Şimdi Ara

Maks 1000 TL telefon önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar.Başlıkta belirttiğim gibi 1000 tl gibi bir bütçem var uygun bir telefon arıyorum size güveniyorum aradığım özellikler:
    -4g destekli olması
    -en az android 5 veya 5.1 olması veya güncelleme alacak olması
    -güncel olması
    -en az 16 gb depolama alanı bulunması

konuyu açmadan önce kafamda t60 ve xperia z1 vardı z1 çoğu alanda t60ı geçiyor ama eski olması en kötü dezavantajı t60 2015 çıkışlı işlemci teknolojisi daha güncel. sizler ne önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum.
    g3 beat-stylus g4c falan tercih etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolia16 -- 30 Eylül 2015; 18:52:48 >

• halihazırda Android 5.1 taşıyıp, aynı zamanda da güncelleme alacak modellere bakıyorsanız, 16 Gb asgari dahili hafıza ile seçeneklerinizi kısıtlamayın.. yeni cihazların önemli bir bölümü, 6.0 güncellemesi alacak olduğundan, yazılımları hafıza kartına aktarma seçeneği ile, dahili hafızası 8 Gb olan bir cihaz da pekala kullanışlı hale gelebilir.

ekran büyüklüğü / ebat ve batarya dayanım süresi gibi konulardaki beklentilerinizi bilmemekle birlikte, lenovo s90 a bir bakmanızı tavsiye ederim.
  • 5 inç 2300 mAh veya üstü bataryaya sahip bir telefon arıyorum diğer taraftan s90 modelinde snap 410 var ve 1100 tlye değmez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolia16

Selamlar.Başlıkta belirttiğim gibi 1000 tl gibi bir bütçem var uygun bir telefon arıyorum size güveniyorum aradığım özellikler:
    -4g destekli olması
    -en az android 5 veya 5.1 olması veya güncelleme alacak olması
    -güncel olması
    -en az 16 gb depolama alanı bulunması

konuyu açmadan önce kafamda t60 ve xperia z1 vardı z1 çoğu alanda t60ı geçiyor ama eski olması en kötü dezavantajı t60 2015 çıkışlı işlemci teknolojisi daha güncel. sizler ne önerirsiniz cevaplarınızı bekliyorum.
    g3 beat-stylus g4c falan tercih etmeyeceğim.

Asus zenfone 2 serisinden seçenekler bakabilirsiniz.Lenovo s90 ve lenovo vibe x2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony general mobile huawei htc cephesinden önerileriniz nelerdir 800-1200 arası ve bu arada t60 ı tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anatolia16 -- 1 Ekim 2015; 19:20:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolia16

sony general mobile huawei htc cephesinden önerileriniz nelerdir 800-1200 arası ve bu arada t60 ı tavsiye eder misiniz?

Operatör cihazlarını çok tavsiye etmiyorum.Ama vodafone smart 6 daha iyi bir seçim.Huawei olarak ascend g7 modeli tam bir f/p cihazı sizi üzmez.En düzenli güncellemeyi ise genelde sony veriyor.Bütçenize yakın güncel model olarak m4 aqua var.Onun dışında z1 modelini de alabilirsiniz.Lg olarak ise lg g2 modeli hala güncel bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.