Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
3
Favori
24.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meyve veren ağacı taşlar,uzanamadıkları ciğere mundar der bu tipler. Forumun içine ediyorlar,hatta para filan alıyorlar herhalde yoksa şuurlu insanın yapacağı şeyler değil.
    En sonunda aklı başında kimse kalmayacak forumda herhalde,kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim millete yaranılmıyor arkadaş.bu açık ve net ortada.adamlar hem kaliteli hem donanımlı hemde daha ucuz araba yapıyor.Bizim millet hala neler diyor.ibretlik resmen.takdir etmek varken çamur atmayı çok iyi biliyoruz.ben forumda i30 ile ilgili olumlu ve olumsuz yorumlar yaptım.ki tüm yeni çıkan c segmenti araçları kullanarak yaptım.i30 tek sıkıntısı motoruydu.atmosferik motor kimine göre iyidir kimine göre kötüdür.sadece yakıt değerinden dolayı eleştiri aldı.şimdi motor seçeneği arttı.hala laf ediliyor.şuraya yazıyorum hyundai önümüzdeki 2-3 yıl içinde ilk üçte olucak.ki ilk ikidekiler filo şatışlarıyla geçicek.saygılar...
  • konu ile pek alakası yok ama şu aracı bekliyorum deli gibi.ne zaman Türkiye'ye gelecek bilgisi olan var mı_?
    şuan sadece Çin'de üretilip satılıyor sanırım..
     MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !!
  • Şu forum yüzünden vw den tiksiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sınıfın max ederi 55bindir bana göre. üstünü düşündüğünüz an premium tercihler öne çıkar.
  • eski nesil motorlar, rezil ses yalıtımı ile bu fiyatlarla satış yaparsa helal olsun hyundai derim.
    aynı fiyatlara golf, focus gibi araçlar tercih edilir, hadi bir kaç donanımı eksik olsun denilir ama araba gibi arabaya binilir.
  • ozgurr1903 O kullanıcısına yanıt
    İX 25 Avrupa ve Amerika'ya 2017'de sunulacak deniyordu, şimdilik sadece Çin'de satılıyor.

• Gerçekleri konuşalım.Hyundai hiçbir zaman Vw ayarında bir firma olmadı.Bunda en büyük etken doğru düzgün motor üretimi olmayışı ve Alman araçlarında olan kalitenin bulunmaması.Fakat son zamanlarda motor konusuna büyük önem verip Avrupa'nın taleplerini karşılamaya çalışıyorlar.Golf ile arasında 20 bin lira olması normal.Önemli olan fiyatına göre f/p aracı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 9 Mart 2015; 22:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Hasta ettiniz kaç gündür, gidin be kardeşim ne alıyorsanız alacaksanız alın yaa,hâlâ ne takılıyorsunuz burada,yeter bitmediniz gitti. Hayret bişi,daha İ30'un iç mekan genişliğinden haberileri,binmişlikleri yok,bık bık da bık bıkkk konuşuyorlar. Burası İ30 forumu, gidin hayatınızda almayacağınız sadece övdüğünüz ve tavsiye verdiğiniz her ne ise onlara sarın. Size lâyık değil burası, siz ve o engin bilgileriz,daha iyilerine lâyık.

Cevap vermeyeyim diyorum kaç seferdir ama bu kadar sivrileşince artık hakettin sen. Birader çok rahatsız oluyorsan yorumlardan, bik bik konuşacağına sen çık git konudan. Kimse kimseye hakaret etmediği veya trollük yapmadığı sürece istediği gibi fikrini belirtir, ister över, ister eleştirir. Burası forum. Senin beğendiğin arabayı bir başkası da eleştirebilir. Eleştiren adama çık git diyeceğine, sen çık git konudan bu kadar tahammülsüzsen. Hayret bir şey.

• orienttt kullanıcısına yanıt
    Bu sınıf dediğiniz C sınıfı, bir bakın bu sınıfta hangi modeller kaç para ? Tabii hangi modeller olduğunu biliyorsanız bu sınıfta.Yaşım mı kaç? Sizi iligilendirmez ama muhtemelen ben,ehliyetimi aldığım 1992 yılında, siz büyük ihtimal oyuncak arabalarınız ile oynuyordunuz.

• Millet hyundai hala taksicilerin kullandığı accentlerden ibaret zannediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr1903

konu ile pek alakası yok ama şu aracı bekliyorum deli gibi.ne zaman Türkiye'ye gelecek bilgisi olan var mı_?
    şuan sadece Çin'de üretilip satılıyor sanırım..
     MAKYAJLI 2015 İ30 TÜRKİYE'DE !!

Benimde merakla beklediğim bir araç ix25.ki mini suv içinde almak istediğim araç bu.umarım tez zamanda gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

eski nesil motorlar, rezil ses yalıtımı ile bu fiyatlarla satış yaparsa helal olsun hyundai derim.
    aynı fiyatlara golf, focus gibi araçlar tercih edilir, hadi bir kaç donanımı eksik olsun denilir ama araba gibi arabaya binilir.

Ben size 1 saat önce insan gibi bir soru sordum neden cevap yazmıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orienttt

bu sınıfın max ederi 55bindir bana göre. üstünü düşündüğünüz an premium tercihler öne çıkar.

premium ne alacan arkadaş 55 bine.söylede bende düşünücem almayı.kaç km kaç model kazasız bulursan sevinirim
  • zaferdi kullanıcısına yanıt
    Polo herhalde, başka ne alınır ki kardeş o paraya. 6 bin daha koydu mu 55binin üstüne, 61.000bine premium Polo alabilir

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Accent'e,Era'ya bile binmemiştir bu insanlar. Binseler , taksi olarak kullanılan o Era'larda bile trim sesi duymadıklarına hayret ederlerdi.

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    arkadaş premium alacakmış çok iddaalı... bu kafayı neyle yapıyorlarsa bende istiyom acilennn
  • zaferdi kullanıcısına yanıt
    Hyundai'nin kafa yapıcı bir etkisi var,kullanana ayrı,kullanmayana ayrı bir kafa yapıyor

• AO A kullanıcısına yanıt
    Harika tespitler hocam.
  • selam
    i30 süper olmuş bana göre
    focusun dizel otomatiği yok ve içi dar ama makyajlı focus da çok güzel
    astra desen dizel otomatik yok içi dar süspansiyon sert en azından bana göre sert araç sevmiyorum
    megan da var dizel otomatik alınabilir
    golf de var ancak çok pahalı benim arabamda bile geri görüş kamerası var çakma tabi 2015 model bi çuval para vereceğim araç da standart olsun lütfen
    golf 7 çok güzel bi araba ancak donanım fakiri ve çok pahalı para sorun olmasa direk alacağım araba ama 80 bin verip benzinli golf alacağıma daha donanımlı dizel i30 u 72 bine alırım binerim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.