Şimdi Ara

Maksimum 15.000 tl ye 1.95 lik adamın sığabileceği araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence Bravo yerine Marea boyunuz posunuz düşünüldüğünde daha mantıklı. her iki araçda güzeldir ama marea daha konforludur.
  • Şimdilik bekarım,kısa zamanda da evlilik yok.Bitek annem var onu istediği yere götürsem yeter araç :)
    Boyun avantajını da çok gördük ama zulum olduğu zamanlarda çok :)

Marea yı kullanıcam bi kere denemek için baya övgü alıyo araç.

Siena nın kilometresi falan güzel araç diri duruyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Takip. Benim boyum 2.00 . Bu fiyata sığabileceğim araç varsa hemen alayım

Nick-Boy uyumu
  • Beim boyda 2.00 cm en rahat ettigim araç doblo türü hafif ticariler :)
  • Ticari aileye karışınca alıcam :D
  • tek kıstasin icine sigabilmenmi başka bi şey yokmu hocam? :D motor hacmi, model, kasa tipi, surus tarziniz, yaşiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2000-model-renault-safrane-2.5-rxt-full-plusfull-orjinal-makam-araci-132358184/detay
    Bizde 2.0 RXE var.

Çok yakar diyorsanız, LPG'de 27 krş yakıyor.
    Parçası pahalı diyorsanız, mekanik parçalarının çoğu Laguna ile aynı.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

tek kıstasin icine sigabilmenmi başka bi şey yokmu hocam? :D motor hacmi, model, kasa tipi, surus tarziniz, yaşiniz?

İçine sığamama konusunda yüzünden çok sorun çektim o yuzden en önemli kıstas oldu bu yuzden :)

Kıstasları sen diyince bi daha düşündüm,

Hatchback ve otomatik olması yeterli ama değişmez kıstaslar değil.
    26 yaşımdayım ve bekarım.Sürüş tarzı çok sakin kullanırım aracı.Modifiye ile ilgilenmem.Tek istediğim arabama baktığımda hoşuma gitmesi ve temiz durması.Abimde 2009 accent ve bana güzel gelmiyor araba.

Örnek olarak geçen hatchback 2011 focus kullandım ki çok severim focusları aynalardan hiçbişi goremedim desem yeri var,şerit değiştiremedim adam akıllı :D O yuzden sığmak ve rahat etmek birinci öncelik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDestroyer35 -- 30 Temmuz 2013; 13:34:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyer35

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

tek kıstasin icine sigabilmenmi başka bi şey yokmu hocam? :D motor hacmi, model, kasa tipi, surus tarziniz, yaşiniz?

İçine sığamama konusunda yüzünden çok sorun çektim o yuzden en önemli kıstas oldu bu yuzden :)

Kıstasları sen diyince bi daha düşündüm,

Hatchback ve otomatik olması yeterli ama değişmez kıstaslar değil.
    26 yaşımdayım ve bekarım.Sürüş tarzı çok sakin kullanırım aracı.Modifiye ile ilgilenmem.Tek istediğim arabama baktığımda hoşuma gitmesi ve temiz durması.Abimde 2009 accent ve bana güzel gelmiyor araba.

Örnek olarak geçen hatchback 2011 focus kullandım ki çok severim focusları aynalardan hiçbişi goremedim desem yeri var,şerit değiştiremedim adam akıllı :D O yuzden sığmak ve rahat etmek birinci öncelik :D

araci tek kullanacaksiniz zaten koltugu cekin en geriye, siz koltuk yukseklik ayari bulunan standart genislikte bi araci bile rahat kullanabiliesiniz. benim boyumda 185 sizin kadar uzun degilim ama golf 4 aracimizda yukseklik en altta kullaniyorum gorus acilarinda sıkınti cektigim oluyor. bence siz once alacaginiz aracta koltuk yukseklik ayari olup olmadigina bakin

• Bravo da var sanırım ayar.Bide koltukla aşağı da baya.Rahat oluyo kullanması.
  • ford mondeo eski kasa size iyi gider
  • Vectra B Tipi yeter.
  • o fiyata bulabilirmisiniz bilmiyorum ama peugeot 307 de rahat edebilirsiniz sanırım.
  • Marea hem geniştir hemde o paralara bulunur ancak döküğünü almayın LPG li tercih edin, düzgün şekilde arabaya bakan insanlardan alın. Mümkünse liberty , Klima abs airbag Ancak arkanıza oturan rahat edemez ama d yada e kasa almazsanız tüm arabalarda aynı sorun ile karşılaşırsınız. 15-16 bin tl ye 2004 model ve üstü başkada düzgün araç yok zaten

• Makyajsız kasa Opel Omega B ama yakıtı çoktur. Diğer yandan yayla gibi araçtır.

• 2-3 güne Marea yı kullanıp test edicem.

Omega dediğin gibi yakıt canavarı o yuzden kaçınıyorum.

Vectra hakkında en ufak bi fikrim yoktu,iyi oldu yazdığın gardaş araştıralım biraz...
  • citroen xsara olabılır benzınlı otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyer35

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

Takip. Benim boyum 2.00 . Bu fiyata sığabileceğim araç varsa hemen alayım

:) Uzun boylular olarak takipte kalalım bu konuda.

Ben şimdilik 2001 Bravo 1.6 sx de karar kıldım...

boy 1.90 konu taki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.