Şimdi Ara

maksimum 13-14 bin tl'ye ilk arabamı birlikte seçelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • polo düşünebilirsiniz gerçekten güzel araçtır.

maksimum 13-14 bin tl'ye ilk arabamı birlikte seçelim
  • konu hürriyette

http://forum.donanimhaber.com/m_31425358/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmi42 -- 3 Mayıs 2009; 22:50:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

konu hürriyette

http://forum.donanimhaber.com/m_31425358/tm.htm

arkadaşlar, günaydınlar hayırlı sabahlar...
    vay be ne topic açmışız arkadaşlar. meşhur oldu topic. zaten hiç meşhur olan topiğim olmamıştı:::)) valla iyi oldu ya:)))
    arkaşlar tabiki bu da donanım haberin kalitesini gösteriyor. donanım haberin kalitesi da buradaki tüm arkadaşlarımın kalitesinden kaynaklanıyor.
    benim konu ne olursa olsun başım sıkıştığında ilk başvurduğum yer tabiki donanım haber. yada bir arkadaşıma yardımcı olmak düşüncelerimi paylaşmak için gene donanım haber. yorumlarınızın devamını (devamını meşhur olan topiğe :)))) bekliyorum hayırlı çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyimserol -- 4 Mayıs 2009; 10:13:01 >

• bu arada arkadaşlar hürriyet gazetesi "bari acemiliği atacağım konforlu bir araba bulsaydı bana" o kadar reklam yaptı. artık 13-14 bin de olmasın bedava olsun.hurriyet gazetesinde bir öğretmene hediyesi olur :)) bunu da yayınlayın ya:)))
  • arkadaşlar fiat albea 1.2 el benzinli kullanan arkadaşlar varsa nasıl bir araçtır. yorumlarınızı bekliyorum... donanım olarak iyi görünüyor. fiyatları da iyi sayılır.iyi akşamlar...
  • Öncelikle teşekkür ederim. Allah kimseye kaza - bela vermesin. Aracımı(Hyundai Accent Admire 1.5 CRDI) alalı 1 hafta oldu . Bu süreç içerisinde hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Araçtan oldukça memnunum özellikle yakıt konusunda. Aracımı almadan önce hyundaiclubtr.com.tr ile donanım haber den araştırmıştım. Buradaki kullanıcıların çoğu memnun. Sen de bi bak istersen karar vermende yardımcı olur.Taksicilere falan da sormuştum: onlar güzel araç ama biz benzinlisini tercih ediyoruz genelde demişlerdi. Her araçta karşılaşılabilek ufak tefek sorunlarla karşılaşanlar tabiki var. Benim araç 128.000 km ama araba allah için temiz ve kaza ,darbe,değişen,boyanan yok + güvenlik paketli. Sana tavsiyem boyasız orjinal bi araba alman yönünde olur. Araba pazarına(ankara-ostim) bende gitmiştim. Ama pazarda aradığımı bulamadım çünkü pazardaki araçlar tabiri caizse dökülüyor ve heryeri galericiler parsellemiş, biraz iyi olan araçlar da fahiş fiyatlı. Bence en iyisi sahibinden.com dan araştırmak.

• cevap için teşekkürler.önerdiğin araba tek kapılı. ben düşünmüyorum tek kapalı. 2 kişi için güzel olur ama başka arkadaşlar yada ailemizle kullandığımız zaman zor olur.başka önerilerin olursa cevabını bekliyorum.görüşmek üzere iyi akşamlar...
  • iyimserol kardeş ben de aynı durumdayım hala araç alamdım.
    bu hafta sonu 98 astra gls alabilirim.
    bizim limit sınır kardeş.
    14 değil de 15-16 olsaydı çok güzel araçlar var.
  • polo classic al
  • arakdaşım sana tavsiyem HONDA CİVİC 1998-200 model
    çünkü
    >>konfor var
    >>120 hp motor var
    >>gerekli özelliklerin bir çoğuvar
    >>yakıt lpgde gayet ideal
    >>parça yan sanayi vb var
    >>ikinci el var
    >>sağlam araba
    >>vergisi fln az
    >>gayet oturaklı güzel araba yani

istersen daha ayrıntılıı biligiler varrim bnim 1999 civic vardı gayet memnundum.
  • günaydınlar, hayırlı sabahlar...
    arkadaşlar mesajlar için teşekkürler. önerdiğiniz araçlar benimde beğendiğim ve düşündüğüm araçlar. temiz bir tanesini bulursam hemen alacağım. arkdaşlar aslında buluyor gibi oluyorum. alırım kesin bu arabayı diyorum. ama arkadaşlar vaz geçiriyor. sölediğiniz arabaları az çok tanıdım araştırarak ve sizlerden.
    emres159 tabiki ayrıntılı bilgi verirsen çok sevinirim. bir kullanıcıdan bilgi almak en iyisidir her zaman....
    kulanan arkadaşlar 2001-2002 arası clio 1.4 rxt hakkında düşünceleriniz nedir. full paket. her şey var. abs, klima, lpg/benzinli, sunroof'lu,vb. 14 bin civarında bulabiliyorsunuz. araç hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum...
    valla artık çoook sıkıldım ya. bir araba alsam da sizi artık bu konuyla sıkmasam:(( her şey için teşekkür ediyorum. ve üzülerek mesajlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyimserol -- 6 Mayıs 2009; 10:26:02 >
  • 1 ay fln da clioya binmişliğim var cilo iyi arabadıri, özellliklidir,az yakar,sağlam arabadır.arazide fn traktör gibi gider fakat comfor rahatlık kesinlikle yok clioya bindiğinde bunları asla bekleme :D bu yüzden zaten şifket arabalarının büyük bir çoğu cliodur dikkat ettiysen.

bn yine sana honda öneriyim honda hakkında sormak istediklerin olursa sor sölerim şöle maksimum 150 bin kmde kazasız (bi kaç parça boya olablir) temiz ies veya daha üst modellerden 1.6 motorlu bulursan kesinlikle kaçırma fiyat olrakta maksimum 15.bin tl çık 2000 modele kadar olan arablar için.

bide sana bir kaç tane link atıyım fikir sahibi olamn için yanlız internette fiyatlar biraz fazla 500-1000 bin tl kafadan indir. bide yapacağın pazarlığı düşün ondan sonra arabanın değerini belirle

http://www.araba.com/ara.php?action=kat&ma=32&mo=603&ye=1998&ot=1&yt=1&s=2

• burayı görmeden bende bir konu açtım ayıp oldu. herkesten özür

oraya yazdıklarımı buraya da geçiriyorum yorumlarınızı bekliyorum.
    megane 1.6 rte otomatik 170.000 de 2000 model kaç lira verilir yada alınır mı? arabalardan hiç mi hiç anlamam ilk arabam olacak 13000 e kadar bişiler arıyorum önceliğim güvenlik, sonra az masraf (yakıt tamir), sonra da tabiki konfor. otomatik vites tercih sebebimdir(eşim sebebiyle). aslında sıfır al başın ağrımaz diye düşünüyorum ama acemi iki şoför olunca mecbur 2. el alacağız yardımlarınızı bekliyorum. sedan olması tercih sebebi. ankara, rize, mersin, muğla illlerinden bakıyorum. daha ne olsun
    dediğim gibi acemiliği atıcaz 1 yıl sonra gibi borçlar hafifleyince 0 veya üst modellere terfi durumu var o yüzde elden çıkarmasıda kolay olsun istiyorum.

bazı arkadaşlar çok şey istiyorsun diyebilirler ama şartlarım böle. 23000 0 era alıyoduk ama acemisiniz deyip aileler bizi son anda durdurdu
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

arabadan hiç anlamadığımı ısrarla vurgulayayım yani araba yolda kalsa ben ona bakarım oda bana bakar o kadar yani

• MAREA
  • aveo vardı ama fiyatı tam bilmiyorum kalıplı bi arabaydı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.