ARKADASLAR ARACI ALDIM SAYILIR 1997 MODEL HYNDAİ ACCENT 1.3 LX 108000 KLM DE 8000 TL ARABAYI YAKIN ZAMANDA ALACAGIM İNSALLAHANLASMAYA VARDIK.
O direksiyonu çevirmek için 2 kişi daha lazım kardeş.. Ama o paraya da fazla araç bulamazsın reno ve tofaş istemiyorsan.. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.. Emniyet kemerini tak kurallara uy. Terli terli su içme derslerine çalış
tekkurler gerçekten direksiyonu baya ağır.
arkadaşım
hayırlı uğurlu olsun
denk gelirse bir arkadaşınızda yada bayide bide protonu kullanmanızı tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: hayr16
arkadaşım
hayırlı uğurlu olsun
denk gelirse bir arkadaşınızda yada bayide bide protonu kullanmanızı tavsiye ederim.
tesekkur ederim . dekgelirse protonu kullanmaya çalışacağım. baktım inceledim. biraz araştırdım. arabada yok yok mitsubihi parçaları kullanılıyor. araba çok güzel gözüküyor. gerçekten binilecek araba. belki daha sonraki arabam olabilir. ancak yaşadığım şehirde bunun dilinden anlayan usta yok sanırım. birde yedek parça bulma sorunu var hem pahallı hemde benim için zaman kaybı olacak. suanda alabileceğim en iyi arabayı aldım sanırım. :)
tüh tam da diyecektim 94 model 160.000km de tempra var...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme