Şimdi Ara

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.262
Cevap
55
Favori
524.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar gercekten cok guzel fotograflar var,

sizden bir ricam resimlerin altina hangi ayarlarda cektiginizi de yazar misini boylece benim gibi acemi olan arkadaslar bu isi daha iyi ogrenebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

arkadaslar gercekten cok guzel fotograflar var,

sizden bir ricam resimlerin altina hangi ayarlarda cektiginizi de yazar misini boylece benim gibi acemi olan arkadaslar bu isi daha iyi ogrenebilir

evet çok iyi olur marka ve ayarlar
  • @kara_eylül ve @Eda_fb resimlerin exif bilgilerine bakarak hangi makine ile çekildiğini ve ayarlarının ne olduğunu görebilirsiniz. Benim makinem Canon A700, fotoğrafları manuel modda makroyu kendim netleyerek çektim, poz süresi 1/1500 F:3,5 flaş açık ISO:80
  •  MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!
  • SONY DSC-H5
     MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!
  • super ya ... şiddetle tavsiye ediyorum.
  • pardon neyi tavsiye ediyorsun kardeş_?
  • arkadaslar fotolarin exif bilgilerini gorebilecegim basit bi program var mi, windowsun icinde bitane vardi ama makinaya format attim ne hikmetse yeniden kurunca o program yoktu, soyle basit bi sey var mi
  • quote:

arkadaslar fotolarin exif bilgilerini gorebilecegim basit bi program var mi, windowsun icinde bitane vardi ama makinaya format attim ne hikmetse yeniden kurunca o program yoktu, soyle basit bi sey var mi

ben ACDSee 9 kullanıyorum. tavsiye ederim

sanirim yaptim
  • "sanırım" değil yaptın işte..eline sağlık..
    quote:

sanirim yaptim
  • güzel foto sagol...
    bir kalemin ucunu bu kadar yakından görmemiştim bu arada..
    quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

• @sonix arkadaşım makron güzel..sagol..yalnız makroda bende de oluyor bu tip bir obje haricindekilerde fluluk..
    netleme noktasal seçmeden galiba..belki 6.7 nokta netleme yada çerçeve netleme belki bunu önler sanırım..
    quote:

Orjinalden alıntı: sonix!

• Sonix makron çok güzel.Sanki soyulmuş elmaya sopa takılmış gibi [7color]
  • Müdür, Makroları Auto modta çekiyorum. Ayarlarına fazla karışmıyorum

Eda_Fb o soyulmuş elmanın biradı vardı ama hatırlamıyorum.Bizim bahçeden o

Samsung S500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 18 Şubat 2007; 18:52:16 >

• arkadaslar mum fotografi cekermisiniz makro, ben baya ugrastim ama cekebildigim en iyisi bu, mum fotografini makro cekmek icin hangi ayarlar yapmaliyim, sizlerde deneyip buraya koyarmisiniz, bu arada makinam canon a530

@mudur damlaciklar hakkindaki yorumun icin tesekkur ederim, makinayi 7 ay once falan aldim evde oyle yatiyordu buradaki resimleri gorunce biraz ugrastim forumdaki arkadaslar da yardimci oldu oyle cektim resimleri, birde su mum olayini cozersem tamamdir is,

mumun etrafindaki o sari bulanikligi nasil giderebilirim, makinada tum ayarlari denedim, iso sabit hep 80 ensante (yada adi herneyse iste onu ) 2'' dan 1/100 kadar hepsiyle cekerek denedim ama en iyisi bu cikti digerleri ya cok parlak cikiyor ya cok karanlik, flas zaten kullanmiyorum,

• Arkadaslar mum resmi asagidaki gibi ciksin istiyorum, yukardaki resmin etrafindaki o sari parlakligi paintte sildim, sadece mum resmınde degıl gece cekımlerındede ışık sorunu oluyor mesela ikinci resimdeki gece çekiminde de gördüğünüz gibi ışıkların etrafında çizgiler var onları nasıl yok edebilirim bu soruyu canon fotografları bölümündede sordum ama kimse cevab vermedi

ensante yı sureklı değiştirerek resimler çektim her değerde bir tane resim çektim ama hem mum resminde hemde gece resminde ışığın etrafı böyle çıkıyor

• @kara_eylül

1. mumu ruzgar almayan bir yere koymayi dene.
    2.enstanteneyi mumkun oldugunca kisalt 1/1000 gibi mesela. eger harici bir isik kaynagin yoksa flashli cekim yap.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.