Şimdi Ara

maksimum para miktarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 500GB param olsa dahi 65 ini +8 raptora vermem şahsen. Sebebini warriordan anlayan arkadaşlar bilir. +8 Totamic Spear 1. Tercihim.
  • Ben oliypiadayım yine konuştum adamla sorun kalmadı +7 raptoru vercem üstüne 45GB vercem
    5GB'nin de lafı herhalde olmaz yine güvenmesse 2 tane chitin +7 veririm
    quote:

500GB param olsa dahi 65 ini +8 raptora vermem şahsen. Sebebini warriordan anlayan arkadaşlar bilir. +8 Totamic Spear 1. Tercihim.

Totamick +8 ler 80 GB den aşağı değil satacak adam bulmakda zor ayrıca totamickin yanına bişeyler daha almak gerektğinden maddi durumum elvermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyHero -- 13 Ağustos 2006; 22:10:05 >
  • iyide adama tradeden nasıl 45 gb vericen onu sölesene bi... en fazla 21 gb verirsin...nasıl 45 gb vermeyi düşünuo adamaç.. sen benim dediğimi yap sakata gelme..45 gb veremezsin tradeden demekki sabahtan beri boşuna anlatmışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufyyy

Arkadaşlar "gereksiz" bir topic farkındayım ve özür dilerim ama şu anda aklıma size danışmaktan başka bir yol gelmedi.Bankada ve üstümüzde ne kadar para taşıyabiliriz paramızı - ye düşürmeden?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Artık bunları düşünmenize gerek kalmadı arkadaşlar ... Artık "NoahCard" var ... Vade farksız 12 taksit bile yapıyor ...

65gb yi nası verecez diyen arkadaş 65gb yi vade farksız 12 taksit olarak ödesin.NoahBank itemi aldığı kişiye parasını hemen vericektir o da 12 ay da rahat rahat ödesin ...

Not:Dostum kard slip ini almayı unutma sakın ... :D

• quote:

iyide adama tradeden nasıl 45 gb vericen onu sölesene bi... en fazla 21 gb verirsin...nasıl 45 gb vermeyi düşünuo adamaç.. sen benim dediğimi yap sakata gelme..45 gb veremezsin tradeden demekki sabahtan beri boşuna anlatmışım

Evet dostum senin dedğin gibi yapıcaz ok anladım saol kafam karışmıştı bireden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exa_

quote:

Arkadaşlar "gereksiz" bir topic farkındayım ve özür dilerim ama şu anda aklıma size danışmaktan başka bir yol gelmedi.Bankada ve üstümüzde ne kadar para taşıyabiliriz paramızı - ye düşürmeden?Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Artık bunları düşünmenize gerek kalmadı arkadaşlar ... Artık "NoahCard" var ... Vade farksız 12 taksit bile yapıyor ...

65gb yi nası verecez diyen arkadaş 65gb yi vade farksız 12 taksit olarak ödesin.NoahBank itemi aldığı kişiye parasını hemen vericektir o da 12 ay da rahat rahat ödesin ...

Pekii ödemezsek noluyor ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov

walla benım bole bı sorunum hıc olmadı cunku hatımda gordugum en yuksek para 15m dı onun ıcın zorlanmadım tasırken

• quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

quote:

Pekii ödemezsek noluyor ?

Ödemez isen char ına haciz geliyo ...

• buyur sırf senin için upload ettim
    http://img72.imageshack.us/img72/1042/paraub6.jpg

char kendi charımdır oyunu bırakmıştım item ları sattım...

nazar etme ne olur ticaret yap seninde olur...
  • ps dir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Al sana para gözün doysun
    http://img152.imageshack.us/img152/6946/dupeeejl3.jpg

PS tabiki

bu barız photoshop dha ıyı bı resım bul

• quote:

Orjinalden alıntı: cocona

buyur sırf senin için upload ettim
    http://img72.imageshack.us/img72/1042/paraub6.jpg

char kendi charımdır oyunu bırakmıştım item ları sattım...

nazar etme ne olur ticaret yap seninde olur...

helal olsun ps diilmiş

• benim bankamda , inventorymde 2 milyar 100 milyon koyduğum oldu ama test serverında.
  • quote:

quote:

hönk anlamadım açıklarmısın

• quote:

Orjinalden alıntı: eniyisipriest

benim bankamda , inventorymde 2 milyar 100 milyon koyduğum oldu ama test serverında.

halamın bıyığı olsa amcam olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

benim bankamda , inventorymde 2 milyar 100 milyon koyduğum oldu ama test serverında.

• quote:

Orjinalden alıntı: magic_bright

quote:

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

• test severında many6ak param vardı kasaya sığmıyordu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.