|
Makyajlı Audi Q5, hafif hibrit teknolojisi ve OLED stoplarla geldi
-
-
-
Kedi ulaşamadığı ciğere miyav demiş :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elektrikliarabasever
Kedi ulaşamadığı ciğere miyav demiş :DSanki milyonluk araç 200 binlik kredi çeker alırım . Ama Mercedes , BMW falan varken süslü Volkswagen alacak kadar saf değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yüksek A3 gibi duruyor hiç hoşuma gitmiyor bu tasarım
-
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonSanki milyonluk araç 200 binlik kredi çeker alırım . Ama Mercedes , BMW falan varken süslü Volkswagen alacak kadar saf değilim
Alıntıları GösterKedi ulaşamadığı ciğere miyav demiş
-
Eski kasaya ufak dokunuşlar arabaya yeni hissi katmış güzel olmuş.
-
Millet nelere biniyor biz zeytine kafa atıyoruz yaawww.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eski kasaya bir iki dokunuş yeni bir araba çıktı diye bir daha satın güzel taktik
-
Yine alamayacağımiz bir araba piyasaya çıkmış. Audinin hiç mi kötü tasarımlı bir arabası olmaz bee...
-
3 aydır bu arabanın gelmesini bekliyorum hergun bayiye gidip arabayı soruyordum. Gerçekten çok zor beklemek bunu fakirler anlayamaz. Gelsin 2 tane alacağız inşallah Rabia maasallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graywolff -- 29 Haziran 2020; 18:38:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonSanki milyonluk araç 200 binlik kredi çeker alırım . Ama Mercedes , BMW falan varken süslü Volkswagen alacak kadar saf değilim
Alıntıları GösterSanki milyonluk 200 binlik kredi
Su andaki fiyati 631 bin TL. Ki makyajlisi daha da pahali olacaktir.
Yani bir milyona daha yakin 200 binden:)
-
Q5 Avrupa'da bile ucuz değil aksesuarlı 60.000 euro civarı.
Ne alaka?
4 5 aydır felan eskı modelıne bınıyorumda alısamadım sevemedım ısınamadım.
a3 den geçmıstık ama tipsiz Q5ler yahu
-
bizdeki karşılıgıyla 60 bin birim pahalımı ki bizimkiler askeri üçretle egea alıyolar 70-80 bin birime burda olsa adam kıredi çeker yine onu alır
-
Rengi çok güzel.
-
Hiç mi hiç begenmedim
Sıfırı 800 den başlar heralde
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
3 aydır bu arabanın gelmesini bekliyorum hergun bayiye gidip arabayı soruyordum. Gerçekten çok zor beklemek bunu fakirler anlayamaz. Gelsin 2 tane alacağız inşallah Rabia maasallah
|
Benzer içerikler
- fotoğraftan instagram bulma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- biyografi sözleri
- gif yapma
- deepfake yapma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X