Şimdi Ara

Makyajlı 2017 FORD KUGA (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
4
Favori
8.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış söylemişim. Daha doğrusu yanlış biliyormuşum. Ancak eleştirim devam ediyor. Bu ağırlık meselesi çözülmeden alınmaz. Performanstan daha çok tüketimi de etkileyecektir. Arka tasarımı beğenmedim ama bunlar göreceli şeyler. Onun dışında Kuga kaliteli bir araba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Hocam özel değilse ne kadara mal oldu ?
  • mso2172 M kullanıcısına yanıt
    Hocam araç bize 124.200 e mal oldu.850 tl renk farkı aldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Hocam Kuga öyle bir satacak ki bence şaşırıp kalacağız.Adamlar yetiştiremiyoruz diyorlar ki doğru tüm forumlarda sıra bekleniyor ilk kez Kuga da böyle bir durum yaşadık beklediğimizden çok sipariş aldık dediler.Kaldı ki 123 bine titanyum manuel araç veriyorlar bence ülke şartlarında uygun ve sınıfında rekabetci bir fiyatlandırma yaptılar.70.000 geliş fiyatını aşmadıkları için 10 15 bin uygun aynı dolulukta c suvlara göre.

• Titanium ps vergi diliminin altında olsaydı çok çok iyi olacaktı

• 1.5 TDCI Otom. Titanium için kaporamı verdim. Haziran başı gibi gelir dediler. Lansman fiyatı olduğu için bir kuruş indirim yapmadılar. İndirimi bırak araç gelene kadar zam gelme ihtimalini de göz önüne alın dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakilic -- 4 Nisan 2017; 13:21:1 >
  • Çoğu bayide teşhir aracı dahi yok. ST'ler talebin çok iyi olduğunu söylüyor.
  • Çarşamba günü test ettim. Araç hiç 1.5 gibi değildi, beni şaşırttı. Kalkışlarda falan gayet seri. Hafif yokuslarda sağa sola atma eğiliminde.

Araç tok. Süspansiyon sert. Süspansiyon konforu zayıf ama tok yapısı çok içeri yansıtmıyor. Yalıtım başarılı.

Test tüketimi 6.8litre, bence çok iyi bir rakam.

St line dışındaki jantları beğenmedim. Araç tasarım olarak da çok kötü bence. St line ile bir parça toparlanıyor.

Fiyat olarak hiç indirim yok.

Gebze bayii de test ettim. Bayii ilgi alakasını beğendim.

Fiyatları bence yüksek. 4*2 araç donanımlarla 160binlere çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Çok sağolun hocam hayır manuel vites aldık otomatik olunca üst vergi dilimine giriyordu arada fark çok oluyordu.Araç 69.850 tl ye geldi renk farkıyla 70.000 olsa vergisiz hali extra devlet yüzde 10 vergi alacaktı alamadık.Çok istediğimiz cam tavan 15 16 bin fark getiriyordu onuda alamadık ama hayırlısı dedik.

Siparişi ne zaman verdiniz hocam, teslimat için hangi tarih verdiler, bilgi verirseniz sevinirim.
  • Dizel yerine benzinli alınıp, lpg takılabilir. Brc 1,5 benzinli için kit takıyor diye hatırlıyorum. Hatta forumda Yusuf Koparan diye bir üyemiz takıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.aty

İlk gelen parti araçların çoğu satılmış. Bu araba bu sefer tutacak gibime geliyor.

Fiyatlar böyle giderse tutar tabiki. Rakiplerinin fiyatları ortada. Ama sonradan onlarla aynı fiyata çekecekse tutmaz

• fkamanli kullanıcısına yanıt
    Hocam Subat ayı sonlarına doğru verdik haziran ayında teskim edilir dediler tam gün vermediler ama.

• Hocam olaya matematiksel baktığınızda 1 saniye evet hiç bişey ama önemli olan aracın ara hızlanmaları vites düşürdükten sonraki ivmelenmesi.
  • Ankara-Sincan'daki Ford bayisinden uzak durun arkadaşlar, bizim arkadaşı bir ay oyaladı adamlar. Satış temsilcileri çok sorumsuz ve sahtekar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

Dizel yerine benzinli alınıp, lpg takılabilir. Brc 1,5 benzinli için kit takıyor diye hatırlıyorum. Hatta forumda Yusuf Koparan diye bir üyemiz takıyordu.

Hocam bence yeni model bir araca lpg takılması saçma.
  • Bende sincandaki bayi tarafindan 1 ay oyalandim. Aldigimda aracin gemide oldugu söylendi. 3 hafta sonra kesin teslim denildi. 3 hafta boyunca surekli aradim ay sonu elimizde dendi. Ay sonu (nisan 2017) geldiginde mayis sonuna atildi. Ford genel merkeze durumu bildirdim. Onlarda haziran başinda türkiyeye girişi görünüyor işlemlerle haziran sonunu bulur dediler. Bende siparişi iptal başka bayii ile anlaştım. Satış temsilcilerine cok güvenmemek gerektigini anladim.

• Fiyatlara zam geleceğini duydum , varmı böyle bir şey?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk1977

Fiyatlara zam geleceğini duydum , varmı böyle bir şey?

Mart ta da olacak demişlerdi Nisan da olmadı.
  • Herkese merhaba.

2018 model kuga 1.5 ecoboost satın alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

Aracım style donanım olduğu için büyük ekran ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum.

Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Herkese merhaba.

2018 model kuga 1.5 ecoboost satın alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

Aracım style donanım olduğu için büyük ekran ve geri görüş kamerası taktırmak istiyorum.

Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Şimdiden teşekkür ederim.
    Servisten navigasyon geri görüş kamerası ve ön park sensörü fiyatları aldım.

Otokoç ankara navigasyon ve geri görüş kamerası için 3100 tl, ön park sensörü için 900 tl fiyat çıkardı. tüm kredi kartlarına 12 taksit.

Tan oto navigasyon ve geri görüş kamerası için 3000 tl, ön park sensörü için 800 tl fiyat çıkardı. tüm kredi kartlarına 5 taksit.

Tur oto navigasyon ve geri görüş kamerası için 3000 tl, ön park sensörü için 600 tl fiyat çıkardı. tüm kredi kartlarına 5 taksit.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.