Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 LİRAYA KADAR WP ÖNERİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: biological_man

hocam adı lumia olacak modeller derken ? anlayamadım da

Microsoft Nokia yı satın almasıyla, yeni çıkacak telefonlar Nokia adıyla üretilmeyecek. Örneğin gelecek olan lumia 535te Nokia ismi yok, onun yerine Microsoft ismini göreceğiz.

MAKSİMUM 1000 LİRAYA KADAR WP ÖNERİSİ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağaza windows10 ile düzelecek w10 u bekle bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 100 daha fazla ver nexus 5 al android olmasına rağmen iphone 5 ten bile hızlı pişman olmazsın saf arayüz olduğu için donmaz takılmaz hızlıdır stabildir android lollipop alınca uçacak zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladıım, çok sağolasın hocam onu beklemek en iyisi o zman

• L735 al L535'i bekleme

• Hocam androidi htc de kullandım ve hiç memnun kalmadım ama, bu safkan android dedikleri ne oluyor yani açıklayabilir misin biraz ?

• quote:

Hocam androidi htc de kullandım ve hiç memnun kalmadım ama, bu safkan android dedikleri ne oluyor yani açıklayabilir misin biraz ?

Hocam size açıklayayım bu mal şirketler bu güzelim özellikli telefonlara çok iyi hazırlanmamış çok saçma uygulamalar yüklenmiş ve ram yiyen arayüz yüklüyorlar örneğin samsung un touchwiz i htc nin sense si zaten arayüz konusunda en kötüsü samsungdur( motorola ve nexus dışında zaten nexus google üretimi) ama motorola nexus da arayüz ve şirketlerin kendi yaptığı ram yiyen uygulamalar yok bu yüzden ios gibi stabil ve hızlı ve fps düşmeleri olmuyor yani arayüz olmayan telefon : safkan androidli telefondur en iyi arayüz one plus one da cyanogen en iyi en hızlı arayüzlerden biridir keşke türkiyede olsaydı one plus one önerirdim yada nexus5 nexus 5 türkiyede var bulaşma wp 8 e ben geçen gün lumia 1020 alcaktım vaz geçtim şimdi sony z4 ü bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA9189F46 -- 19 Kasım 2014; 17:36:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam androidi htc de kullandım ve hiç memnun kalmadım ama, bu safkan android dedikleri ne oluyor yani açıklayabilir misin biraz ?

Peki htc one mıydı

• Bende 2. telefon olarak wp li cihaz almak istiyorum 1000 tl ye kadar bütçem var yeni çıkacak telefonları mı beklesem
  • Ben de iostan geçtim. Marketi çok iyi araştır. Eğer seni tatmin ediyorsa 2. El temiz garantili 1520 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Hocam size açıklayayım bu mal şirketler bu güzelim özellikli telefonlara çok iyi hazırlanmamış çok saçma uygulamalar yüklenmiş ve ram yiyen arayüz yüklüyorlar örneğin samsung un touchwiz i htc nin sense si zaten arayüz konusunda en kötüsü samsungdur( motorola ve nexus dışında zaten nexus google üretimi) ama motorola nexus da arayüz ve şirketlerin kendi yaptığı ram yiyen uygulamalar yok bu yüzden ios gibi stabil ve hızlı ve fps düşmeleri olmuyor yani arayüz olmayan telefon : safkan androidli telefondur en iyi arayüz one plus one da cyanogen en iyi en hızlı arayüzlerden biridir keşke türkiyede olsaydı one plus one önerirdim yada nexus5 nexus 5 türkiyede var bulaşma wp 8 e ben geçen gün lumia 1020 alcaktım vaz geçtim şimdi sony z4 ü bekliyorum

Siz bütün olayı arayüze yüklemişsiniz. O zaman S3'ten touchwiz'i silelim telefon iOS gibi olsun ? Atladığınız bir nokta var. Android Linux üzerine kurulu bir sistem. Yani kasmaya mahkum. WP benim bildiğim kadarıyla CE üzerine kurulu, Samsung'un kendi işletim sistemi Tizen HTML5 üzerine kurulu, Sailfish Qt üzerine kurulu, Firefox HTML5 üzerine kurulu vs. vs.

Anlayacağınız bu liste uzar gider. Yeni işletim sistemleri görüldüğü üzre Linux'den uzak duruyor. Eğer Android'in neden bu kadar satıldığını sorarsanız tamamen reklam ile alakalı. Microsoft 7 milyon dolara Majong'u almak yerine bence çok daha güzel işler başarabilirdi.

Ben Windows ile yoluma devam edeceğim. Tercih meselesi. Ya iPhone'a milyarlar verip 1 günü çıkartamayacaksınız, ya Android alıp 2-3 ay sonra telefondan lanet edeceksiniz, yada Windows Phone alıp keyfinize bakacaksınız.

• EVO 3D
  • Yilbasindan sonra buyuk ihtimal sadece microsoft adini tasiyan 1020-925-1320-1520 gibi modellerin guncel versiyonlari cikacaktir acele degilse bekle istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: şakirdayı

Yilbasindan sonra buyuk ihtimal sadece microsoft adini tasiyan 1020-925-1320-1520 gibi modellerin guncel versiyonlari cikacaktir acele degilse bekle istersen

Yok hocam acele değil, beklemek iyidir :) sabreden derviş hesabı

• quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Montblanc 149

quote:

Siz bütün olayı arayüze yüklemişsiniz. O zaman S3'ten touchwiz'i silelim telefon iOS gibi olsun ? Atladığınız bir nokta var. Android Linux üzerine kurulu bir sistem. Yani kasmaya mahkum. WP benim bildiğim kadarıyla CE üzerine kurulu, Samsung'un kendi işletim sistemi Tizen HTML5 üzerine kurulu, Sailfish Qt üzerine kurulu, Firefox HTML5 üzerine kurulu vs. vs.

Anlayacağınız bu liste uzar gider. Yeni işletim sistemleri görüldüğü üzre Linux'den uzak duruyor. Eğer Android'in neden bu kadar satıldığını sorarsanız tamamen reklam ile alakalı. Microsoft 7 milyon dolara Majong'u almak yerine bence çok daha güzel işler başarabilirdi.

Ben Windows ile yoluma devam edeceğim. Tercih meselesi. Ya iPhone'a milyarlar verip 1 günü çıkartamayacaksınız, ya Android alıp 2-3 ay sonra telefondan lanet edeceksiniz, yada Windows Phone alıp keyfinize bakacaksınız.

Şu ana kadar nexus kullandınız mı ? Ben yorumdan Anladığım kadarıyla kullanmamışsınız WP8 şu anda gelişen bir sistem kendini ANCA 2 YILDA TOPLAR o zamana kadar metal tasarımlı Android metal tasarımlı oyunlarıyla android iOS ezer geçer WP8 i WP ye para basılmaz basılacak ise 800 tl yi geçmemelidir ( benim fikrim )

• 920-735 arasında tek fark, 735 in pili ve ön kamerası
    onun dışında 920-925 her anlamda çok çok daha üstün telefonlar
  • MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    bende 2. tel alacağım şuanda hızlıalda 1000tl ve 100tlde caed finansa puan veriyor kartına göre hepsiburada hızlıal kliksadan alabilirsin indirim var şuanda bu sitelerde var teller
  • yılbaşından sonra vergilere zaman var 1 ocak la birlikte düşüş beklerken zamla karşılaşabilirsiniz favorim 735 27kasımda hızlıaldan alacağım limiti açıp:)
  • 1000 tl ye çıkabiliyorsanız Android alın. WP cilerin çoğu bütçeden dolayı WP de.
  • eofdred E kullanıcısına yanıt
    pil ön kamera ve çekirdek sayısı sanırım ayrıca ekran büyüklüğü sevenler için ekran farkı 735 4 çekirdekli bir alet bence alınması gereken cihaz 735 daha iyilerini alayım 6 inç ama ucuz olsun diyorsanızda 1520 1400tl sitelerde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.