Şimdi Ara

Maksimum 145.000 TL'ye C segment araç önerileriniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Engelli raporu ile 0 araç alacağım fakat bütçem maksimum ÖTV'li haliyle 145 bin TL'lik araçlara yetiyor. Kafamda belirlediğim araçlar Toyota Corolla 1.6 Vision ya da Dream otomatik , Opel Astra 1.4 Sport AT , Honda Civic 1.6 Premium ECO , Seat Leon 1.6 TDI Style DSG , Renault Megane HB Touch 1.3 Tce manuel ... Bunların dışında önerileriniz olursa değerlendirebilirim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Sonuçta 5 yıl satamayacağım bir araç alacağım ve en uygun aracı bulmaya çalışıyorum.

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada eski kullanıcıyım ama eski profilimi bir türlü aktifleştiremedim o bakımdan sıfır bir kullanıcı oluşturdum.

• fiyat yuksek ama
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emre-auto-dn-2019-mdl-otvsz-yeni-kasa-passat-1.6-tdi-dsg-busines-730828474/detay/

hocam birde bu engelli arac işi nasıl oluyor, yüzde kac ile alınabiliyorr bu araclar birde alan kişi biniciye vekalet mi veriyor polis acısından bi sorun oluyor mu
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    ÖTV indirimli fiyatı 95 bini geçmemesi gerekiyo siz yanlış anladınız sanırım bu aracı alamam malesef o kadar param yok. Engelli indirimiyle araç alanilmeniz için yakınınızın en az %90 ağır engelli raporu olması gerekiyor. Eğer engel nörolojik ise mahkemeye başvurup vasi kararı çıkartıyorsunuz. Bu da yetmiyor araç almak için ek karar için dilekçe veriyorsunuz mahkemeye. Sonrasında ÖTV den ve MTV den muaf araç alabiliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lpg civic fena değil, ilerde satmasıda zor olmaz civic'in 2.eli pek değer kaybetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.