Şimdi Ara

MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
24.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Hangi Golf Allah aşkına, ikinci elden mi bahsediyorsun?
    Dizel otomatik diyorum, alsana bana 67500e Golf TDI dsg sıfır.

Kıyaslamanız alakasız, golfle, i30u kıyaslayanlarda imaj algısı ve daha düşük kaliteye karşılık yüksek donanım argümanı öne sürülüyor ki karşısında durabilsin değil mi? Sizin 67bin dediğiniz ise kabak versiyon, en boş hali. O zaman ne manası kaldı "i30 çok donanımlı"'nın. Hiç para etmez satarken. Donanımlısı olsun ki para etsin, listede de görüyoruz zaten dolu versiyonların fiyatı golften aman aman ucuz değil. Halbuki müşteri çalabilmesi için daha donanımlı aracı çok cazip fiyattan vermesi lazım ki alıcıyı tavlasın. Ayrıca olayımız "ucuza dizel otm" olacaksa sytle donanım 1.6tdi dsg leon alırsınız o paraya, sizin yazdığınız blue versiyondan daha dolu, daha güçsüz motora rağmen son sürat dışında aynı performans ve daha düşük tüketimi var.

Dersinizi ki tamam işte üst donanımları golften hem daha ucuz hem daha dolu. Evet daha dolu olduğu şüphesiz de müşteir çalmaya yetecek kadar ucuz değil ben bunu söylüyorum. Bu liste fiyatları benzinlilerde 5bin, dizellerde 10bin daha düşük olmalıydı işte o zaman çok iyi pazar payına sahip olurdu.

Ben açıkcası i30 aracının böyle 70-80binlere satılacak kadar bir maliyeti olduğuna inanmıyor ve burada prim yapmış firmalara özenilen bir karlılık hevesi sezinliyorum. Samsung eskiden akıllı telefonlarını iphone'dan 1000lira daha ucuza sürerdi, şimdi baktı millet alıyor, aynı fiyattan sürmeye başladı. Olay bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 7 Mart 2015; 18:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

77 bin lira para vereceğim ve yakıtı yollara dökecek öyle mi? crdi zaten çok verimli bir motor değil dizel olmasına rağmen az yakmıyor. mesela bir d4d değil dci hiç değil.

Siz eski tork konvertörlüde kaldınız sanırım? Bu yeni çift kavramalılarda dizelin şi tüketimi 5.1 litre olarak verilmiş ki 136hp 300nm motor için bence gayet iyi değerler, fakat hyundai liste değerleriyle gerçek tüketimleri arasında alakasız tutarlarda biraz sabıkalı bir firma. Yeni modellerin testi çıksın göreceğiz ama ben eski tork konvertörlü şanzımana göre tükeitmde bariz bir azalma bekliyorum.
  • İç mekan makyaj yiyip nokia 3310 ekrandan kurtulsaydı satış rakamlarını çok farkettirirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Ben Style versiyonun alınabilen fiyatından bahsediyorum. Doğru tabi VWnde pazarlık olayı olmadığı için siz hep liste fiyatlarını baz alıyorsunuz.

Şimdi söyleyin bakalım, i30un Style donanım ayarında donanıma sahip bir TDI DSG Golf kaç TL?
    Sadece bu soruma cevap verin yeterli.

• Sabredemedim ben söyleyim.
    Golf Comfortline TDI DSG 82500, ama ekstra 4-5000 verince, i30un Style pakettekiler alınabiliyor. E hadi bi de +3 yıl garanti olsun dedik mi oldu fiyat 87500 falan.
    İ30 Style CRSI DCT ise 67500e alınıyor. İstersen 70e cam tavanlısı var.
    Yani diyorsunuz ya, Golfle rekabet edecek fiyat farkı yok diye.
    Arada 20bin tl var, daha ne olucaktı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

hangi insan evladı golf comfortline 58 binken ,i30 style i 57.500 e alır.
    Bari 54 bin yapında ikisi arasında kafamız karışsın.

Adam i30 gibi bir aracın karşına rakip olarak beş para etmez Golf'ü koyuyor.

Hyundai'ye küfür etmiş kadar oldun be kardeşim

VW = ÇÖP.

Not: 2013 f30 3.20d kullanıcısıyım Hyundai'm yok

• Kardeşim pahalı imiş,Kore malı imiş,Casio mavisi göstergesi var mış, yok bu paraya bilmem ne var mış, bık bık bık bıkkk. Madem beğenmiyorsunuz, madem başka arabalar hem ucuz, hem de az yakıyor ( Polo olmuş 60 küsür, Captur 80'e merdiven dayamış 😀)
    Alın o arabaları, girin onların forumlarına , ne işiniz var İ30'muş Hyundai'imiş ? İnsan beğenmediği şey ile vaktini boşa harcar mı ?
    Yarın yolda gördüğünüz zaman bu neymiş diye bakmaya kalkmayın, zira sadece arka tamponunu göreceksiniz hayatınız boyunca.
     MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 7 Mart 2015; 18:50:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

VW = ÇÖP.

golf, i30' u önce çarpar sonra böler.

• i30 1.6 CRDi ELITE (DİZEL) 73.450 TL birde sağlık indirimi yapıp 5000 inip ardından da hediye ve ekstralar olursa anında corsa'mı satarım

Yanlız sport donanımda dizel motor seçeneği olsaydı asıl tercihim o olurdu daha bi güzel sport olanı ancak turbo benzinli motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 7 Mart 2015; 19:05:29 >
  • Saygıdeğer antihyundaici arkadaşlar,
    Benim C HB Golfe 85-90 verecek param yok.
    Ama i30 dizel otomatiğe 67500 verecek param var.

Sizlerde 90bin TL Golfe verecek para varsa, alın ve güle güle binin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

VW = ÇÖP.

golf, i30' u önce çarpar sonra böler.

yavaş bölsünde bir yerleri incinmesin

• ben beğendim güzel olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koreliler içimizde arkadaşlar dikkat sdfsdasd
  • Bence kavga etmeyelim
    Bekleyelim satışları görelim

• Bu millet hyudainin basarisini neden cekemiyor anlamis degilim. Adamlar yapmis yahu arka difüzör stoplar harika...

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Kardeşim pahalı imiş,Kore malı imiş,Casio mavisi göstergesi var mış, yok bu paraya bilmem ne var mış, bık bık bık bıkkk. Madem beğenmiyorsunuz, madem başka arabalar hem ucuz, hem de az yakıyor ( Polo olmuş 60 küsür, Captur 80'e merdiven dayamış 😀)
    Alın o arabaları, girin onların forumlarına , ne işiniz var İ30'muş Hyundai'imiş ? İnsan beğenmediği şey ile vaktini boşa harcar mı ?
    Yarın yolda gördüğünüz zaman bu neymiş diye bakmaya kalkmayın, zira sadece arka tamponunu göreceksiniz hayatınız boyunca.
     MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !!

+1

• Araç makyaj görmüş,yeni şanzıman gelmiş aracın artıları eksileri tartışılacağına millet karşılaştırmalara kaptırmış kendini.Hyundai eski Hyundai değil bir çok arkadaş bunu hala kavramamış sanırım.İ30 da bu sınıfın en iyilerinden biri bana görede,hem tasarım hem sağlam motorları(yakıt biraz yüksek olabilir)hemde donanım olarak fazlası var eksiği yok.Şu araç şu para bu araç bu kadar etmezi bir kenara bırakarak araç üzerinde tartışmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

• Forumun hali içler acısı... Golf'u donanım olarak i30 kadar doldurup öyle fiyatına bakın, +3 yıllık garantiyi de ekleyin 95 bini geçtiğini görünce yine buraya yorum yapmaya gelin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 7 Mart 2015; 20:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Sabredemedim ben söyleyim.
    Golf Comfortline TDI DSG 82500, ama ekstra 4-5000 verince, i30un Style pakettekiler alınabiliyor. E hadi bi de +3 yıl garanti olsun dedik mi oldu fiyat 87500 falan.
    İ30 Style CRSI DCT ise 67500e alınıyor. İstersen 70e cam tavanlısı var.
    Yani diyorsunuz ya, Golfle rekabet edecek fiyat farkı yok diye.
    Arada 20bin tl var, daha ne olucaktı?

Sizin yanlışınız iki aracı donanımsal bazda karşılaştırmak ki buna göre hareket edip araç alırsanız sağlam para kaybedersiniz. Golfte cam tavan olmasa da satıyor, xenon olmasa da, siz bunu anlamıyorsunuz.
    Golf'ü değerli yapan şeyler donanımdan başka şeyler. Vw hiçbir zaman donanımla ortaya çıkmadı. Alman yapımı olması, yüksel malzeme ve işçilik kalitesi, yüksek marka algısı ve bunların birlikteliğiyle yüksek ikinci el değeri. C sınıfı hatcler arasında 80bin para verip de 5 sene sonra en az zararla satacağınız araç golf'tür. Başka hiçbir c hatch aracın ikinci elde değer koruyuşu bu kadar iyi değil. Hadi siz de bana o 67'e aldığınız i30'u 5 sene sonra kaça satarsınız, siz de sadece buna cevap verin..

Bu yazdıklarımdan golf süper veya ben golf fanatiğiyim falan anlaşılmamalı. Benimle tartışmanızın nedeni golfle pazarda yarışamayacak bir model olduğunu söylememdendi. Değil mi? Hala da sonuna kadar sözümün arkasındayım. Hyundai o dolu i30ları bu liste fiyatlarının 10bin altına vermeden sağlam pazar payını alamaz, çünkü herkesin aklında "satarken kaça gider" endişesi var türkiyede. Çünkü ekonomi belli. Küçücük hatchler böyle dünya parasıyken adam alırken kılı kırk yarar, satarken parasını en az şekilde kaybetmek ister. Bugünün parasıyla bu c hatchler maksimum 55bin seviyelerinde olsaydı -ki zaten asıl ederleri de ancak o- işte o zaman herkes gönlünce aracını seçerdi. Sportif isteyen sportif, konfor isteyen konforlu, donanımlı isteyen donanımlı model alırdı. Ama bugün geldiğimiz noktada pazar satış rahatlığı ve değeri üzerinden birkaç marka ve modele indi. Burada peugeot, citroeni hyundai vs gibi daha az tercih edilen markaların yapması gereken tutulan rakiplerin yaptığını tekrarlamak ama ilave olarak + birşeyler daha sunmak ve bunu cazip fiyatlarla yapmak.

Yıllardır söylüyorum sırf donanımla iş bitmez diye, marka algısı ve bir bütün olarak kalite de çok önemli. Dedim ya samsung o kadar yüksek donanımlı, gelişmiş özellikli telefonları daha ucuza veriyor ama apple pazarını hep koruyor, samsungu alıp 2 sene sonra 3te 1 fiyatına zor satıyorsunuz, iphone döviz gibi her zaman para edip satılabiliyor.

HA, siz bir defalık araba alıyorsunuzdur, uzun yıllar süreceksinizdir o zaman elbette ne alırsanız alın, ikinci el değeri umrunuzda olmaz size paranıza en çok marka modeli vereni de alabilirsiniz, gözünüze en güzel görüneni de, ama c hatchler bence uzun yıllar sürekli sahip olunacak araçlar değiller. Çünkü ferahlıkları, kalite ve konforları d ve e sınıflarından geride kalıyor ve bir yere kadar tatmin ediyor. İnsan ileride daha fazlasını istiyor, bir de aile büyüyünce yetmiyor sedanlar aranılıyor. Ve son olarak türkiyenin saçma sapan ekonomik yapısını da düşündüğümüzde acil para laızm olabilecek durumlarda çabuk ve iyi paraya satılabilecek araçların önemi ortaya çıkıyor. Ben bunlardan dolayı ikinci elde değerli modellerden bu kadar bahsediyorum. Yoksa golf parasına e200 kompressor alabilmek varken kim ne yapsındı golf'ü focusu ama hayat o kadar basit işlemiyor işte.

• Tamam ben 2015te 67500e alayım.i30u,siz de 90bin TLye ekstea donanımlı vs Golfu alın.
    3 ya da 4 kaç yıl sonra gerçekten değer kaybetmeyeceğine inanıyor musunuz?
    Herhangi bir mal ucuza alınmışsa değer kaybetmez, "pahalı alınan her mal, değer kaybeder"

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.