Şimdi Ara

Maksimum 2000 Tl Butce Ile Acemiye Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikinci el almak istemiyorum.Elimde g4 var ama kamerasi belli bir yerden sonra yetersiz gelmeye basladi.Genellikle sokak ve arac fotograflari cekecegim bu butceye ne onerirsiniz.Masallah fiyatlarda ucmus son gunlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Canon 1200D 18-55 IS STM lens tam size göre hocam.Tam başlangıç kiti
  • sony A6000 kampanyadan sıfır kit lensli bulabilirsin bence çok da güzel olur
  • a6000 alabilirsin. en ucuzu media markta gece kuşu kampanyasında oluyor biraz takip et 1600 tl ye kit lens ile alabilirsin.
  • 2000 tl az para degil canon 1200-1300d gibi çöplere yatirmayin paranizi.sony a6000 olur nikon d3300 olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de Sony a6000, Nikon D3300 gibi seçenekler bütçe dahilinde iken bunlardan biri şu an en iyi seçenektir. Canon EOS M10 Türkiye'de aşırı pahalıya tüketiciye çakılmakta ! O ise özellikle Sony a6000 sanırım Dünya'da en ucuz Türkiye pazarında olabilir !

Örneğin en ucuz olabilecek yerlerden birinde Sony a6000 + 16-50 fiyatı
    https://www.bhphotovideo.com/c/product/1029860-REG/sony_ilce6000l_b_alpha_a6000_mirrorless_digital.html

En pahalı olabilecek yerlerden birinde de Canon EOS M10 + 14-45 fiyatı
    http://www.mediamarkt.de/de/product/_canon-eos-m10-stm-kit-2056751.html
    Aynı yerde Sony a6000 + 16-50 :http://www.mediamarkt.de/de/search.html?query=sony+a6000&searchProfile=onlineshop&channel=mmdede

Zaten fiyatın da ötesinde Sony a6000'in sensörü "çok fark" atıyor giriş seviyesi Canon'lara.

• Merhaba,

Ben de bu konu başlığı ile aynı konuyu açıcaktım burayı gördüm.

Son günlerde nikon d3300 kit lensli 1500 tl civarında istanbul bilişimde görmüştüm.

nikon d3300 kit lensli

sony a6000 ile aralarında hissedilir bariz fark var mıdır ? Bir de bu modellerin dışında 1500 - 2000 arası önerilecek model var mıdır? Canon önerilmemiş mesela.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanaya

Merhaba,

Son günlerde nikon d3300 kit lensli 1500 tl civarında istanbul bilişimde görmüştüm.

nikon d3300 kit lensli

sony a6000 ile aralarında hissedilir bariz fark var mıdır ? Bir de bu modellerin dışında 1500 - 2000 arası önerilecek model var mıdır? Canon önerilmemiş mesela.

Teşekkürler.

Evet, Canon'un bu fiyat aralığındaki ürünlerini önermiyorum ben. Hatta önermeyi bırak, "Koşarak uzaklaşın oradan" bile derim. Çünki aynı paralara daha geride olan ürünü sırf artık bulunamayan 1 tane lensi 250 lira diye diye millete giydiriyorlar. Dolayısı ile siz size kazık atanı arkadaşınıza önerir misiniz ?!

D3300 gövde yetenekleri bakımından Sony a6000'in gerisindedir. Sensör olarak da zaten Sony üretimi sensör (veya belki Toshiba üretimi de olabilir ama Sony Toshiba'nın sensör üretimini de satın almıştı) kullanıyor. a6000'de daha çok AF noktası, elektronik vizör, videoda daha iyidir, daha hızlıdır, gövde buton ve mod tekerleri olarak da Nikon D3300'den bir üst sınıftır. Buna karşın Nikon D3300'ün lens çeşitliliği çoktur. Dolayısı ile zamana yayılan 3-5 lens alınacağı durumlarda aynı foto kalitesini (sensör baz alınarak-sensör başarımı olarak) toplam maliyette daha ekonomik elde edebilirsiniz gibi görünüyor.

Şuraya da bakın. Benim dediğim hiçbir şey yok, sadece kaynakları paylaştım ,http://fotoptik.blogspot.com/2016/06/canon-1300d-alnr-m-alternatif-olarak.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 22 Haziran 2017; 14:3:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Orijinalden alıntı: Lanaya

Merhaba,

nikon d3300 kit lensli

Teşekkürler.

Evet, Canon'un bu fiyat aralığındaki ürünlerini önermiyorum ben. Hatta önermeyi bırak, "Koşarak uzaklaşın oradan" bile derim. Çünki aynı paralara daha geride olan ürünü sırf artık bulunamayan 1 tane lensi 250 lira diye diye millete giydiriyorlar. Dolayısı ile siz size kazık atanı arkadaşınıza önerir misiniz ?!

D3300 gövde yetenekleri bakımından Sony a6000'in gerisindedir. Sensör olarak da zaten Sony üretimi sensör (veya belki Toshiba üretimi de olabilir ama Sony Toshiba'nın sensör üretimini de satın almıştı) kullanıyor. a6000'de daha çok AF noktası, elektronik vizör, videoda daha iyidir, daha hızlıdır, gövde buton ve mod tekerleri olarak da Nikon D3300'den bir üst sınıftır. Buna karşın Nikon D3300'ün lens çeşitliliği çoktur. Dolayısı ile zamana yayılan 3-5 lens alınacağı durumlarda aynı foto kalitesini (sensör baz alınarak-sensör başarımı olarak) toplam maliyette daha ekonomik elde edebilirsiniz gibi görünüyor.

Şuraya da bakın. Benim dediğim hiçbir şey yok, sadece kaynakları paylaştım ,http://fotoptik.blogspot.com/2016/06/canon-1300d-alnr-m-alternatif-olarak.html

adamsin yillardir şunu söyleyen insanlari linc etmeye calistilar.

• jiddi kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bilgiler için teşekkürler. Linki de detaylı inceledim neden canon önerilmediği açıkça gösterilmiş. Yalnız sitedeki muadil ürünlerin fiyatları güncel değil.

1500 - 2000 arası d3300 ve a6000 dışında önerebileceğiniz güncel ürünler var mıdır ? Bir de ben hem video hem de fotoğrafı güzel çeksin isterim almışken. (çok mu şey istedik :) )

Bu durumda alırken ne gibi özelliklere dikkat edilmesi gerekir. Zaten paylaşım konusuna hiç girmiyorum aslında sharing özelliği olan kameralar tercihim olurdu fakat sanırım üst segmentte bunlar.

Aslında d3400 ' de sharing ile ilgili güzel özellikler varmış sanırım ama bu konulara hakim değilim malesef.

Özetlersek :

- Hem foto hem video'da üzmesin (tamam bu fiyat segmentinde cok kalite aramıyorum)
    - Mümkünse paylaşım ile ilgili bir özelliği olsun isterim ama yoksa sıkıntı değil. (wifi, bluetooth, herhangi bir yazılım vs..)

• Benim tavsiyem de a6000
  • Nikon d3400 de var evet.
    Fiyatları takip etek zor oluyor tabi, haklısınız güncel değiller.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.