Bildirim
MAKSİMUM 1000 LİRAYA KADAR WP ÖNERİSİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
920 ve 925 iyidir büyük ekran istersen 1320
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia 735
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 18 Kasım 2014; 19:19:08 > -
hocam işte geçen gün de 735 ile 920 arasında kararsız kalmıştım şimdide 925 arasında kararsızım. mağazaya gittim oradanda tatmin bir cevap alamadım. çok kararsızım hani -
925
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizce neden 925 ? -
925de bazı ısınma şarj gibi sorunlar var ama kamerası çok iyidir ama ben olsam yinede 735 alırım çünkü güncel telefon chipset olarak yazılım olarak daha uzun yıllar götürür birde ekranı az da olsa büyük polikarbon kasa olaması da avantaj çizilmelere darbelere karşı daha dayanıklı olur ve daha az ısınır 925 alüminyum kasa olduğundan ısıyı daha çabuk yayıyor benim tavsiye ettiğim 735 yani
anladım hocam, çok sağolasın -
ios'ta kullandığın uygulama oyunlara bak Windows phone da var mı diye . mağaza çok kısıtlı. haberin olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
ios'ta kullandığın uygulama oyunlara bak Windows phone da var mı diye . mağaza çok kısıtlı. haberin olsun.
Katılıyorum + var olan uygulamalarda kalitesiz.
Lumia 920'yi tek geçerim. Ama Lumia 735 çıktı ve bence güncel telefon almak çok daha mantıklı. Güncelleme ile 4K video desteğide gelecekmiş. Benim en çok sevdiğim özelliği Lumia 920 tasarımı ve 5MP ön kameraya sahip olması. -
Madem yeni alacaksın. Adı lumia olacak modelleri az daha bekle.
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr
Lumia 920'yi tek geçerim. Ama Lumia 735 çıktı ve bence güncel telefon almak çok daha mantıklı. Güncelleme ile 4K video desteğide gelecekmiş. Benim en çok sevdiğim özelliği Lumia 920 tasarımı ve 5MP ön kameraya sahip olması.
735' e 4k gelmiyor hocam 830' a geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harrow35
quote:
Lumia 920'yi tek geçerim. Ama Lumia 735 çıktı ve bence güncel telefon almak çok daha mantıklı. Güncelleme ile 4K video desteğide gelecekmiş. Benim en çok sevdiğim özelliği Lumia 920 tasarımı ve 5MP ön kameraya sahip olması.
735' e 4k gelmiyor hocam 830' a geliyor.
Sadece 930 ve 1520'ye gelecek. 830'un donanımı yetersiz, 4K'yı kaldırmıyor. Malum sitedeki haber hatalı
Doğrusuhttp://lumiaconversations.microsoft.com/2014/09/04/lumia-denim-update/
-
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
quote:
Orijinalden alıntı: Harrow35
quote:
735' e 4k gelmiyor hocam 830' a geliyor.
Sadece 930 ve 1520'ye gelecek. 830'un donanımı yetersiz, 4K'yı kaldırmıyor. Malum sitedeki haber hatalı
Doğrusuhttp://lumiaconversations.microsoft.com/2014/09/04/lumia-denim-update/
Düzeltme için teşekkürler hocam.
-
925.
Ama zorlayıp 830 alırsan süper olur.
L920
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: biological_man
merhaba arkdaşlar, maksimum 1000 liraya kadar telefon alıcam, iostan geçiyorum. androide bulaşmam asla. tavsiye edeceğiniz model nedir ? işlemci çekirdek ayarı sağlam olan ? stabil çalışan vs ?
Hocam fiyata bence güncel telefon alman daha mantıklı lumia 735 derim.Ama arkadaşların dediği gibi mağaza kısıtlı
sağolasın hocam bende öyle düşünüyordum -
hocam adı lumia olacak modeller derken ? anlayamadım da
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X