Şimdi Ara

Maks. 140-150 lira modem önerebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan Asus dsl-n12e kullanmaktayım zamanında ismine güvenerek aldım fakat sonradan öğrendim ki çin malı chipsetli bir ürün. İsmine ve cismine para verdik.
    Ethernet bağlantısında sıkıntı yok ama Wi-Fi beni artık çileden çıkartıyor. Toplam 2 Laptop 2 telefon bağlı. Sürekli birinin interneti kopuyor koptuktan sonra uzun süre bağlanamıyor. Artık telefonları bağlamaya korkuyorum.

Bana maksimum 150 lira chipseti atheros veya broadcom olan bir modem önerebilir misiniz ? TP Link 8960 serilerinden alacaktım bugün araştırdım forumda wifi problemli sanırım. Mümkünse bildiğiniz güvendiğiniz bir cihaz olursa sevinirim. Artık gına geldi wireless kopmalarından.

• bluxe kullanıcısına yanıt
    N14U hocam N12E ben tavsiye etmiyordum zaten.
    Airties'den şaşmayın 150 TL gibi bir parayı normal adsl+ modemlere vermeyin bu saatten sonra verilmez onlara para. Vdsl2-fiber-adsl+ destekli modem almak daha mantıklıdır Airties 5650 200 tl gibi bir fiyata bulunabiliyor kusursuz kaliteli bir modemdir.
    Broadcom chipsetli 400 Mhz lik çift çekirdekli işlemcisi DDR3 128 MB belleğe sahiptir 4 değil 34 cihaz da bağlı olsa kopma sorunu olmuyo.Asuslara,tplinklere para verilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 25 Mart 2015; 19:24:49 >
  • Atheros sanki Çin'de üretmiyor Airties Çin'de üretim yapmıyor... sen Çin malı istemem dersen modem alamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

Airties'den şaşmayın 150 TL gibi bir parayı normal adsl+ modemlere vermeyin bu saatten sonra verilmez onlara para. Vdsl2-fiber-adsl+ destekli modem almak daha mantıklıdır Airties 5650 200 tl gibi bir fiyata bulunabiliyor kusursuz kaliteli bir modemdir.
    Broadcom chipsetli 400 Mhz lik çift çekirdekli işlemcisi DDR3 128 MB belleğe sahiptir 4 değil 34 cihaz da bağlı olsa kopma sorunu olmuyo.Asuslara,tplinklere para verilmez

Tamam hocam dediğiniz şekilde bir araştırma yapayım önerdiğiniz modeme bakacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

Atheros sanki Çin'de üretmiyor Airties Çin'de üretim yapmıyor... sen Çin malı istemem dersen modem alamazsın...

Hocam Çin malından kastım o değil biraz acele açtım konuyu tam anlatamadım, yani dediğiniz gibi çoğu şey artık Çin de üretiliyor ama Atheros ve Broadcom chipsetleri daha kaliteli diye biliyorum tabi yanlışsa doğrusunuda öğrenip tavsiye almak için konu açtım.

Yorumlar için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 25 Mart 2015; 23:14:33 >

kaliteli ama en iyisi değil... realtek daha populer olduğundan daha sorunsuz 8 yazmasada 8'in direkt tanıdığı chip setlere sahip... bütün notebooklarda populer kablosuz ağ kartı chip setlerine uyumlu atheros seç broadcom genel olarak Linux için dert demek ki buda 8 sonrası için sorun oluşturabilir...

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-n14u-300mbps-torrentbulutvpndlna3g-4gewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd501170&categoryId=45
    147TL...

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-n12e-300mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd303042&categoryId=3009801
    126TL

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-td-w8968-300mbps-n-kablosuz-4-port-2x5dbi-degistirilebilir-antenli-1xusb-wps-ewan-3g-paylasimli-adsl2-modem-router-ap/productDetails.aspx?productId=bd301468&categoryId=3009801
    134TL

bunlar ideal markalar ben şahsen vpn destekliyi seçerim hem fiber internete uyumlularda... sorunun nedeni ekranı kapatınca kablosuz ağı kapatmaları... telefonların kablosuz ağ ayarında gelişmiş seçeneklere bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyu0kazici -- 29 Mart 2015; 15:21:33 >

• Sağolun yorum için.

Şuan halihazırda kullandığım modem asus dsl-n12e ama wireless performansından hiç memnun değilim sürekli kopmalar oluyor. 4-5 Cihaz bağlayınca tamamen sapıtıyor. Ip vermiyor falan. Resetleyince 30 40 dakika kendine geliyor sonra yine kopmalar başlıyor. Firmware güncelledim. Wireless ayarlarının neredeyse hepsini kurcaladım. Tüm kanalları denedim. B G N ayarlarıyla oynayarak denedim, 20/40 mhz ayarlarıyla oynadım, Wifi gücüyle oynadım ama hiç biri kar etmedi. Bunların yanı sıra bağlandığım laptopların ayarlarıyla teker teker uğraştım sürücü güncelledim bi çok ayar denedim bi düzen tutmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 29 Mart 2015; 23:25:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba 1 haftadır dsl-n14u kullanıyorum ve internetten kopma gibi sıkıntı yaşamıyorum interneti paylaşıyorum en az 8 cihaz bağlı internete ve kopma vs. sıkıntısı yok. Kullandığım alan üst kat 120m2 ve alt kat gene 120m2 her iki kattada sağlıklı bir çekim alanı var daha önceden airties kullanıyordum çekim alanı düşük kalıyordu. gerçekten güzel bir ürün. çinde üretim yapmayan firma varmı?

edit:arayüzden görseller ve imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipsit54 -- 30 Mart 2015; 2:08:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.