Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Türkiye fiyatı açıklandı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
13.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım daha yeni 2020 model sıfır Passat Business paketi 352.000 TL'ya aldı. Sıfır Passatları liste fiyatlarına göre çok büyük indirimlerle bulabiliyorsunuz. Özellikle 2020 modelleri ki 2021'de hiçbir şey değişmedi zaten...

Yani o fiyata orta paket Passat alınıyor :D Gerçi orta paket Passat'ta katlanabilir ayna veya geri görüş kamerası yok, o da tamamen ayrı bir saçmalık ya, neyse... 2021 model orta paket D sınıfı araca biniyorsun ama aynalarını elle katlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Eylül 2021; 15:57:18 >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

Doğuş oto güzel pazarlıyor. Liste fiyatını yüksek tutuyor, stok durumuna göre müşteriye fiyat veriyor. Öpülmek isteyeni öpüyor, öpemecek adam bulamazsa liste fiyatından sözde indirim yapıp normal fiyatına satıyor. 345 e polo satılmayacağını onlar da biliyor ama hazır kıtlık varken öpülmek istenenleri de öpecekler işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodin

Arkadaşım daha yeni 2020 model sıfır Passat Business paketi 352.000 TL'ya aldı. Sıfır Passatları liste fiyatlarına göre çok büyük indirimlerle bulabiliyorsunuz. Özellikle 2020 modelleri ki 2021'de hiçbir şey değişmedi zaten...

Yani o fiyata orta paket Passat alınıyor :D Gerçi orta paket Passat'ta katlanabilir ayna veya geri görüş kamerası yok, o da tamamen ayrı bir saçmalık ya, neyse... 2021 model orta paket D sınıfı araca biniyorsun ama aynalarını elle katlıyorsun.

Bence hiç de saçmalık değil, eğer fiyatlara hakkaniyetli şekilde yansıyorsa birçok donanım opsiyon olmalı. İsteyen istediğini alır, ona göre bedelini öder.

Katlanabilir ayna çok mu elzem bir donanım, hadi kamerayı anladık da ayna olayı tamamen şova yönelik bir şey. Koruması da yok zaten, katlansa aracın genişliğini ne kadar daraltacak ki park halinde yandaki aracın carpmasını engelleyecek vs.

VW'nin başarısının en büyük sebebi piyasada çok geniş bir kitleye hitap etmesi, isteyene boş isteyene dolu donanım.

Ayrıca aynı şekilde aracın sıfır fiyatını şişirip ötv verme merakınız varsa bilemiyorum, VAG'da birçok donanımı sonradan ilave ediyorsunuz. İster yan sanayi ister orijinal parçalarla.

Bugün ben de Passat alacak olsam direkt Business alıp yoluma bakarım. İstersen 3-4 saatte dijital ekranı bile takıyorsun, acc, geri görüş, otomatik park vs. birçok donanım kolayca ekleniyor. Hem de ÖTV ödemeden.

• Bloodin kullanıcısına yanıt

Hocam o araca 415 diolar simdi yeni aldi derken ne zman aldi dun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konularda Civic ve City atmosferik motorla satılıyor diye sallayan vagcılar nerede?

Polo 1.0 80 ps atmosferik motor ile satılıyor. Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Türkiye fiyatı açıklandı! 

• 1.0 motora 1 tl bile vermem alacaklara hayırlı olsun

• Üzülüyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Diğer konularda Civic ve City atmosferik motorla satılıyor diye sallayan vagcılar nerede?

Polo 1.0 80 ps atmosferik motor ile satılıyor.  

2022 model PREMIUM D segment diye konumlandırdıgı otomobile bu vitesi koymaya utanmayan firmadan herşey beklenir. DAS KAZZIK. Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Türkiye fiyatı açıklandı! 

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Türkiye fiyatı açıklandı!

Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Türkiye fiyatı açıklandı! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 21 Eylül 2021; 17:40:39 >

• Çok üzülüyorum çok...

• markayı donanımı falan eleştirmeye hiç gerek yok. tek eleştirilecek şey ÖTV.

ama olsun. şanlı devlet abd'de türkevi açtı. ohhhhhhhh ötvlerimiz kdvlerimiz bulunduğu ülkeye bile gidemeyeceğimiz türkevine gidiyor ohhhhhhhhhhhhh.

• 26_____ kullanıcısına yanıt

Dün değil fakat 1 ay olmadı, Ağustos içindeydi. Doğu karadeniz ve doğu anadolu bayilerini bir arayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Eylül 2021; 20:22:5 >
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt

Katlanabilir ayna bence çok elzem, benim gibi aracı kilitleyip kilitlemediğini çok sık unutanlar için bulunmaz nimet Makyajlı 2021 Volkswagen Polo Türkiye fiyatı açıklandı! 

• Keşke Türkevi gibi şeylere gitse, onlara gitmesine valla yanmam. Belediyelerdeki hortumcuların (hükümet veya muhalif belediye farketmeden) ceplerine gidiyor. Büyük işadamlarının milyar TL vergilerinin tak diye silinmesine gidiyor. Orta kesimdeki yerel yöneticilerden üst kesimin neredeyse tamamına kadar kimse vergi vermiyor. Benim eksta ödediğim ÖTV gibi vergilerim onların vermediği vergi yerine geçiyor. Ben bunlara yanıyorum...

• BOMBOM41 B kullanıcısına yanıt

Bravo mizah anlayışın reisinkiyle aynı seviyedeymiş

• 11yıl para biriktirirsem 80hp araba alabiliyorum. Maşallah. Maşallah

• 1.2 130ps 8at corsa yada 208 bunu evire çevire döver.

• O 180hp 1.4 TSI GTI pololar o güzel gemilere bindiler ve gittiler. Geçmiş olsun cümleten. Ülkeyi 1.0 80 90hp arabalara mahkûm ettiler. Hemde 200k dan başlayan fiyatlarla...

• Şu fiyatlara bak dünyada en pahalı araba bizde... Yazıklar olsun şu çöp araba 345 bin tl hakediyormu? TL olmuş pul yırtıp kıçımızı silsek daha karlı çıkacaz anlaşılan.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    İskender gibi vurdurmak gerekebilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.