Şimdi Ara

MAKSİMUM 45000 TL OTOMATİK ARAÇ TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç hatchback zaten hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

quote:

Orijinalden alıntı: alighieri

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

0 otomatik i20 icin 49 bin fiyat almistim bayiden, 1.4 motor baz modeldi bilginiz olsun. Pazarlikla 48'e filan alinabilir.

Hangi bayiden almistiniz o fiyatı acaba? Yorumlar pek olumlu değil i20 hakkında teneke diyenler çok ama. Dediğim gibi pek bilgim yok arabalar hakkında. O paraya değer mi acaba?

Antalya'daki bayisinden almistim fiyati.

Yine Corsa baz model otomatik icin de 49.500 TL fiyat vermislerdi otomatikti o da.

Sahsen bir 5.000 TL daha butce artirip sifir arac bakmanizi tavsiye ederim. Sahsi gorusumdur. Kimisi de daha iyi eski arac isteyebilir.

i20 4 vites ileri ve sehir ici cok yakar. Tahminim 30 Kurus'tan asagi inmez keza Corsa'da cok yakar o 5 ileri yari otomatik(easytronic); ancak i20'ye lpg taktirabilirsiniz bu da avantaj.

Çok yakması pek istenen birşey değil tabii ki. LPG taktırmak masraf olduğu gibi güvenlik bakımından da çok sıcak bakmadığım bir husus. Daha iyisi olmasa da daha güvenli ve az yakan ne önerirsiniz 2. elde. Not: giuletta ya niyetliydim aslında ama ailemize 5 ay içinde yeni bir üye katılacağı için çok fazla bütçe arttırma şansım yok artık

• alighieri A kullanıcısına yanıt
    İlk Sahibinden 62000Km 2013 Full Geri Görüş Kameralı. Start Stop
    İlan No: 328903543
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-62000km-2013-full-geri-gorus-kamerali-start-stop-328903543/detay Genelde 2012-2015 bandında var üstadım sitede. Kmler böyle 60-100.000 arası değişiyor

• Hocam linkteki araç otomatik değil ve 50.000 üstü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.