Şimdi Ara

Maksimum 2500 TL'ye Kadar Oyun-Ofis Laptop (Asus, Lenovo vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta yazdığım gibi, maksimum 2500 TL bütçem var, birazcık oyun ama genelde ofis programlarını kasmadan beni birkaç sene götürecek bir bilgisayar arıyorum. Bulduğum alternatifler var ama daha fiyat/performans ürünü önerileriniz varsa dinlemek isterim.

Lenovo Ideapad 510
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-510-intel-core-i5-7200u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80sv00f5tx-p-HBV000003Q21D

Asus K556UQ-XX935T
    http://www.hepsiburada.com/asus-k556uq-xx935t-intel-core-i5-7200u-2-5ghz-3-1ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000002AIIL

Genelde i5-6500u ve i5-7200u seçenekleri var sanırım bu segmentte. Bir de ekran kartı bakımından AMD R5 M430- NVIDIA GTX930MX- NVIDIA GTX940MX arasında değişiyor. Belirttiğim gibi fiyat/performans olarak önerilerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler, iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 9 Nisan 2017; 2:47:24 >

• O paraya i7 7500u alabilirsiniz.

http://www.epey.com/laptop/e/YToyOntpOjEzNjk7YToxOntpOjA7czo2OiIxMDYwNjYiO31pOjEzNjQ7YToxOntpOjA7czo2OiIyMjE5NjEiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/

Örneğin lenovo v310 çift bataryası ile ofis kullanımı için tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisgurler B kullanıcısına yanıt
    R5 M430 var sanırım ve 940MX ile aralarında çok fark var heralde onun da..

• furkanaksin kullanıcısına yanıt
    Çok fark var tabi. "Birazcık oyun, genelde ofis" demişsiniz zaten.

Önceliğiniz oyun ise 940mx'li laptoplara bakmalısınız.

• Paylaştığınız Lenovo'yu şuradan alın gelecek olan Chipparalar ile de SSD yükseltmesi yaparsınız;

http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/lenovo-510-15ikb-80sv00f8tx-i5-7200u-25g-8g-1tb-2g-156-white-P171895455
  • ideapad 510 tercih edilebilir. FHD IPS ekranı var.

• Bu ilan niyeyse bana ya hatalı ya da ürünle ilgili bir sıkıntı var gibi geldi. Diğer fiyatlara göre oldukça düşük.

Bir de bundaki 940mx 2 gb olan versiyon, diğerindeki 4 gb olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaksin

Bu ilan niyeyse bana ya hatalı ya da ürünle ilgili bir sıkıntı var gibi geldi. Diğer fiyatlara göre oldukça düşük.

Bir de bundaki 940mx 2 gb olan versiyon, diğerindeki 4 gb olan.

Bazen yeni satıcılar adlarını duyurmak +Mağaza Puanı için böyle satışlar yaparlar,
    ilandakinden farklı ürün gelirse iade hakkı var, vs
    ekran kartının 2 gb olan versiyonu 4 gb versiyonuna girdiğinize göre "birazcık ofis ama genelde oyun" oynayacaksınız sanırım
  • Haklısınız aslında hocam, n11'den direk bu ürünü almaya karar verdim gibi. Lenovo Ideapad 510 olan.

• 940mx, 4gb belleği kullanabilecek bir ekran kartı değil zaten. 950m olsa neyse.

• Lenovo Ideapad 510 alabileceğiniz daha ideal bir model. Asus marka olarak iyidir ama K serisinde sıkça yaşanan menteşe sorunları sebebiyle Lenovo daha ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.
  • SlideToUnlock kullanıcısına yanıt
    Ben de kararımı o yönde verdim hocam, Lenovo Ideapad 510 aldım.

Teşekkür ederim herkese.
  • furkanaksin kullanıcısına yanıt
    N11deki linkten mi satın aldınız? Oradan aldıysanız sanırım urun freedos.. Windows sistemi nasil yüklediniz.. Ben de almayi düşünüyorum en uygun fiyat bu n11linkindeydi. Cevaplarsaniz sevinirim

• gadulak31 G kullanıcısına yanıt
    Evet o linkten aldım dostum Freedostu. Win10 yükledim lisansı kendim yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gadulak31

N11deki linkten mi satın aldınız? Oradan aldıysanız sanırım urun freedos.. Windows sistemi nasil yüklediniz.. Ben de almayi düşünüyorum en uygun fiyat bu n11linkindeydi. Cevaplarsaniz sevinirim

Lisansınız yoksa şuradan OEM lisans tedarik edebilirsiniz;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-7-8-1-10-pro-32-64-bit-orjinal-turkce-273639502

diğer türlü deneme sürümü ya da kürekleyeceksiniz

• Hocam boyle seyler guvenilir mi sizce. Bakinca orijinal microsoft fiyatinin %10 fiyatina satisa koyulmus.

• Minotor3301 kullanıcısına yanıt
    Oem key pişmanlıktır. Her an elinde patlar. Adam aynı lisansı 10 kere satsa maliyetini kurtarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Minotor3301

Hocam boyle seyler guvenilir mi sizce. Bakinca orijinal microsoft fiyatinin %10 fiyatina satisa koyulmus.

İlk aktivasyonda kesinlikle sorun çıkmıyor, Microsoftun kendi sunucuları ile online aktivasyon gerçekleşiyor, illegal bir durum söz konusu değil ama tekrar formatta online aktivasyon mümkün olur mu bilinemez?
    Bu sebeple ilk aktivasyondan sonra kesinlikle bilgisayarınızdaki offline aktivasyon dosyalarını yedeklemenizi ve güvenli bir yerde saklamanızı öneririm. Tekrar formatta Online aktivasyonda sorun çıkarsa bu Oflline dosyalarla aktivasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Bununla alakalı "Windows Lisans Yedekleme" diye aratırsanız bir sürü anlatım bulabilirsiniz.

Diğer bir önlem olarak yerel kullanıcı hesabı kullanıyorsanız bunu online Microsoft hesabı olarak değiştirerek Lisansınızı Microsoft hesabınızla ilişkilendirebilirsiniz ve tekrar kurulumda bu hesaplada tekrar aktivasyon yapmanız mümkün olabilir.

• Format öncesi iyinoldu bu bilgi. Outlook hesabıyla açmaya başlamıştım zaten ama offline dosyaları yedeklemek de lazım dediğin gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.