Bildirim
maksimum para miktarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bankada 2 milyar 100 mil
üstündekini bilmioyrum -
üstüne 21 gb alabilirsin.inn hostesede 21 gb koabilirsin. fakat şöle bişi yapabilirsin.inn hostese koyduğun 21 gb yi yan charla girip onun üzerine alabilir ve böylece inn hosteste 21 gb lik yer açabilirsin.bunu 2 yan charına yaptığında toplam 84 gb bulundurabilirsin yani. umarım anlatabilmişimdir. -
-
üstünde 2milyar 100(şahsen deneyip gördüm:D) ama bankayı bilmiyom:( -
quote:
Orjinalden alıntı: angeliyous
üstüne 21 gb alabilirsin.inn hostesede 21 gb koabilirsin. fakat şöle bişi yapabilirsin.inn hostese koyduğun 21 gb yi yan charla girip onun üzerine alabilir ve böylece inn hosteste 21 gb lik yer açabilirsin.bunu 2 yan charına yaptığında toplam 84 gb bulundurabilirsin yani. umarım anlatabilmişimdir.
Çok güzel anlattın teşekkürler Birde yan charlara koy demişsin ama o kısmı biraz sakat değilmi benim hesaptaki 2 charda 30-35 lvl bir problem felan çıkmasın çünkü daha önce buna benzer sorun yaşayan arkadaşların topiclerinide görmüştüm ke zamanında.30-35 lvl adamda 1,5-2 milyar para olmaz diye siliyorlarmış.
-
beyler bir ıd ye toplam 84gb alabilirsin.21 gb 2 yan charın üstünde.21gb in hostesde 21 gb de kendi charın üstünde.
ayrıca o resim Ke zamanından bi resim. şimdi kimsede o kadar gb yok.onları düpeleyip kasaya dizmişler.ayrıc o 100m lik gb lerdende yok arık -
Yok Diye Birsey Yok.. Drop u Olan Bir İTem.. Piyasada Var Yani.. Sadece Artik Sundreste Satilmior.. -
valla o konuda fikrim yok. ama biz bikaç kez yan charla para koyduk. biz bi sorun yaşamadık. ama seninde sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. kesin bişii söleyemem o konuda. -
Sırası gelmişken bende sorim bugün raptor +8 fiyatı sordum 65Gb dedi adam 2 hafata içerisinde almayı düşünüyorum para olayını nasıl yapacaz 60 gb charda bulunduramam adama paranın bi ksımını versem adam ya kaçarsa yada o bana raptoru vermeye güvenezsse nasıl yapcaz bu işi -
quote:
valla o konuda fikrim yok. ama biz bikaç kez yan charla para koyduk. biz bi sorun yaşamadık. ama seninde sorun yaşamayacağın anlamına gelmez. kesin bişii söleyemem o konuda.
Ok saolasın.Oyuna başladığım 1,5 sene oldu ve ilk defa bu kadar çok param oldu Cevaplarınız için teşekkürler.Hepinize iyi oyunlar. -
bak nasıl vericen 65 gb anlatam.ya 21 gb vericen adama ve üüstünde mesela+7md vericen 5 taneyani 39 gb likte item vericen . yada şöle yapıcan.adama 21 gb ve üzerinde 999999 eden kendi itemlerini vericen raptoru alıcan. sonra adam üzerindeki parayı bıraktıktan sonra sen ona verdiğin itemleri tekrar merchanttan parayla çekicen. -
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyHero
Sırası gelmişken bende sorim bugün raptor +8 fiyatı sordum 65Gb dedi adam 2 hafata içerisinde almayı düşünüyorum para olayını nasıl yapacaz 60 gb charda bulunduramam adama paranın bi ksımını versem adam ya kaçarsa yada o bana raptoru vermeye güvenezsse nasıl yapcaz bu işi
65 gb cok deilmi hem o adam 65 gbye satmayı dusunuosa 21 gb karsılıgında raptoru sna vermelı sonrasını sn naparsın bilmem -
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Al sana para gözün doysun
http://img152.imageshack.us/img152/6946/dupeeejl3.jpg
PS tabiki
PS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperoryigit -- 13 Ağustos 2006; 21:40:32 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: emperoryigit
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Al sana para gözün doysun
http://img152.imageshack.us/img152/6946/dupeeejl3.jpg
PS tabiki
PS
lol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 13 Ağustos 2006; 21:41:14 >
-
walla benım bole bı sorunum hıc olmadı cunku hatımda gordugum en yuksek para 15m dı onun ıcın zorlanmadım tasırken -
nasıl sonrası kimse 65 gb lik itemi 21 gb ye vermez. sen adama 21 gb + toplamı 39 gb eden item vericen adama adamda saa +8 raptoru vericek. sonra üzerindeki parayı boşaltacak adam. verdiğin itemleri değerinden tezgaha koyucak sen itemleri tezgahtan çekicen olay bu.ç adama 65 gb gitmiş olucak. umarım anlatabildim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Mİhail_Gorbacov
walla benım bole bı sorunum hıc olmadı cunku hatımda gordugum en yuksek para 15m dı onun ıcın zorlanmadım tasırken
-
quote:
nasıl sonrası kimse 65 gb lik itemi 21 gb ye vermez. sen adama 21 gb + toplamı 39 gb eden item vericen adama adamda saa +8 raptoru vericek. sonra üzerindeki parayı boşaltacak adam. verdiğin itemleri değerinden tezgaha koyucak sen itemleri tezgahtan çekicen olay bu.ç adama 65 gb gitmiş olucak. umarım anlatabildim.
Böle olaylar olur olmaz şekilde olmaz bilindik tanıdık kişilerde işler yoksa gidersiniz cafeye yüz yüze halledersiniz ama +8 raptorun o kadar edeceğide ayrı bir konu. -
hangi serverda olduğunu bilmiom ama +8 raptor 65 gb bence iyi fiyat. daha pahalıya satanlar var... burda +8 raptordan söz edioz unutmayın..
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- karakter isimleri
- knight online item kodları
- anahtar görevi
- old takı çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X