Şimdi Ara

Maksimum 1500 TL bütçeye telefon tavsiyesi!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır telefon araştırmadığım için yeni telefonlar nasıldır bilmiyorum. Telefonda önceliklerim
    1.Hız
    2.Ekran çözünürlüğü,netliği,canlı parlak olması..
    3.Tasarım
    4.Çok büyük ekran olmaması / İdeal yani çok küçükte değil.
    5.Yakın zamanda güncelleme sorununun çıkmaması desteklemesi
    6.Kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arca01 -- 3 Kasım 2015; 19:36:54 >

• arca01 kullanıcısına yanıt
    sony m5 bekleyin
  • lg g4 demek istiyorum hepsiburadada falan distribütör garanili var o fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 bakın
  • soylendıgı gıbı 1500e gelırse bencede m5 bakın kesınlıkle,muhtemelen onumuzdekı hafta pıyasaya gırecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: arca01

Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır telefon araştırmadığım için yeni telefonlar nasıldır bilmiyorum. Telefonda önceliklerim
    1.Hız
    3.Tasarım
    6.Kamera

Bir kere ekran çözünürlüğü istiyorsan LG G4 2k ekrana sahip m5 full hd yarısı kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

sony m5 bekleyin

Telefon yorumlarda dikkatimi çekti fiyatı uygun olursa düşünebilirim samsung ve lg tasarımlarını beğenmiyorum bende htc sony huawei hosuma gidiyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

G4 bakın

Baktımda ben G4 tasarımını pek beğenmedim açıkçası. Huawei Sony Htc hoşuma gidiyor tasarımları
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

quote:

Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır telefon araştırmadığım için yeni telefonlar nasıldır bilmiyorum. Telefonda önceliklerim
    1.Hız
    3.Tasarım
    6.Kamera

Bir kere ekran çözünürlüğü istiyorsan LG G4 2k ekrana sahip m5 full hd yarısı kadar

Anladım.. Peki dediğiniz nitelikte Huawei,Htc,Sony önerebilir misiniz Lg Samsung tasarımları pek hosuma gitmiyorda

• quote:

quote:

G4 bakın

Baktımda ben G4 tasarımını pek beğenmedim açıkçası. Huawei Sony Htc hoşuma gidiyor tasarımları

O zaman bütçeyi biraz daha zorlayıp z3 alın
  • quote:

quote:

quote:

G4 bakın

Huawei P8 i beklesem özellik bakımından yarışamaz mı bu telefonlarla tasarımını aşırı beğendimde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

G4 bakın

Huawei P8 i beklesem özellik bakımından yarışamaz mı bu telefonlarla tasarımını aşırı beğendimde

Tasarım ve performans olarak z3'den iyi ama z3 kadar batarya süresi sunamaz

• G4 kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

G4 kesinlikle.

LG tasarımları çok hoşuma gitmiyor
  • arca01 kullanıcısına yanıt
    Z3 compact bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

quote:

1.Hız
    3.Tasarım
    6.Kamera

Anladım.. Peki dediğiniz nitelikte Huawei,Htc,Sony önerebilir misiniz Lg Samsung tasarımları pek hosuma gitmiyorda

Xperia z5 çıkacak yakında o zaman Z3 fiyatları 1500 e iner tahminim Huawei den daha iyi kesinlikle

• z3 olabilir o bütçeye
  • g4 varken z3 almam açıkcası z3 alacağıma g2 alırım yarı fiyatına kamera ikisinde de çöp çünkü
  • Dostum sana sony alma ne alırsan al diyorum sadece Z3 Compact aldım kamera pembeleşmesi çıktı daha kullanmadan verdim servise geri gönderdiler sorunu düzelttik diye ve düzelmemişti.sonrada vay efendim tamir edelim istiyorsanız değişim süreniz doldu(değişim sürem serviste geçen zamanda doldu) falan dediler küçük bi araştırma yaparsan neredeyse tüm modelleri hatalı ve satış sonrası destek yok(sony garantili telefonum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbey00

Dostum sana sony alma ne alırsan al diyorum sadece Z3 Compact aldım kamera pembeleşmesi çıktı daha kullanmadan verdim servise geri gönderdiler sorunu düzelttik diye ve düzelmemişti.sonrada vay efendim tamir edelim istiyorsanız değişim süreniz doldu(değişim sürem serviste geçen zamanda doldu) falan dediler küçük bi araştırma yaparsan neredeyse tüm modelleri hatalı ve satış sonrası destek yok(sony garantili telefonum)

Kafam her geçen gün daha çok karışıyor. Ben Lg tasarımlarını sevmiyorum. Huawei P8 tasarım çok hoşuma gitti ama özellik olarak çok iyi değil Sony'de sen alma diyorsun ben telefon almayayım en iyisi :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.