İçini düzeltsinler yeter,dış tasarım olarak iyi bir araç.Yakışıklı duruyor.
Cam ve ayna düğmelerini kapıya koymazlarsa imkanı yok satamazlar.
Brezilya -Renault Duster iç konsol otomatik görüp heycanlanmamak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 22 Şubat 2013; 15:00:14 >
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
quote:
Orijinalden alıntı: SinanATASOY
valla arkadaşlar çok radikal şeyler göremedim paylaştığınız resimlerde,elbetteki makyaj radikal değil çok ufak değişiklikler demek,ancak dacia'nın çok eksiği olduğundan radikal değişiklikler göremedim diyorum,net şöyle bir piyasaya çıksın inceleyelim,ondan sonra yorumumu yapıcam inş.
quote:
Orijinalden alıntı: Rdiesel
Brezilya -Renault Duster iç konsol otomatik görüp heycanlanmamak lazım
hocam o vites kolu nedir Allah aşkına ahh dacia (Renault) ahh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 22 Şubat 2013; 15:02:49 >
Duster hakkında en çok tepki çeken konu iç mekan kalitesizliğiydi. Ben de alıcı gözüyle baktığımda 40.000 civarına o iç mekanı yakıştıramamıştım bu araca..
Tabiki insanlar aşırı kalite beklemiyor ama plastik kalitesi ve dizayn gerçekten sınıfta kalır cinsten. Onun dışında motoruna yürüyenine kimsenin lafı yok zaten. Sahiplerinin ve almak isteyenlerin en büyük beklentisi forumlarda iç mekana ve yalıtıma yoğunlaşılmasıydı. Umarım bu konuda baya çalışmışlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: mutu07
Duster hakkında en çok tepki çeken konu iç mekan kalitesizliğiydi. Ben de alıcı gözüyle baktığımda 40.000 civarına o iç mekanı yakıştıramamıştım bu araca..
Tabiki insanlar aşırı kalite beklemiyor ama plastik kalitesi ve dizayn gerçekten sınıfta kalır cinsten. Onun dışında motoruna yürüyenine kimsenin lafı yok zaten. Sahiplerinin ve almak isteyenlerin en büyük beklentisi forumlarda iç mekana ve yalıtıma yoğunlaşılmasıydı. Umarım bu konuda baya çalışmışlardır.
Hocam sanırım bu yeni iç mekan brezilya versiyonu olacak gibime geliyor çünkü dokker ve lodgy ile çok benzerlik gösteriyor ,brezilya versiyonu duster'ın.Eğer Türkiye'ye bu şekilde bir iç mekanla gelirse satışları artar fikrim o yönde(Tabi EDC seçeneği gelmesi lazım)
Vites maşallah başka amaçlar için üretilmiş sanki.
İç mekanı değiştirmek bu kadar mı zor?
Vites kolu konusunda her hangi bir fetişimiz olmadığını,boşu boşuna bu kadar uzun tutmamaları gerektiğini de bir mail kampanyası ile iletebiliriz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme