Şimdi Ara

Maksimum 2000 TL ye Mimarlık Grafik Ağırlıklı Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşıma max 2000 TL civarı olan işlemcisi ekran kartı iyi bir laptop bakıyoruz. Kararsız kaldım açıkcası. Bir de beyaz olan modeller arasından eleme yapıyor ( ) Daha çok mimari çizimler üzerine kasmadan çalışmasını istiyoruz.

Varsa aklınızda bir model belirtebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşıma max 2000 TL civarı olan işlemcisi ekran kartı iyi bir laptop bakıyoruz. Kararsız kaldım açıkcası. Bir de beyaz olan modeller arasından eleme yapıyor ( ) Daha çok mimari çizimler üzerine kasmadan çalışmasını istiyoruz.

Varsa aklınızda bir model belirtebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Bu modelleri inceleyebilirsiniz.

http://www.notebookadresi.com/22637toshiba_satellite_c855-26p_notebook?keyword=TOSHIBA%20SATELLITE%20C855-26P%20Notebook
    http://www.notebookadresi.com/lenovo_z500_59367617_notebook?keyword=617

• sulo100 kullanıcısına yanıt
    Sağolun beyler bende aynen bu modellere bakmıştım. Z500 ve bu samsung benim de en çok kafama yatanlardan oldu.

Z500 ün şu modeli biraz daha pahalı sanırım ama beyaz olması da çok ilgimi çekti. Özellikle istediği için.

http://www.sanalmarketim.com/lenovo-ideapad-z500-59366595-beyaz-core-i73632qm-6gb-1tb-gt645m-2gb-156-win-8/p_47876/

Fakat stoklarında yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 16 Eylül 2013; 13:15:40 >
  • furkanaksin kullanıcısına yanıt
    Beyaz almanı tavsiye etmem alanların çoğu çok kir gösteriyor demiş ve sevmiyorlar. Eğer alacaksan ve garanti takıntın yoksa gösterdiğim samsungu almanı tavsiye ederim çünkü gerçekten çok inmiş. Ne zamandan beri araştırdığım için söylüyorum.

Ayrıca bende 1900 TL ye z500 ün kahverengi windows 8 li + klavye aydınlatmalısını 9 taksitten aldım. Notebook adresi biraz kazık geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo100 -- 16 Eylül 2013; 14:14:21 >
    Valla bana da kalsa beyaz umrumda olmaz ama inat bir şekilde o renk istiyor arkadaş :)

Gösterdiğin samsung gerçekten iyi bencede, acaba 2000 sınırını biraz aşacak şekilde bu performansta beyaz olan model var mıdır bildiğiniz.
    Şu ana kadar bir lenovoda gördüm beyaz diğer gördüklerim hep toshiba zaten ucuza güzel toshiba alamazsın o yüzden sadece lenovoda var diyebiliriz :) Ama eğer alacaksanız takıntılı olmayın bir daha bu fiyata bu özellik samsung bulamazsınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Lenovo Z500 ün beyazını stoklarda bulabilsem iyi olurdu. Ama gerçekten samsung baya iyiymiş f/p olarak. Sağolun hocam.
    Ne demek.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.