Şimdi Ara

Maksimum 4500TL-Sistem Tavsiyesi Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 960ti duyurusu bekleniyor Nvidia tarafından bence zamanınız varsa ona ve yeni R9 3xx serisine bir şans tanıyın derim. Eğer 960ti güzel bir kart olursa tercih edeni çok olacaktır ama R9 290 gibi kartlarada yönelebilirsiniz tabi. Sizin seçiminiz en nihayetinde. SSD konusunada çok takılmanızı önermiyorum 20 GB işletim sistemi tutsa 100GB yeriniz olacaktır SSD de garanti olarak. Şahsen bana yeterdi böyle bir alan. Bunlar nihayetinde kişisel kullanımda değişeceği için pek yorum yapamıyorum ama asıl parçalara para vermek varken SSD yi 2.plana atmakta mantıklı bir hareket bence. Ne de olsa upgrade etmesi çok kolay al tak bitti
  • ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Gtx960ti için linkte detaylar verilmiş ve 960 ile kıyasla sanırım bir fark yok gibi kağıt üzerinde ama performans konusunda bir fikrim yok. 290serisi düşünmemdeki neden fiyatının daha uygun olması. Gerekirse forumun 2. El bölümünde satışta ki kartlardan birini düşünebilirim. O zaman psu ve SSD için biraz daha bütçe yeterli gelecektir.

Dediğim gibi beklemek isterim fakat nisanın ilk haftasında kadar almayı planlıyorum.

http://www.game-debate.com/hardware/?gid=2439&graphics=GeForce%20GTX%20960%20Ti%202GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Toxic -- 13 Mart 2015; 23:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KutsaL ÇoçuK

Gigabyt bu konuda kendi madem bu kadar geliştirmiş, forumda bir ton msi tavsiyesi var. Bunları öğrendiğim iyi oldu, hangi kartı seçeceğim konusunda fikir sahibi oldum. Yalnız servis tutumu nasıldır?

@ShadowofDeath06

Parçalar güzel fakat gtx970 fiyat olarak yüksek oldugu için psu eksik kalıyor ve SSD konusunda 128 gb yetersiz gibi

İnternette herhangi bir şey bulamadım. Ama servisinin kaliteli olduğuna inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Bu saatten sonra AMD işlemciye ve ekran kartına para ver-me-yi-niz, elinizde patlar istediğiniz performansa ve rahatlığa da kavuşamazsınız. ( yakın zamanda yeni seriileri çıkınca eskileri çok kötü değer kaybedecek )

Çok daha ileriye dönük, verdiğin paranın tam karşılığında bir performans & rahatlık, her parçasıyla çok daha değerli bir sistem.

MSI
    Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart
    479 TL

INTEL
    Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci
    772 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    279 TL

WD
    3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    181 TL

SAMSUNG
    250GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
    469 TL
    3D V-NAND
    Geliştirilen ve arttırılan Okuma(540 MB/s), Yazma (520 MB/s) , IOPS (90.000) hızları
    Kendisine has Rapid Modu
    5 Yıl garanti
    840 Evo ' ya göre %30 performans artışı, %25 Daha verimli

XIGMATEK
    SHOCKWAVE VEKTOR 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    490 TL

XIGMATEK
    XOF SERİSİ 120MM MAVİ FAN
    21 TL

ASUS
    GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1372 TL

BenQ
    GL2460HM 24" 2ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Monitör
    552 TL

Toplam : 4615 TL

sistem çok iyi gerçekten. parasına göre ve şuanki koşullara göre gayet uygun..

• o değilde thermaltake sıvı soğutma alacağına inventustan noctua çak bi tane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsaL ÇoçuK

Gigabyt bu konuda kendi madem bu kadar geliştirmiş, forumda bir ton msi tavsiyesi var. Bunları öğrendiğim iyi oldu, hangi kartı seçeceğim konusunda fikir sahibi oldum. Yalnız servis tutumu nasıldır?

@ShadowofDeath06

Parçalar güzel fakat gtx970 fiyat olarak yüksek oldugu için psu eksik kalıyor ve SSD konusunda 128 gb yetersiz gibi

anakartta gigabyt yıllardır lider zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.