Şimdi Ara

Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
8.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Moueson

Ford kalite algısı düşük,sadece ticari araçlarda başarı gösterebilmiş bir marka.Nedeni ise binek araçlarına ticari araçlarının aynı kalitesindeki iç malzeme kullanması.Ben artık focusa binerken kendimi transite biniyormuş gibi hissetmek istemiyorum.Ticari araçları dışındaki hiç bir modeli satmaz.

Sen dünyayı sadece bu ülkeden oluşuyor zannediyorsun heralde,şu foruma içip içip gelmeyin.Saçmasapan şeyler yazıyorsunuz sonra.
    Sınıfının en kaliteli aracı civic diyen mi ararsın,fordun kalitesine düşük diyen mi ararsın.Vw hariç c sınıfında en iyi malzemeyi kullanan marka yine forddur.B sınıfında yine forddur.
    Sen hiç japon fransız leğenlerine binmedin heralde.

Ford USA websitesini bir ziyaret etde ağzın açık kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 21 Mart 2017; 23:34:20 >

• aracın tipi içi dışı neysede o dizel motor ile o araç olmamış. son yıllarda bütün firmalar motorları geliştirmek yerine opsiyon geliştiriyor. bazı araçlarda opsiyon fiyatları ile bir araba daha alınabilecek paralar veriliyor. arabanın en önemli yeri kalbi motor! eğer motor güçlü değilse o araç altından da olsa beni ilgilendirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ford kalite algısı düşük,sadece ticari araçlarda başarı gösterebilmiş bir marka.Nedeni ise binek araçlarına ticari araçlarının aynı kalitesindeki iç malzeme kullanması.Ben artık focusa binerken kendimi transite biniyormuş gibi hissetmek istemiyorum.Ticari araçları dışındaki hiç bir modeli satmaz.

Sen dünyayı sadece bu ülkeden oluşuyor zannediyorsun heralde,şu foruma içip içip gelmeyin.Saçmasapan şeyler yazıyorsunuz sonra.
    Sınıfının en kaliteli aracı civic diyen mi ararsın,fordun kalitesine düşük diyen mi ararsın.Vw hariç c sınıfında en iyi malzemeyi kullanan marka yine forddur.B sınıfında yine forddur.
    Sen hiç japon fransız leğenlerine binmedin heralde.

Ford USA websitesini bir ziyaret etde ağzın açık kalsın.

Ford Amerika'da kaliteli olabilir ama Türkiye'deki modelleri beş para etmez.Kalite yerlerde zaten.Megane ile focusa binin ve karşılaştırın anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Boş yorumların sıktı artık. Fiesta,focus,mondeo bunlar beş para etmez araçlar öyle mi ? Tamam focusun içi segmentine göre dar, konsolu kaba ama gayet kaliteli ve olgun bir araç. Fiesta ve mondeo'yu söylemeye gerek yok zaten. Fiesta yaşlı kasasına rağmen bana göre hala segmentinde zirveye oynar, mondeo da her ne kadar ülkemizde satmasa da çok başarılı bir araç, yurt dışında satışı gayet iyi. Megane ile focusu karşılaştırıyorsun da megane 2016 yılında çıktı, focus ise 2012.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Mart 2017; 0:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Boş yorumların sıktı artık. Fiesta,focus,mondeo bunlar beş para etmez araçlar öyle mi ? Tamam focusun içi segmentine göre dar, konsolu kaba ama gayet kaliteli ve olgun bir araç. Fiesta ve mondeo'yu söylemeye gerek yok zaten. Fiesta yaşlı kasasına rağmen bana göre hala segmentinde zirveye oynar, mondeo da her ne kadar ülkemizde satmasa da çok başarılı bir araç, yurt dışında satışı gayet iyi. Megane ile focusu karşılaştırıyorsun da megane 2016 yılında çıktı, focus ise 2012.

Mondeo ve belki Fiesta bunların dışında tutulabilir ama diger modeller için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Focus 1.5 tdci style otomatik sahibiyim.
    Kuga 1.5 tdci otomatik ST line ı 1 saate yakın kullandım.
    Umduğumdan çok daha iyi buldum. Araç ilk kalkış anında biraz hantal hissettiriyor ancak hareket eder etmez gayet yeterli bir ataklık sunuyor. 130-135 lere kadar hemencecik çıkıyor. Fakat 135ten sonra hızlanışı çok nazlı ben 140-145 i geçemedim. Daha uzun süre kullananlar 160ı zor gördüğünü söylediler.
    Ancak söyleyeyim şehiriçinde kesinlikle üzmez kesinlikle yeterli gelir.
    Ben bizim oranın %22 ye varan rampalarına vurdum. Bana mısın demedi.
    Arabada 19 jant ve spor süspansyon olmasına rağmen inanılmaz konforlu. En azından bizim focustan konforlu. Bütün kasislere focustan hızlı girdim ve kesinlikle daha yumuşak hissettim. İzlenimim sessizlik ve darbe sönümlemesi olarak focustan iyi olduğu yönünde.
    8" ekranlı SYNC3 gayet başarılı eskisinin rezistif dokunmatiğine karşın bununki kapasitif. ÇOook daha başarılı. Hem apple carplay le haritaları hem android auto ile google haritaları yansıttık. Biliyorsunuz yeni Kugada navigasyon opsiyonu yok ama titanium ve ST line da navigasyona ihtiyaç da yok. Gayet başarılı ..

Önden görünümünü çok beğendim ama arka tasarım silik hele ki ampulleri görünen stop lambaları rezil . Gerçekten rezil (Burada ekleme yapayım stoplar LED ama bir VAGın high LEDi gibi değil . Sinyal ve geri vites ampul ki çıplak ampul çok çirkin olmuş) . Yol bilgisayarı geniş ekranlı göstergesi artık baydı. Biraz yetersiz kalmış. Elfreni düğmesinde ekstra ışık olmaması da acaip.

Bugün akşam Style ı görmeye gideceğim kısmetse. Donanımı bana yeterli geldi. Belki düşünürüm.

Style aracı incelediniz mi hocam?
    Nedir fikriniz?
    Benim için tek handigap aslında geri görüş kamerası SUV da olmaz olmaz mı? sorusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Focus 1.5 tdci style otomatik sahibiyim.
    Kuga 1.5 tdci otomatik ST line ı 1 saate yakın kullandım.
    Umduğumdan çok daha iyi buldum. Araç ilk kalkış anında biraz hantal hissettiriyor ancak hareket eder etmez gayet yeterli bir ataklık sunuyor. 130-135 lere kadar hemencecik çıkıyor. Fakat 135ten sonra hızlanışı çok nazlı ben 140-145 i geçemedim. Daha uzun süre kullananlar 160ı zor gördüğünü söylediler.
    Ancak söyleyeyim şehiriçinde kesinlikle üzmez kesinlikle yeterli gelir.
    Ben bizim oranın %22 ye varan rampalarına vurdum. Bana mısın demedi.
    Arabada 19 jant ve spor süspansyon olmasına rağmen inanılmaz konforlu. En azından bizim focustan konforlu. Bütün kasislere focustan hızlı girdim ve kesinlikle daha yumuşak hissettim. İzlenimim sessizlik ve darbe sönümlemesi olarak focustan iyi olduğu yönünde.
    8" ekranlı SYNC3 gayet başarılı eskisinin rezistif dokunmatiğine karşın bununki kapasitif. ÇOook daha başarılı. Hem apple carplay le haritaları hem android auto ile google haritaları yansıttık. Biliyorsunuz yeni Kugada navigasyon opsiyonu yok ama titanium ve ST line da navigasyona ihtiyaç da yok. Gayet başarılı ..

Önden görünümünü çok beğendim ama arka tasarım silik hele ki ampulleri görünen stop lambaları rezil . Gerçekten rezil (Burada ekleme yapayım stoplar LED ama bir VAGın high LEDi gibi değil . Sinyal ve geri vites ampul ki çıplak ampul çok çirkin olmuş) . Yol bilgisayarı geniş ekranlı göstergesi artık baydı. Biraz yetersiz kalmış. Elfreni düğmesinde ekstra ışık olmaması da acaip.

Bugün akşam Style ı görmeye gideceğim kısmetse. Donanımı bana yeterli geldi. Belki düşünürüm.

Style aracı incelediniz mi hocam?
    Nedir fikriniz?
    Benim için tek handigap aslında geri görüş kamerası SUV da olmaz olmaz mı? sorusu...

maalesef gidemedim bayiideki tanıdığım görev için şehir dışında imiş o olmayınca gitmeye gerek görmedim.
    Araba duruyor mu satıldı mı bilmiyorum. İyi satılıyor diyordu.

• Ben de bugün test aracı ile deneyeceğim.
    Ama muhtemelen st line veya titanium olacaktır.
    Style olacağını zannetmiyorum.
  • Peugeot 3008 varken işi oldukça zor. Ama motor / donanım gayet güzel ve eskisinden daha da yakışıklı olmuştur.
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    haklısınız 0,8 saniye yavaş!!

Vakit nakittir ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Peugeot 3008 varken işi oldukça zor. Ama motor / donanım gayet güzel ve eskisinden daha da yakışıklı olmuştur.

Pejo :) fiyatına her ay 3K koyuyor sırf bu beni fitil ettiğinden Kuga önceliğim.
    Ama gerçekten iç tasarım olarak şık bir araç yapmış Pejo ;)
  • quote:

Peugeot 3008 varken işi oldukça zor. Ama motor / donanım gayet güzel ve eskisinden daha da yakışıklı olmuştur.

gerçekten işi zor hele de 3008 in şatış rekorları kırdığını görünce

• 3008 in içi güzelde uzun vadede dayanıklılık konusunda halen şüphelerim var.
  • Dün st line inceledim ,test sürüşü yaptım ,araç 140 km ye kadar lineer hızlanıyor,torkun etkisi ile araç yavaş gelmiyor,iç malzeme kalitesi iyi arka yaşam alanı geniş ,st line dış donanım aracı güçlü gösteriyor ,bozuk yola da girdim araç iç malzemesi sıkı ses yapmıyor,st line da bana tek saçma gelen şey anahtarsız girişin olmaması titanyumda var ,st line da sadece anahtarsız çalıştırma var ve st line tüm opsiyonlarla 165-168 bin civarına geliyor birde 1.5 turbo benzin 4 çeker artık sadece en boş donanımla gelecekmiş.

• şimdi bir arkadaş "golf" demiş, ben de gittim baktım fiyatlara..

araca 10-15 lira fark ile burada dizel-otomatik ve Titanium donanım seviyesinde bir SUV alıyorsunuz. "Ford Kuga Titanium 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 141.000 TL" (kaldı ki bu fiyattan indirim de alacaksınız)

farklı segment, farklı araçlar ancak bence gayet düşünülebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 28 Mart 2017; 11:11:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

şimdi bir arkadaş "golf" demiş, ben de gittim baktım fiyatlara..

araca 10-15 lira fark ile burada dizel-otomatik ve Titanium donanım seviyesinde bir SUV alıyorsunuz. "Ford Kuga Titanium 1.5 TDCI 120 PS PowerShift FWD: 141.000 TL" (kaldı ki bu fiyattan indirim de alacaksınız)

farklı segment, farklı araçlar ancak bence gayet düşünülebilir..

Hocam indirim hiçbir yer yapmıyor deniliyor?
  • İndirim maalesef yok ,dün pazarlık yapayım dedim satıcı bunlar zaten lansman fiyatı dedi sadece opsiyon fiyatlarında bir miktar indirim yapabilirim dedi.

• umityasar kullanıcısına yanıt
    hocam şu an lansmandı , TV'de reklamlardı yapmayabilirler..

ama seçim sonrası, en fazla 1 ayı var..

Mart satış rakamlarını ellerine alsınlar, ister istemez herkes indirim yapmaya başlayacaktır.

Arz/talep dengesi her zaman çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

quote:

gerçekten işi zor hele de 3008 in şatış rekorları kırdığını görünce

Bir aracın satış rekoru kırmadığı, onun kötü olduğu anlamına gelmez. Eğer sizin için ölçü, satış rekoru ise daha fazla konuşmayalım. Zira konu dipsiz kuyuya gidecek.

• 3008 varken işi zor demişsiniz. Herhalde arkadaşta buna istinaden konuşmuş. Bana göre de yıl sonunda kuga ve 3008 arasında satış adedi olarak çok fazla fark olmayacaktır. Tabi ki 3008 de herhangi bir kampanya olmazsa. Yanılma payımda var ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.