Şimdi Ara

Maksimum 300 TL ye psu + kasa tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 300 TL ye kasa ve güç kaynağı tavsiyesi istiyorum. Yalnız ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

i5 4590

msi z97 pc mate

msi gtx 750 ti

Kingston 4×2 GB 1333 mhz

Kasanın soğutması iyi olmalı kablo saklama yerleri olmalı ve ileride işlemci fanı takmak istersem sıkıntı çıkarmamalı.

Güç kaynağının watt ının çok yüksek olmasına gerek yok önemli olan kalitesi ve sessizliği. Fakat belirttiğim fiyat aralığında 500 watt ve üzeri olursa ekran kartı değiştirdiğimde sıkıntı olmaması için iyi olur.

Kasa ve güç kaynağı ayrı veya birlikte olması farketmez. Hangisi ucuzsa işte.

Son olarak z3 plus ı önermenize gerek yok aklıma kazınmış durumda Şimdiden teşekkürler.

• Corsair 200R ve icinde gelen VS550 Psu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsair 200r vs550 siparişi verdim. Teşekkürler.
  • ole lukoje kullanıcısına yanıt

Zalman z3 131 Tl

COOLER MASTER RS-600 B SERYSY 600W GÜÇ KAYNA?I 176 Tl
  • 200R bencede o bütçeye doğru bir seçim olmuş

Msi.com a baktğımızda "Power consumption (W) 60W" olduğunu ve Recommended Power (Önerilen Güç) 400W olduğunu görüyoruz.(GTX 750Ti için)

Bu sistemle 550W 200R sana hayli yetecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 19 Eylül 2014; 0:12:26 >
  • 200r ikinci elde 100 tl.200tl ye de highpower 80+bronze 750w guc kaynagı satılıyor suan.En iyi kombinasyon bu olurdu
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Evet dediğini şekilde daha karlı olurdu ama benim 2. el takıntım var. Sonuçta görsel olarak önemli bir parça ve ilk ben kullanmak isterim. Güç kaynağı belki sıkıntı olur onu ileride göreceğiz. Zaten en az bir yıl ekran kartı değiştirmeyeceğim.
  • ole lukoje kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.