Şimdi Ara

Maksimum 1600 TL bütçe ile telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar sizlerden telefon tavsiyeleri bekliyorum . Lütfen LG marka telefon önermeyin

Aradığım özellikler

1- Distiribütör garantili olucak . İthalatçı felan istemiyorum.
    2 - Kronik sıkıntısı olmuyacak . Şu andaki telefonumda yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır
    3 - İşlemci ve RAM kısımlarına önem veririm ( 2 GB üstü RAM ararım . RAM hızıda önemi bir faktör )

Aklımda şimdilik 1 telefon var

Sony Xperia X ( 1400 civarı . SD650 işlemci var . Daha çok güncelleme alıcak Z5 e göre . Kamera XZ ile aynı sensöre sahip )

Bunlar harici tavsiyeleriniz varsa bekliyorum . Sebep belirtirseniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acomputerengineer -- 4 Nisan 2017; 14:2:14 >

• ith ler daha iyi degil mi be hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

ith ler daha iyi degil mi be hocam.

Aslinda pek bir fark yokta tamir süresini sonuna kadar kullanip oyle getirmeleri sorun oldu biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 i eledim . Isinma ve odaklama sorunlari var deniliyor

• aradığın telefon huawei nova..3 gb ram 32 gb hafıza 5 inc, metal kasa..1500 tarifeye ek türk telekom, hepsi burada da ise 1750
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    Huawei severim ama Nova serisi bana göre değil ve bence pahalı . Xperia X daha mantıklı seçim bana göre. Zaten ithalatçı arasaydim P9 mu Mate 8 mi yoksa Xiaomi mi diye konu açardım

• acomputerengineer A kullanıcısına yanıt
    önerdiğim ürün türkiye distrübütörlü, sony al bir kaç ay sonra yine burda görüşelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony çok net pişmanlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

önerdiğim ürün türkiye distrübütörlü, sony al bir kaç ay sonra yine burda görüşelim.

Burada tavsiye bekliyorum . Aklımda Huawei Nova yok , Huawei Türkiye garantili olduğunuda biliyorum . Ben Sony marka telefon alacağımda demedim . Huawei P9 yada Mate 8 i Distiribütör 1600 e hadi 1700 e bulsam sizce kaçırırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Sony çok net pişmanlıktır

Söyleyin hocam bilelim . Garantisimi , telefonun kendisimi nedir pişmanlık olan ?
  • sony'lerin üretim kalitesi zayıftır. Fabrikasyon hata çıkma ihtimali yüksek. Servisle haşır neşir olursunuz. Ek olarak servis de Teleservice olduğu için süründürür.
  • quote:

sony'lerin üretim kalitesi zayıftır. Fabrikasyon hata çıkma ihtimali yüksek. Servisle haşır neşir olursunuz. Ek olarak servis de Teleservice olduğu için süründürür.

Hocam Sony i sil LG yaz tamamen katılırım . LG almayın aldırtmayın . Sony kullanan birkaç arkadaşım var ve gayet mutlulardı . Onlara sorarım. Bu bütçede distribütör garantili başka mantıklı telefon yok gibi . Tavsiyeniz varsa beklerim .

• quote:

Orijinalden alıntı: acomputerengineer

quote:

sony'lerin üretim kalitesi zayıftır. Fabrikasyon hata çıkma ihtimali yüksek. Servisle haşır neşir olursunuz. Ek olarak servis de Teleservice olduğu için süründürür.

Hocam Sony i sil LG yaz tamamen katılırım . LG almayın aldırtmayın . Sony kullanan birkaç arkadaşım var ve gayet mutlulardı . Onlara sorarım. Bu bütçede distribütör garantili başka mantıklı telefon yok gibi . Tavsiyeniz varsa beklerim .

LG'nin Sony'ye karşı bir artısı var. Servisi çok iyi. Ne sorunun olursa olsun yarım saat içinde çözüp teslim ediyor telefonu. Ben dahil Sony kullanan hiçbir arkadaşım memnun kalmadı.
    Yine de sen bilirsin.

Benim o fiyatlarda tercihim Huawei olurdu. Üretim kalitesi üst seviyede ve servis yüzü görmüyorsun kullanırken.
    Bir çok marka kullandım en memnun kaldığım Huawei oldu şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 5 Nisan 2017; 13:35:58 >

• sony telefon aldım, hep sorun hep sorun çıktı..teleservice diye bir firma ile çalışıyorlar ki ..berbat bir anlayış var.. o yüzden bir daha adı sony diye almayacağım .huawei şu anda gerçekten çok iyi telefonlar üretiyor..türkiyedeki servis kaliteside gayet güzel. alacaksan huawei al derim..modeli senin tercihin.ben nova alacağım sadece biraz daha fiyatının düşmesini bekliyorum
  • Bence Huawei Honor 5c ama satışı varmı bilmiyorum. Yada Xiaomi Mi5'de çok iyi telefonlardan birisi benim arkadaşım kullanıyor çok memnun kaldı.
  • Bu telefonları önerenler alıp kullanmışlar mı acaba çok merak ediyorum. Aynı fiyat bandında ben de telefon bakıyorum ve şu an Lenovo P2 ye yakınım. Nedense adı sanı geçmiyor tavsiyeler arasında. Bir tavsiye yapılacaksa "Şunu al" ya da "Bunu alma diye tavsiye yapılmasını anlayamıyorum. Neden alınması gerektiğini oturup 2 dakika artıları ve eksileriyle yazabilirse arkadaşlar memnun olurum. İnternetten bazı sitelere girerek 2 telefonu kağıt üzerinde karşılaştırarak "Ha bu daha iyiymiş" gibi yorumları kabul etmiyorum açıkçası. O sitelerden ben de karşılaştırmamı yapıyorum zaten. Konuyu açan arkadaşın da kabul edeceğini sanmıyorum. Lütfen tavsiyede bulunacak arkadaşlar telefona sahiplerse ve en azından 1 ay telefonu kullanmışlarsa yorumları değerlidir benim için. LG G2 kullanıcısıyım. 3 yılın sonunda bozulduğu için 1500-1600 bandında telefon arıyorum. Kamera önemli değil. Oyun çok oynarım her gün en az 5-6 saat. LG servisine laf edenler olmuş bu arada. Tamam yeni çıkardığı serilerde kronik sorunlar olabilir. Ama servisi o kadar hızlı ve ilgili ki. Ekran ve panel değişiminde bile 1 günden fazla serviste kaldığını hatırlamıyorum telefonumun. Yorum yaparken kimsenin hakkını yememeye dikkat edelim lütfen. Belli markaların fanları olabilir, belli markaları da hiç sevmeyebilirsiniz. Ama bizzat yaşamadığınız sorunlarla ilgili gelip burada ona buna sallayarak kimseye yardımcı olmuyorsunuz. Lütfen bırakın da kullananlar yorum yazsın. Saygılar..

• xperia x çok doğru bir seçim olur. 4 aydır kullanıyorum. 1 tane bile kronik sorunu duymadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.