de ben de çeksem Çok özeniyorummmmm

O duyguyu çok iyi biliyorum

• Canon A700 - Orkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeRaVeN -- 16 Şubat 2007; 13:14:03 >

• WhiTeRaVeN orkiden çok güzel Amna keşke arka planı biraz düşünseydin masa örtüsüyle orkidenin rengi benzer olduğu için orkide ön plana çıkamıyo gibi Ben pek anlamam ama arkada koyu bişey olsaydı orkide renginden farklı daha süper olurdu gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Orjinalden alıntı: anti_ranger

sony dsc-h5

shell in 100 ytl lik benzin üstüne 2.5 ytl istedii arabalardan ferrari f2005 :D

guzel resım,
    bırde benzın almasakda bunu dırek parayla alabılıyormuyuz

ya bence almaya değmez küçücük adi bi plastik bi çekçek araba sanmıorum parayla verecklerini :P:D

• SONY DSC-H5

yorumları bekliorumm... :D:D
  • @anti_ranger ;

Başarılı bir çalışma ama çekerken arabanın altına makinen gölge yapmış, keşke ışığı daha farklı açılardan ayarlasaydın da o gölge orda belirmeseydi . Resmin dikkatini direkt oraya çekiyo ...

Çekmeye devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahara -- 16 Şubat 2007; 20:20:29 >
  • biraz acemiyim birazda aceleye geldi inşallah diğer ferrari modelllerinide elime geçirdiğim zaman daha güzel çalışmalarla karşınızda olcam :D

•  MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!

(Nikon L3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeproxy -- 17 Şubat 2007; 12:05:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

WhiTeRaVeN orkiden çok güzel Amna keşke arka planı biraz düşünseydin masa örtüsüyle orkidenin rengi benzer olduğu için orkide ön plana çıkamıyo gibi Ben pek anlamam ama arkada koyu bişey olsaydı orkide renginden farklı daha süper olurdu gibi

çok haklısın, daha acemiyiz işte düşünemiyoruz böyle şleyleri. ama zamanla bakış açısı da gelişecektir

• @deeproxy,
    fotoğraflar çok hoş, özellikle 3. fotoğraf
  • bide iğrenç böcek olmasa
  • Daha önce çektiğim orkideyi koyu zamin üzerinde çektim, biri daha aydınlık. sizce hangisi daha hoş?

• sağdaki daha hoş gibi
    bide kardeş bu resimleri nasıl koydun böyle ben koyamıyorum sadece link çıkıyor nasıl olcak bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

sağdaki daha hoş gibi
    bide kardeş bu resimleri nasıl koydun böyle ben koyamıyorum sadece link çıkıyor nasıl olcak bu?

Thumbnail for forums (1) yazan yerdeki linki kopyala ve buraya yapıştır. sonra da "IMG" ve "URL" yazılarını küçük harf yap, kısaca tüm harfler küçük harf olacak, bu kadar.
  • Hobaaaa Deepproxy harika Böcüküm benim
    Whiteraven Böyle çok daha güzel olmuş.orkide de maşallah plastik gibi çok güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.