Şimdi Ara

Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 Ford Kuga small overlap IIHS crash testi
    Detaylı;
    IIHS-HLDI crash testing and highway safety
    2017 Ford Escape 4-door SUV
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/ford/escape-4-door-suv/2017?print-view

TV REKLAMI

Lansman Videosu

OFFROAD İncelemesi

Ford Kuga 1.5 TDCI Powershift Otomobil Dünyam

Ford Kuga 1.5 TDCi ST-Line OTOPARK

Ford Kuga 1.5 TDCI PowerShift Yola Focusla

FİYAT LİSTESİ
    Ford Kuga Style 1.5 EcoBoost 182 PS A/T AWD: 117.000 TL
    Ford Kuga Style 1.5 TDCI 120 PS Manuel FWD: 117.000 TL
    Ford Kuga Style 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 123.350 TL
    Ford Kuga Titanium 1.5 TDCI 120 PS Manuel FWD: 123.350 TL
    Ford Kuga Titanium 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 141.000 TL
    Ford Kuga ST-Line 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 147.500 TL

DONANIM ÖZELLİKLERİ

STYLE VE TİTANİUM OPSİYONLARI

ST-LİNE OPSİYONLARI

Yeni Kuga JANT

Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU)Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU)Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU)Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU)Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 20 Mart 2017; 23:20:36 >

• Güzel olmuş gibi. Ama fazla satılmaz gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklamdaki abla çocuğunu öpüyor ancak evinin reyisini, yuvasının temel direğini öpmeden sabahın köründe cızcıbıldak sayılacak üstbaşlan parkta spor yapmaya gidiyor. Ablaya sağlam sopa lazım gelir.

Feminist, feminen forumdaşlarıma insaflı eleştirileri için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskisi gibi satmaz artık kuga
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaguler

Reklamdaki abla çocuğunu öpüyor ancak evinin reyisini, yuvasının temel direğini öpmeden sabahın köründe cızcıbıldak sayılacak üstbaşlan parkta spor yapmaya gidiyor. Ablaya sağlam sopa lazım gelir.

Feminist, feminen forumdaşlarıma insaflı eleştirileri için teşekkür ederim.

Birader burası konu dışı değil amacın ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

eskisi gibi satmaz artık kuga

Bence segmentinde ki bir çok modelden daha iyi.1.5 dizel otomatik istediler geldi,şimdi daha yakışıklı amerikan vari olmuş.
    Tek sıkıntısı giriş fiyatının yüksek olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

quote:

Bence segmentinde ki bir çok modelden daha iyi.1.5 dizel otomatik istediler geldi,şimdi daha yakışıklı amerikan vari olmuş.

hem fiyatı yüksek hemde çok yavaş araç gitmiyor, 0-100ü facia zaten rakiplerinin yanında, makyajlı qashqai ve 3008 varken işi çok zor
    kuga 120hp 12.4sn
    3008 120hp 11.6sn
    qashqai 136hp 11.1sn
    crv 160hp 10.0 sn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
    10 yıl önce açıldı
    Seat Ateca (ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hem fiyatı yüksek hemde çok yavaş araç gitmiyor, 0-100ü facia zaten rakiplerinin yanında, makyajlı qashqai ve 3008 varken işi çok zor
    kuga 120hp 12.4sn
    3008 120hp 11.6sn
    qashqai 136hp 11.1sn
    crv 160hp 10.0 sn

Kuga ile ciddi olarak ilgilenen birisi olarak saydığınız rakipler arasında 1 sn gibi bir fark var. Gerçekten bu hissedilir bir farkmıdır ki? Yani 1 sn yavaş kalan araç gitmiyormudur?

• Dış tasarımı harika ama keşke iç dizaynı içinde aynı şeyi söyleyebilseydim.Çok karanlık
  • testlerini izlemiştim ara hızlanmaları için de yavaş deniyordu, fiyat olarak da rakiplerine göre bi avantajı yok, rakipleriyle donanım seviyesini eşitleyince özellikle 15binlik tekno paketi ekleyince (aktif şehir içi güvenlik sistemleri) fiyat olarak aynı
  • Focus 1.5 tdci style otomatik sahibiyim.
    Kuga 1.5 tdci otomatik ST line ı 1 saate yakın kullandım.
    Umduğumdan çok daha iyi buldum. Araç ilk kalkış anında biraz hantal hissettiriyor ancak hareket eder etmez gayet yeterli bir ataklık sunuyor. 130-135 lere kadar hemencecik çıkıyor. Fakat 135ten sonra hızlanışı çok nazlı ben 140-145 i geçemedim. Daha uzun süre kullananlar 160ı zor gördüğünü söylediler.
    Ancak söyleyeyim şehiriçinde kesinlikle üzmez kesinlikle yeterli gelir.
    Ben bizim oranın %22 ye varan rampalarına vurdum. Bana mısın demedi.
    Arabada 19 jant ve spor süspansyon olmasına rağmen inanılmaz konforlu. En azından bizim focustan konforlu. Bütün kasislere focustan hızlı girdim ve kesinlikle daha yumuşak hissettim. İzlenimim sessizlik ve darbe sönümlemesi olarak focustan iyi olduğu yönünde.
    8" ekranlı SYNC3 gayet başarılı eskisinin rezistif dokunmatiğine karşın bununki kapasitif. ÇOook daha başarılı. Hem apple carplay le haritaları hem android auto ile google haritaları yansıttık. Biliyorsunuz yeni Kugada navigasyon opsiyonu yok ama titanium ve ST line da navigasyona ihtiyaç da yok. Gayet başarılı ..

Önden görünümünü çok beğendim ama arka tasarım silik hele ki ampulleri görünen stop lambaları rezil . Gerçekten rezil (Burada ekleme yapayım stoplar LED ama bir VAGın high LEDi gibi değil . Sinyal ve geri vites ampul ki çıplak ampul çok çirkin olmuş) . Yol bilgisayarı geniş ekranlı göstergesi artık baydı. Biraz yetersiz kalmış. Elfreni düğmesinde ekstra ışık olmaması da acaip.

Bugün akşam Style ı görmeye gideceğim kısmetse. Donanımı bana yeterli geldi. Belki düşünürüm.

• Golf 7 konusundan geliyorum, bu aracın fiyatları uygun geldi.
  • quote:

eskiden de satmıyordu ki
  • quote:

quote:

quote:

kuga 120hp 12.4sn
    3008 120hp 11.6sn
    qashqai 136hp 11.1sn
    crv 160hp 10.0 sn

qq 130 beygir ve 10.7 saniye

crv 10.4

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Golf 7 konusundan geliyorum, bu aracın fiyatları uygun geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

eskiden de satmıyordu ki

Opelin hormonlı corsa tipli suv dan çok herşeye benzeyen arabasını geçer bence.
  • İlk gelen parti araçların çoğu satılmış. Bu araba bu sefer tutacak gibime geliyor.

• tourneo courier in yeşili olmuş.

• Ford kalite algısı düşük,sadece ticari araçlarda başarı gösterebilmiş bir marka.Nedeni ise binek araçlarına ticari araçlarının aynı kalitesindeki iç malzeme kullanması.Ben artık focusa binerken kendimi transite biniyormuş gibi hissetmek istemiyorum.Ticari araçları dışındaki hiç bir modeli satmaz.

• Aslında birçok yönden başarılı bir araç güvenli konforlu geniş dayanıklı bir araç hadi makyajsızlarda dizel seçeneği yoktu ama bu aracın satılmaması için neden göremiyorum qq yerine ben bunu tercih ederdim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.