Şimdi Ara

Makyajlı 2020 Opel Astra'nın Türkiye fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
7.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ebavamqko

haci adam sanan gore yapmiyor.

burada insanlar alabiliyor.

gecen gun birader audi magzasina goturdu.

cok iyi fiyatlar var.

su ulkede kari koca calisip eline dusuk fiyat olan 3000 euro net gecse bile, bir a6 alinir. 20.000 km de a6 lar var 2.0 tdi deri kaplama vs. fiyatlar 30.000 eurolarda.

soyle hesap cakayim sana

tek cocuklusun, esin ve sen asgari ucret aliyorsun 3000 evine giriyor. 200 de cocuk parasi 3200 euro. 600 kira ver elektrik su internet icinde. 400 euro mutfak masrafin, 500 de oyle ye. 250 vergin + benzinin + 250 de aylik finanzirung = 1200 euro cebine kaliyor.

adam arabayi 5 seneligine 249 euroya sana satiyor (11.000 euro pesin veriyorsun)...

ben su anda issizlik maasina ciktim. 2 sene calistim .esimle calisirken 4200 euro para aliyorduk + 200 euro cocuk parasi ile ortalama 4400 ... ama ben cok para dagittim. hatunun ailesine para verdim, kendi babama para verdim sonucta geldigimde o bakmisti 2500 euro kadar. dugunumu yaptim oraya gitti.

dugun bos is aslinda. valla 8000 de dugune harcadim. ustune tatil falan... o sene biriktirdigim 10.000 euro gitti havaya. gecen sene de esim calismak istemedi birakti.

su ulkede kari koca asgari ucret alsan yine gecinirsin. hem de a6 ile

Alıntıları Göster
    Hangi ülke orası?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paraya bak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dızelı varmı benzınlımı satıyorlar Astrayı yenı makyajlılar motor durumu nedır acaba ? 1.5 e gectıler heralde makyajlan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Hangi ülke orası?

Alıntıları Göster
    Alamanya yegenim, sez bolluh icunde yaseyonoz, veten heinligi etmayin...
  • bende beklemedeyim, excellence paket 190bin tl idi heyy gidii
  • excellence heralde dızelldır bu 190 bıne de walaha aldı başını gidiyoor fıyatlar ulkemızde.. enflasyon gırlaan ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.