Şimdi Ara

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.262
Cevap
55
Favori
524.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 10 Mart 2007; 11:37:40 >
  • Fotokritikten önce size danışayım dedim;

Balkon zemininin tırtıklarından kurtulmak için böyle bir uygulamaya başvurdum

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!
  • sony t9:

• @alumsum_89 ,@Eda_fb ve @yildiz hocam ellerinize saglık güzel makrolar olmuş..
    forum sayfalarının başındaki makrolara baktım da.birde son sayfadakilere......oooo ne farklar var.Demekki baka baka eleştire eleştire doğru yoldayız.. devam.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: müdür

@alumsum_89 ,@Eda_fb ve @yildiz hocam ellerinize saglık güzel makrolar olmuş..
    forum sayfalarının başındaki makrolara baktım da.birde son sayfadakilere......oooo ne farklar var.Demekki baka baka eleştire eleştire doğru yoldayız.. devam.....

teşekkür ederim
  • alumsum_89, resimlerin harika, ama kumrular ayriyetten daha bi harika! Çok terbiyeliler maşallah!! Nasıl yaklaştın? Eğitimliler sanırım?

Ayrıca Eda_Fb,bence mutevazi davranıyosun, resimlerin öğrenme aşamasını çoktaan geçtiğinin açık ifadesi ... Ben de şuaralar hiç çekemiyom yaw , forumu biz başlattık ama en nazlı bi çıktık!! Amma inşallah bombaaa gibi dönecemmmm ...Az durun

• quote:

Orjinalden alıntı: zahara

alumsum_89, resimlerin harika, ama kumrular ayriyetten daha bi harika! Çok terbiyeliler maşallah!! Nasıl yaklaştın? Eğitimliler sanırım?

Ayrıca Eda_Fb,bence mutevazi davranıyosun, resimlerin öğrenme aşamasını çoktaan geçtiğinin açık ifadesi ... Ben de şuaralar hiç çekemiyom yaw , forumu biz başlattık ama en nazlı bi çıktık!! Amma inşallah bombaaa gibi dönecemmmm ...Az durun

:) teşekkürler.geçen sene havalar çok soğuduğunda geldiler ilk kez bizim balkona.o gün yemek verdik o gün bugündür hergün geliyolar şimdi tek umudum yumurtlamaları :)hatta yanlarında 2-3 tane serçe kuş da getiriyolar .artık alıştıkları için yaklaşınca kaçmıyolar o yüzden rahatça fotoğraflarını çekebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alumsum_89 -- 11 Mart 2007; 17:50:58 >

•  MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!

o güneş batan resimde aslında çiçeği çekmek istedim ama ters açı oldu garip bişey oldu makro kategorisine pek girmiyo galiba :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alumsum_89 -- 11 Mart 2007; 18:48:52 >

• Fuji 9500 makinamdan 10-15 gün ayrıyım.Eldeki panasonic gs-200 video kamera ile çektiğim fotolarla yetineceğim.
  • @alumsum_89

mükemmel su damlararında parlayan noktalar orjinalse ellerine sağlık süper fotolar
  • misafirin canon A80 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguretes

@alumsum_89

mükemmel su damlararında parlayan noktalar orjinalse ellerine sağlık süper fotolar

saolasın.onlar gerçek flaş patlayınca sular parlamış.ama o resim,resmin gerçek boyutu değil,yakınlaştırılmış hali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahara

alumsum_89, resimlerin harika, ama kumrular ayriyetten daha bi harika! Çok terbiyeliler maşallah!! Nasıl yaklaştın? Eğitimliler sanırım?

Teşekkürler Zahara Bu arada Alumsun gerçekten mükemmel su damlalarına şok.gif oldum

• .

• @tetix;

Kadrajın çok hoş. Tebrikler.
  •  MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!

Dh Ankara buluşmasında yakılan mangalın külleri
  • Biraz daha girsen senin lens de kül olcakmış Eda
  • Eda_fb bencede fazla yaklaşma plutosDaddy haklı diğer arkadaşlardanda güzel kareler gelmeye başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 12 Mart 2007; 21:21:12 >
  • Orası çamurmu, sumu tam çözemedim

Çok hoş olmuş ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Biraz daha girsen senin lens de kül olcakmış Eda

Allah korusun yıkardım o buluşmayı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.