Şimdi Ara

Maks 1400 TL bütçeli sistem tavsiyesi (Kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba doğru yere mi açıyorum konuyu emin değilim yanlışsa da şimdiden kusura bakmayın ancak sizlerin tavsiyesi olmadan bilgisayar almak istemedim.

Öğrenciyim ama bilgisayarım yok sizden masaüstü bilgisayar için tavsiye istiyorum. Bilgisayarda her öğrenci gibi ben de oyun oynarım mesela max payne 3ü kesin oynamak isterim gta4ü de rahat bir şekilde tekrar oynamak istiyorum. Genelde çok aşırı bir oyuncu sayılmam. Bütçem maks 1400 tl. Daha ucuza getirmek için elimden geleni yaptım. Şimdi sizlerden tavsiye rica ediyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum yine bu forumdan duyduğuma göre hem fiyat hem performans isteyenler genelde amdye yöneliyorlarmış. Bu intel mi amd mi tartışmasını yeniden açmayacağım sadece sizden bütçeme göre bir sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

**Konuyu düzenliyorum. İşlemciyi tayfn1907 isimli kullanıcının tavsiyesiyle FX 6300 yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themetallicats4 -- 6 Ekim 2014; 22:44:22 >

• hocam ben koyduğun resimleri açamadım.o yüzden sorayım; monitörde alacak mısın?
  • Koyduğum resmi ben de açamadım Monitör almayacağım sadece kasa ayrıca alta da resimde yazanlardan birkaçını yazayım da dediğim gibi örnek olsun

Amd Fx 8320 işlemci 8 gb ram koydum ekran kartı hakkında hiçbir fikrim yok ama gigabyte vga 2 gb gt 630 yazıyor. uyumlu mu onu bile bilmiyorum

• Hocam bu sisteme de dvd ve harddisk ekleyince beni çok aşıyor ya
  • O zaman Ramlar 8 değilde 4gb olacak ilk başta Ekran kartınıda bir model aşşağıyada çekebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: themetallicats4

Hocam bu sisteme de dvd ve harddisk ekleyince beni çok aşıyor ya

MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    SAMSUNG SH-224DB/RSBS 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
    COOLER MASTER BC 120MM MAVİ LED FAN

1.385 TL kdv dahil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin de emeğine sağlık hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Senin de emeğine sağlık hocam

Rica ederim kardeşim, bütçene göre olabilecek alternatifler bu ve buna benzer sistemler olur.
  • themetallicats4 kullanıcısına yanıt
    MSI
    970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    206 TL

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci
    302 TL

GSKILL
    4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    135 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    147 TL

XIGMATEK
    ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    242 TL

SAPPHIRE
    R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    322 TL

ZALMAN
    CNPS5X PERFORMA 775/1150/1155/1156&AMD AM2/AM2+/AM3/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    70 TL

Toplam : 1420 TL
  • Adamın bütçesiizaten kısıtlı sen soğutucu öneriyorsun ayrı olarak Hiç gerek yok buna o 70 lirayı ekran kartına yatırmak çok daha akıl mantık işi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Adamın bütçesiizaten kısıtlı sen soğutucu öneriyorsun ayrı olarak Hiç gerek yok buna o 70 lirayı ekran kartına yatırmak çok daha akıl mantık işi olur

+

Fiyatları hatalı, mesela kasa 20 TL daha yüksek, optik sürücü de eklenince baya artar fiyat.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Bende ilk başta o kasayı önermiştim baktım fiyat baya yüksek bir alt modeli var onu önerdim 500W olan oda yeter zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Adamın bütçesiizaten kısıtlı sen soğutucu öneriyorsun ayrı olarak Hiç gerek yok buna o 70 lirayı ekran kartına yatırmak çok daha akıl mantık işi olur

bizde biliyoruz önerilmeyeceğini ama arkadaş sessizliğe önem verdiğini söylemişti galiba.
  • quote:

Merhaba doğru yere mi açıyorum konuyu emin değilim yanlışsa da şimdiden kusura bakmayın ancak sizlerin tavsiyesi olmadan bilgisayar almak istemedim.

Öğrenciyim ama bilgisayarım yok sizden masaüstü bilgisayar için tavsiye istiyorum. Bilgisayarda her öğrenci gibi ben de oyun oynarım mesela max payne 3ü kesin oynamak isterim gta4ü de rahat bir şekilde tekrar oynamak istiyorum. Genelde çok aşırı bir oyuncu sayılmam. Bütçem maks 1400 tl. Daha ucuza getirmek için elimden geleni yaptım. Şimdi sizlerden tavsiye rica ediyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum yine bu forumdan duyduğuma göre hem fiyat hem performans isteyenler genelde amdye yöneliyorlarmış. Bu intel mi amd mi tartışmasını yeniden açmayacağım sadece sizden bütçeme göre bir sistem tavsiyesi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

**Konuyu düzenliyorum. İşlemciyi tayfn1907 isimli kullanıcının tavsiyesiyle FX 6300 yaptım.

Al sana 1400 E en iyi f/p sistemi
     Maks 1400 TL bütçeli sistem tavsiyesi (Kasa) Maks 1400 TL bütçeli sistem tavsiyesi (Kasa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok öyle inceye kaçmıyorum hatta daha uyguna nasıl getirebilirim diyorum malum öğrenci olmak zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Hocam bu sisteme de dvd ve harddisk ekleyince beni çok aşıyor ya

MSI 970A-G43 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Cache 95W 32nm İşlemci
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram
    Sapphire R7 260X GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    SAMSUNG SH-224DB/RSBS 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA
    COOLER MASTER BC 120MM MAVİ LED FAN

1.385 TL kdv dahil.

Tabiki her zaman tavsiyelere açığım ama sanırım bu sistemi alacağım 1-2 hafta içerisinde, inşallah ss atmak da nasip olur Emekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

• Vatandan çok soğuttular beni ben de eksenden bir bilgisayar topladım sizin dediklerinizden yola çıkarak ama nasıl oldu bilmiyorum uyum sorunu veya denkliği. Şu sisteme de bir bakarsanız almadan önce beni çok mutlu edersiniz. Biliyorum çok oldum ama

olmazsa link de vereyim :http://hizliresim.com/dqGmNX

https://store.donanimhaber.com/90/01/c3/9001c30ee75b7ad645916e8ccdb1fc46.png

• themetallicats4 kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra sakın 1333Mhz ram alma 1600 olmalı kesinlikle ayrıca o kasa ve power pek olmamış hem kasada ayrıyetten psu var neden boşa para veriyorsunki LeonX hocamızın önerdiği sistem daha güzel bence ayrıca neden vatandan soğutturdular seniki
  • Ben olsam bu şekilde alırdım kasayı ekran kartı sana kalmış istersen 260 alıp daha düşürülebilir fiyat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.