Şimdi Ara

Maksimum 15.000 tl ye 1.95 lik adamın sığabileceği araç önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: warlordz1984

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-bayandan-otomatik-arac-132245847/detay

Araç güzel görünüyor ama keşke dışarıdan da bir tane adam gibi resmi olsaydı. Bir de otomatikmiş. Bana uymaz. Ama alacak arkadaşlar için güzel bir alternatif. Bir de bu araba komple boyalıdır yüksek ihtimal.
  • Benim boy 1.81 ( ortalamanın baya altında ) olduğu icin bu konuya cevap atma hakkım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilandaki araba bravodan iyidir bence hıc olmassa
  • quote:

ilandaki araba bravodan iyidir bence hıc olmassa

Hangi özellikleri daha iyidir?
  • Koltuk yükseklik ayarı olan c sınıfı çoğu araca sığarsınız, bakmanız gereken ilk özellik bence, koltuğu indirirsiniz mis.

Benimde boy 1.90 seat leon vardı çok rahattım 3 senedir, şimdi babama aldığımız koltuk yükseklik ayarı olmayan bir fabia kullanıyorum ara sıra tam rezillik, emniyet kemeri kolumda kalıyor

Forum aştı kendini herkes 1.90 sanıyordum meğer daha uzunmuş ortalama, tüh ben kısa kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 31 Temmuz 2013; 17:56:35 >
  • Evet iyi denk gelmiş bu konu boyu uzun olanlar bi göz atar en azından :)

Kendime ait ilk aracım olacak,yazdığım gibi arabadan da çok anlamam.Hep abimin araçlarını kullandım onda da rahat öncelik değildi :)

Bu konu sayesinde baya bi bilgim oldu,özellikle koltuk yükseklik ayarına dikkat etmeye başladım.
  • benim de boy 1.92 :)

arkamdaki koltukta oturacak kimse olmadığı zamanlar tüm araçlara rahatça sığıyorum sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyer35

2-3 güne Marea yı kullanıp test edicem.

Omega dediğin gibi yakıt canavarı o yuzden kaçınıyorum.

Vectra hakkında en ufak bi fikrim yoktu,iyi oldu yazdığın gardaş araştıralım biraz...

Vectra senin için en iyisi koltuk yükseklik ayarıda var ve D segment bir araç 2.0 ların yakıtı da fazla değil ş. içi 12 lt filan yakıyor ama gidiyor.
  • Doblo.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDestroyer35

quote:

ilandaki araba bravodan iyidir bence hıc olmassa

Hangi özellikleri daha iyidir?

bu aracın aynısını 2000 senesinde sıfır olarak aldık 2009 da sattık 200000 km de iken bızde manueldi ama otomatiginide kullandım

aracın artılarını ve eksılerını soleyeyım

araç o senelerde uretılen kaliteli arabalardan biri yol tutusu cok ıyıdır motoru dırıdır hızlanması ve fren sistemi yeterlidir şanzıman gerı kaydırmaz kar modu sport modu mevcut koltugunde yukseklık ayarı mevcut kliması ınanılmaz sogutur cukurlara gırınce hıssetmessın şu anda 35000 tl ye satılan arabalar kadar kaliteli ncapta sanırım o yıllarda 4 yıldız almıstı bu araba direksıyon hodrolıgı cok ıyı calısıyor

olumsuz yanları cam acma dugmelerı kotu bı yerde bence arka taraf torsıyon oldugu ıcın 100000 km de bir bozulur eger erken teshıs koyarsan 150 tl ıle kurtarırsın içerdeki ses sıstemı okadar ıyı degıl o yıllara gore on takımı fena degıl

su anda aklıma gelenler bunlar

• warlordz1984 W kullanıcısına yanıt
    Çok güzel özetlemişsin sağolasın gardaş.Bi yerlerden bulup kullanmak lazım aracı...
  • Boyum 1.87 ve 85 kiloyum Hyundai Getze rahatça sığabiliyorum ayrıca sürücü koltuğunu en geriye aldığınızda bile arkadaki yolcular için yeterli diz mesafesi kalıyor. Dışarıdan küçük ama içerisi çok geniş Getzin sadece bagaj kapasitesi yetersiz geliyor.
  • Carisma hb

• boyum 1.90 kilo 114 :) Şahin'e çok çok rahat sığıyorum =))
  • Dostum boyum 1.90 ve 100 kiloyum. Yani benden fit sayılırsın iyisin yine.

Soruna gelecek olursak, işin çok zor değil. Aracım i20 ve rahatlıkla sığıyorum. 20 cm daha uzun olsam yine sığardım çünkü sürücü koltuğu ayarlanabiliyor. Benimki sadece geriye çekiliyor ve alçalıyor. Doğal olarak hem boy hem de bacak mesafesi artıyor. Bazı arabalarda bu koltuğun yükseklik ayarı da var. Yani boyunu dert etme fazla. Tek dezavantajın senin arkanda oturana fazla diz mesafesi bırakmaman olur ki onu da oturan düşünsün. Arkana bebek koltuğu (bebek varsa tabi) koyarsan zaten hiç sıkıntı olmaz.

Sana önerebileceğim üç araba var:
    1. Toyota Corolla Efsane Kasa 96-99 arası modeller.
    Bu araba sorunsuzluğuyla ve yakışıklılığıyla bilinir. Piyasada 13.000- 14.000 aralığında Benzin+Lpg olarak satılmaktadır. Geniştir. Boy sıkıntısı yaşamazsın.

2.Megane 1 1998-2002 arası modeller
    Bu araç ülkemizde çok fazla satmıştır. Sağlamlığıyla ünlüdür. Megane furyasının başlangıcıdır. Çoğunda Lpg vardır. 12.000-13000 civarına temiz bulabilirsin.

3. Hyundai Accent L,LS 1998-2002 arası modeller
    Sürüşü çok rahattır. Çabuk hızlanır. Hızlı giderken savrulması olmasa ilk tercihim olurdu. Lpg takılı şekilde bulabilirsin. 11.500-13000 aralığında alınabilir.

Yukarıdaki üç araba da hiç değer kaybetmez. Altın gibidir. Senelerce kullanıp aynı fiyata satabilirsin.

Ne alırsan al, şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 2 Ağustos 2013; 4:25:37 >

• 1.90 ve 102 kg olarak imzamdakini kullaniyorum . O fiyata satilık ilan pek çok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat idea
  • Dacia logan da olabilir, arka diz mesafesi mercedes e200 ile bile kiyaslanabildiginden arkana birisi bile oturabilir, tavan da yuksek, geniş de. Benim boyum 1.78 ama bir arkadaşım 1.96 ve 110 kg bizim logani bir kere kullandi nihayet icine sigdigim araba dedi.

• egelidost kullanıcısına yanıt
    Güzel anlatmışsın sağolasın.

Corolla yı istmeiyorum nedeni de yok ya işte :)

Megane caprio lar çok hoşuma gitti :D

Accent in evdeki 2009 unu sevemedim,bu modellerini hiç sevmiyorum.

Megane da listeye girer :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.