Şimdi Ara

MAKTEK KOMBİYİ DUYAN VARMI FİYATLARI UYGUN GÖRÜNÜYOR.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
31.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ruby lcd modelini taktirdim.ben kullanici olarak memnunum ama sans isi tabi ki de bu tur şeyler buarada maktek merdiven alti bi firma degil yedek parca sikintjsi olmaz diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ona bakarsan buderus kiral diyorlar ama forma baksan bir suru sikayet vardir.bana biraz ddokum nitromix sicak geliyor gerci konumuz maktek amaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derrreci D kullanıcısına yanıt
    Maktek firmasının en büyük sorunu her ilde servisi olmaması, örneğin Kocaeli ve Sakarya hiç servis yok, İstanbul'da sadece 8 tane var.
  • yerli firmaya destek mesajı

maktek ve termotek

düzeltme: termoteknik ' miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 8 Mart 2014; 1:41:28 >
  • yerli türk malı kombi diye şey yok italya vs ülkelerden getirip baykan gibi burda montajlanıyor cihaz
  • İzmirde oturuyorum.Annemlere 3 sene önce taktırdım.Şuana kadar bakım için bile servis gelmedi.
  • merhaba izmir güzelbahçe de oturuyorum,dogalgaz bölgemizde yok
    yaklasık 100 m2 evim için bu markanın elektrikli kombisini (varsa başka marka tavsiyesi olan sevinirim) almayı planlıyorum tecrübesi,tavsiyesi olan var mıdır_?
    tesekkurler..
  • taner8921 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Klima ile hem yazın serinler hem de kışın ısınırsınız; doğalgaz gelince ise doğalgazlı kombiye geçersiniz. Klimayı ise yazın ve kombiye çok gerek olmayan mevsim geçişlerinde ısınma amaçlı kullanmaya devam edersiniz...
    Elektrikli kombi ile ayda 400-500TL faturayı görürsünüz + doğalgaz gelince elektrikli kombiyi çöpe atarsınız...

Katı yakıtlı/pelletli kat kaloriferi veya soba diğer bir alternatif...

Doğalgaz 1-2 yıla gelecekse, doğalgaz kombisini şimdiden alıp LPG ile kullanabilirsiniz. Bunun için 45kg %100 propanlı tüp gerekir; doğalgaz gelince dönüşüm yaptırırsınız...

Ama illa elektrikli kombi diyorsanız tercih sizin...

• Makteki burdan araştırıp almıştım arkadaşlar. 1 yıldır kullanıyoruz. uygun fiyatla aldık kışın da az yaktı. evde çocuk var, sıcak ttuyoruz evi sürekli ona rağmen maksimum 220 tl ödedik faturayı. üst kat komşum aynı ay 300 tl falan ödemişti siz düşünün. üstelik maktek yerli marka olduğu için en büyük tavsiyem maktek.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.