Bildirim
MAKYAJLI DUSTER VE YENİ LOGAN MCV MART AYINDA TANITILIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Logan Mcvnin güncel hali bu yanlız kardeş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan74 -- 22 Şubat 2013; 0:33:43 > -
O değilde geçen seyrantepe de reno amblemli duster ve logan gördüm tirda yüklülerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aha Symbol Stationda yolda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı
O değilde geçen seyrantepe de reno amblemli duster ve logan gördüm tirda yüklülerdi.
Çıkar kokusu yakında hocam -
mcvnin üretileceğini sanmıyorum zira dokker ve lodgy varken satılmaz ayrıca makyajlı duster için yeni dacia yüzünü bekliyorum şahsen yakışıklı olacak -
Duster a makyaj şart. Özellikle iç dizayn baştan yaratılmalı. Ön taraf ise Sandero ya benzer büyük bir ihtimal. -
quote:
Orijinalden alıntı: 06BN0219
quote:
Çıkar kokusu yakında hocam
Muhtemelen yabancı plakalıdır. Yurtdışında renault olarak satılıyor. Duster'dan bir tane de ben gördüm öyle. -
quote:
onlar rusya ve gürcistan taraflarına gidiyor. oralarda renault markasıyla satılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
quote:
onlar rusya ve gürcistan taraflarına gidiyor. oralarda renault markasıyla satılıyor.
Romanya için de aynı şeyi duymustum bi ara . -
quote:
quote:
onlar rusya ve gürcistan taraflarına gidiyor. oralarda renault markasıyla satılıyor.
Rusya ya gidiyorsa seyrantepe de tirda olmaması lazım.
dusterin ön tarafı benim için güzel,led vs aydıtlatmayla toparlasalar daha da iyi olur tabi,arka kısım dusterin kesinlikle içiyle birlikte facia kısmı,ve şuan full donanımı 48 binlere satılan bir aracın sunroffuda olması gerek.. -
quote:
quote:
quote:
Rusya ya gidiyorsa seyrantepe de tirda olmaması lazım.
gürcistan? -
Dacia dubai dede reno markasiyla satiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iPhoneDalton
Aha Symbol Stationda yolda.
Lafı ağzımdan aldın çok yaşa. -
quote:
Orijinalden alıntı: CAD34
quote:
Orijinalden alıntı: iPhoneDalton
Aha Symbol Stationda yolda.
Lafı ağzımdan aldın çok yaşa.
çok sert -
Makyajlı duster'da lodgy'de kullanılan yeni nesil, tüketimi optimize edilmiş dci motorlar yer alacak mı?
Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim... -
quote:
Orijinalden alıntı: hassey
Makyajlı duster'da lodgy'de kullanılan yeni nesil, tüketimi optimize edilmiş dci motorlar yer alacak mı?
Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim...
standart reno 1.5 dizel kullanılır. zira yakıtı çok iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db1903 -- 22 Şubat 2013; 14:49:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SinanATASOY
Benzer içerikler
- hill holder devre dışı ne demek
- opel astra otomatik şanzıman tipi
- mazot kokusu nasıl çıkar
- nissan pathfinder 3.3 v6 yorum
- 1.2 motor araba alınır mı
- 2025 model arabalar
- togg sipariş
- chery fiyat listesi 2024
- lexus lbx fiyat
- jeep avenger fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X