Bu saatten sonra sakın 1333Mhz ram alma 1600 olmalı kesinlikle ayrıca o kasa ve power pek olmamış hem kasada ayrıyetten psu var neden boşa para veriyorsunki LeonX hocamızın önerdiği sistem daha güzel bence ayrıca neden vatandan soğutturdular seniki
Eksenin daha ucuz olduğunu gördüm o ram'i ve psulu kasayı düzelttim ama ekran kartını aynısı kalsın istiyorum bunu da zaten leon-x hocamın önerilerine göre düzenledim. Ayrıca bugün vatana gidip bütçemi söylemem rağmen ben yaptım ama 1500 oldu gibi saçma cümleler kullandılar. Zaten muhatap olduğum çalışan iş yapmak istemiyor gibi hareketler içindeydi. Sanırım herkesin bütçesinin 5000 tl + olmasını bekliyorlar. Çok yazık koskoca Vatan'a yakışmadı.
amd alıcaksan kesin soğutucu almalısın valla iş böyle forumdan oturup sistem yazmakla olmuyor soğutucu almadığıma bin kere pişman oldum işlemciye kesinlikle lafım yok ama oyun oynarken render alırken filan bilgisayarın başından kalkıp odaya sonradan girince bune uçak mı kalkıyor diyorsun bırak birinin uyumasını filan televizyon izlemesi mümkün değil odadan attılar beni soğutucu alana kadar balkon a kurdum sistemi :D şimdi yağmurlar başladı zaten soğutucu da aldım rahatım LEON-X üstadın yazdığı sistem gayet güzel başkasına bakma ona soğutucu ekle yeter
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Ben olsam bu şekilde alırdım kasayı ekran kartı sana kalmış istersen 260 alıp daha düşürülebilir fiyat
Sistemi son olarak bu duruma getirdim. Ayrıca soğutucu şart mı İstanbul'da yaşıyorum malum burada da genelde sıcak havalar olmaz bu saatten sonra.
düşünülebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
düşünülebilir.
Şu an intel'i özellikle de o seriyi eledim gibi duruyor hocam ama yine de sağ olasın
Ya ben Leon-x Hocamın söylediği sistemi alacağım ama benim monitör girişim bu şekilde. Ben bu monitörü kullanamaz miyim buna uygun giriş yok gibi duruyor anakartta. Lütfen yardım edin.
Onun yerine ekran kartındaki dvi girişini kullansam olur mu? Az önce kontrol ettim de monitörde dvi girişi de varmış Yani ekran kartına bağlamakla anakarta bağlamak arasındaki fark nedir onu da bilmiyorum aydınlatırsanız çok sevinirim
themetallicats4
kullanıcısına yanıt
Anakart nereden çıktı Hem ekran kartında hemde monitörde varsa Dvi çıkışı o şekilde bağla para verme boşuna
Bazı asus modellerinde vga girişi de var da ondan panik oldum Neyse ekran kartına bağlayacağım sanırım dvi'a geçme zamanı gelmiş Çok teşekkürler yardım için.
themetallicats4
kullanıcısına yanıt
Önemli değil anakartı karıştırma ekran kartına bağla dediğin gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme