Şimdi Ara

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.262
Cevap
55
Favori
524.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet1980>> Kocaeli Yukarı Hereke Kayalıdağ mevkii yolu kenarında bir su akıntısı..
  • Yıldız, su akıntısına kapılan çiçeğin harikaaaaa ya!! PC 'me duvar kağıdı yapasım var!

Kesinlikle en güzel efektler su ile yapılan çekimlerle elde ediliyor kanımca.
    Arkadaşlar, bi teklifim var : Bence sadece su unsurunu içeren, sırf su'yu konu alan bi çekim yarışması yapalım ne dersiniz? Tabiiki gene makro çekim olucak hepsi, hem şu kurak geçen günlerimizde su ile ilgili yaptığımız çekimlerin de kıymeti (ve de zahmeti) bi hayli yüksek olur!

• Aslında su ile çektiğimiz yada çekilecek çok fazla fotoğraf var evde gözden çıkardığınız bir cd üzerine su damlatarak yada mutfakta renkli bir kap içine biberondan sabit hızla su damlatarak birkaç deneme yapabiliriz. Bunları daha sonra değişik programlarda işleyebiliriz.

三洋電機 Sanyo VPC-E6EX

MAKRO MAKRO VE SADECE MAKRO...!

• sudaki çiçeğin büyük boyutunu isteriz...
  • Tabiki buyur >> http://img257.imageshack.us/img257/6132/sany1030customtu3.jpg

(Genelde fotoğrafları bilgisayarda fazla yer kaplamaması için boyutlandırırım
    buda 6mp den 6mp e (2.13mb den 435kb a) orjinal büyüklüğü düşürülmüş hali.)
  • teşekkür ederim ama ben bunu kastetmiştim. zahmet olmazsa bunuda upload edermisiniz.?

quote:

Orjinalden alıntı: yildiz

三洋電機 Sanyo VPC-E6EX

• http://img136.imageshack.us/img136/8483/sany0679jc8.jpg
    zoom ile çektim nispeten zayıf netlikte ancak görünümü hoş bir kare. beğendiğine sevindim.
  • evet büyük boyutta farkediliyor fakat yinede çok güzel bir kare; eline, gözüne sağlık...
  • Fotokritikte de sergilediğim son fotoğrafım,"Doku" çalışmam;

http://www.fotokritik.com/441491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 12 Mart 2007; 17:28:19 >
  • Aranıza bende katıldım arkadaşlar. Bu fotograf çekme işine daha yeni başladım.Görüş ve önerilerinizle bu işi öğrenmeye çalışacam. 1 saat önce çektiğim iki fotografı yayınlıyorum. Şuan makinama alışma sürecindeyim ilerleyen zamanda sizinde yardımlarınızla daha iyi fotograflar çekeceğim.

Canon A540

Canon A540

• Birtane daha karanlık odada mum ışığı denemesi...

Canon A540

• Çok yakında bunlarda fotokritikte yerlerini alacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 13 Mart 2007; 20:39:29 >
  • Bu yukarıdaki makroları daha net nasıl çekebilirim. Önerisi olan varmı?
  • Bu makroyamı girer tam kestiremedim ama

• Apolloturk2 makroya girer girmez ama öçok gzüel çok beğendim.

Edit-TSK seninkiler de çok hoş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 14 Mart 2007; 21:18:00 >
  • apolloturk2 ilk fotoğrafın gerçekten çok güzel
  • arkadaşlar teşşekkür ederim walla o ilk fotoya photoshop'un az emeği geçmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahara

Yıldız, su akıntısına kapılan çiçeğin harikaaaaa ya!! PC 'me duvar kağıdı yapasım var!

Kesinlikle en güzel efektler su ile yapılan çekimlerle elde ediliyor kanımca.
    Arkadaşlar, bi teklifim var : Bence sadece su unsurunu içeren, sırf su'yu konu alan bi çekim yarışması yapalım ne dersiniz? Tabiiki gene makro çekim olucak hepsi, hem şu kurak geçen günlerimizde su ile ilgili yaptığımız çekimlerin de kıymeti (ve de zahmeti) bi hayli yüksek olur!

Güzel bir konu. bununla ilgili ayrı bir konumu açsak acaba?

• @yildiz makinayi nerden aldiniz ve internette inceleyebilecegim bir site var mi google da baktim ama verdiginiz model yok hic bi yerde

ayrica makro fotolarina ek olarak bir kac tane normal fotograf cekip foruma eklermisiniz ve eklediginiz bolumu yazabilirmisiniz makro cekimleri harika ama bir de normal cekimlerini gormek istiyorum manzara ve gece resimlerini yani bir iki tane koyabilirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

@yildiz makinayi nerden aldiniz ve internette inceleyebilecegim bir site var mi google da baktim ama verdiginiz model yok hic bi yerde

ayrica makro fotolarina ek olarak bir kac tane normal fotograf cekip foruma eklermisiniz ve eklediginiz bolumu yazabilirmisiniz makro cekimleri harika ama bir de normal cekimlerini gormek istiyorum manzara ve gece resimlerini yani bir iki tane koyabilirseniz cok sevinirim

makinesi sanyo e6. detaylı bilgi için grubumuza bakabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_10707786/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.