Şimdi Ara

Yeni Hyundai i10 geliyor (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
11.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yeni hyundai i10 hakkındaki görüşleriniz neler ?

bence acayip lüks olmuş içten ve dıştan kalite belli oluyor

1.0 ve 1.2 benzinli motorlar olacakmış , 1.2 benzinli motorun yakıt tüketimi 3.5lt/100km civarında olacağı söylenmiş.

http://www.turkeycarblog.com/2013/09/2014-hyundai-i10-detaylandi-donanim-motor-secenekleri-guncel-fotograflar/

quote:

Yeni Hyundai i10’da klima, lastik basınç sensörü, ESP, VSM, elektrikli ön ve arka camlar, USB-AUX girişleri, acil durum fren sinyali, yokuş kalkış destek sistemi, viraj içi aydınlatmalı farlar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, LED gündüz farları, sis farları ve 15 inç çift renkli alüminyum alaşımlı jantlar gibi bir üst segment araçlarda yer alan birçok donanımı sunuyor.

Eski jenerasyona göre 80 mm daha uzun olan Hyundai i10, tam 65 mm daha geniş ve 40 mm daha alçak. Büyüyen boyutlarıyla beraber daha geniş ve ferah bir oturma alanına kavuşan i10, artırılmış diz mesafesi ve yüzde 12 büyüyerek 252 litreye ulaşan bagaj kapasitesiyle de sınıfının en iyi değerlerini sergilemiş oluyor.

Tamamen yepyeni bir platform kullanan Hyundai i10, sürüş özellikleri bakımından da segmentinin sınırlarını aşmış oluyor. Eskisine göre 5 mm daha uzun dingil mesafesine sahip olan i10, yeni süspansiyon sistemi sayesinde de tüm yol şartlarında kararlı bir tutuş sergiliyor.

Sadece dış tasarımı ve şık iç mekanıyla değil, aynı zamanda gelişmiş motor seçenekleriyle de dikkat çekici olan yeni i10, ilk etapta 5 ileri manuel şanzımanla sunulacak ve daha sonra 4 ileri otomatik şanzımanlı versiyonuna da kavuşacak. Rafine edilmiş sürüş özelliklerini destekleyen motor seçenekleri arasında 66 beygirlik 1.0 lt ve 87 beygirlik 1.25 lt olmak iki farklı benzinli ünite görev alıyor. 998 cc hacme sahip 1.0 lt’lik versiyon 3500 d/d’den itibaren maksimum 94 Nm tork üretiyor. 1248 cc’lik 1.25 lt Kappa motor ise 4000 d/d’de 120 Nm maksimum tork üretiyor. Bu motor ile 12.3 saniyede 0-100 km/s hızlanmasını tamamlayan aracın maksimum hızıysa 171 km/s. Her iki motor CVVT sistemine sahipken yeni nesil üç silindir teknolojisiyle daha düşük sürtünme ve uzun ömürlü bir yapı elde ediliyor.

http://www.autoblog.com/2013/09/11/2013-hyundai-i10-videos-frankfurt-2013/

http://www.honestjohn.co.uk/carbycar/hyundai/i10-2014/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan. -- 14 Eylül 2013; 14:53:39 >

• Dış Görünüm çok Başarılı Keza İçide Öyle Ama ne Kadar Olcak Fiyatı.
  • Ülkemizde pek fazla satılmayan bir segment olduğu için şansı yok, fakat gördüğüm kadarıyla kalite olarak B segmentine ulaşmış donanımda ve güvenlikte.
  • Araç güzel, Türkiyede satmaz.
  • i10 mu offf sıkıldım şu hyundainin i merakından i9999999 gelse almam çevremdekilere aldırmam...
  • Anlamıyorum neye göre satmaz diyorsunuz. Fiat Panda'nın satış rakamları gayet iyi. B segmentiyse yarışacak seviyeye gelmişti tabi şirket araçlarını çıkartırsak rakamlardan. Bence satar. Geçen de yazdıklarına göre Türkiye'de üretilecekmiş falan sanırım. Gazetelerde yazan başlık ise AYTEN sanırsam.
  • Kocaeli'de hyundai personelleri üstü kamuflajlı i10 larla gezip duruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geyet de güzel olmuş,otomatik vites ve düşük tüketimle tam şehir arabası olur. Hyundainin 1.1 dizel motoru var buna koysalar 3 litrenin altında tüketim sergileyebilir...
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    hocam hyundai artık ucuz araç satmıyor biliyorsunuz fiyat politikalarını. A segmenti araç sizce de ekonomi odaklı şehir içi a noktasından b noktasına götürecek araç değil midir? dışını iyi yaptım, içi çok kaliteli fiyatıda ona göre b sınıfı araçla aynı derseniz o araç bence alınmaz. bu yüzden satılmayacağını düşünüyorum. yoksa araç çok güzel, kendi sınıfından ayrılacak şekilde duruyor.
  • i10 değil kardeş Ayten
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

hocam hyundai artık ucuz araç satmıyor biliyorsunuz fiyat politikalarını. A segmenti araç sizce de ekonomi odaklı şehir içi a noktasından b noktasına götürecek araç değil midir? dışını iyi yaptım, içi çok kaliteli fiyatıda ona göre b sınıfı araçla aynı derseniz o araç bence alınmaz. bu yüzden satılmayacağını düşünüyorum. yoksa araç çok güzel, kendi sınıfından ayrılacak şekilde duruyor.

Haklısınız ama tüm araçlar büyüyor artık. C segmenti araçlar D segmenti gibi, B'ler ise C'ler kadar büyük oldu. A segmenti araçların da ufak ama işlevsel olması önemli. Türk insanı aracına hükmetmek ister. Bekar adam da olsa 3-5 parça bir şey olduğunda sığsın ister. Fiyat politikasını bilemem ama adımlar doğru en azından biraz daha büyük gibi gözüküyor. Dacia Sandero gibi bir araç alacağıma i10 alırım. Benim düşüncem bu. Dacia sahipleri bana kızmasın.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    en iyisi aracın çıkmasını beklemek, hem işlevselliği hem fiyatları inceleyip karar vermek daha doğru, aksini düşünsem de umarım üst donanım fiyatını da makul tutarlar
  • Getz'i geliştirip i10 diye isim koymuşlar
  • Resimerdeki gibi gelirse sağını solunu kurcalayıp bozmazlar ise segemntine göre iş yapacaktır. Hyundai nin zamanında Atos'u bile iyi satmıştı bu hayli hayli satar.
  • Başarılı bir model olmuş gerçekten dış tasarımı diğer A segmentlerden çok daha güzel. Fiyatı gerçekten merak ediyorum. İ20 ye çok yakın olursa fiyatı fazla satacağını düşünmüyorum.
  • A segmenti için gayet güzel bir araba olmuş. Fiyatlarıda uygun seviyelerde olursa tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgnazzio

A segmenti için gayet güzel bir araba olmuş. Fiyatlarıda uygun seviyelerde olursa tutar.

Gayet güzel, bakalım Citigo' nun satışlarını kesebilecek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

A segmenti için gayet güzel bir araba olmuş. Fiyatlarıda uygun seviyelerde olursa tutar.

Gayet güzel, bakalım Citigo' nun satışlarını kesebilecek mi ?

Fiyatlara bağlı, göreceğiz bakalım. Citigo ile fiyatlar kafa kafaya olursa bana keser gibi geliyor.
  • quote:

başlangıç fiyati 28 bin civarında olacak yazıyor birkaç yerde , sizce nasıl bu paraya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

başlangıç fiyati 28 bin civarında olacak yazıyor birkaç yerde , sizce nasıl bu paraya ?

Muadillerine bakarsak Pandadan ucuz, 107den ucuz, Citigo ve Spark ile kafa kafaya. Tasarım olarak hepsinden daha güzel buldum ben aracı. Bu fiyatla gelirse iş yapar .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.