Şimdi Ara

Yeni Hyundai i10 geliyor (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
11.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmitli Ayten
  • 25 binden bi kurus fAzla etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoş sevimli
  • İş yapar bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇÖP
  • Şu 1.1 dizel motorları neden getirmiyorlar bir türlü anlamadım.
    Sadece picantolarda 2011 öncesinde vardı.
    Araç bence güzel olmuş.Fiyatı da güzel olursa satar gibi.
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
  • bugün otobüste gördüm, 2 tane tıra aytenleri yüklemiş götürüyorlardı.
  • Fiyatı uygun olursa benim listeme girebilir. Şu andaki gibi saçma sapan fiyat politikası güderlerse diğer modellerinde olduğu gibi gözardı edilir şahsımca.
  • Citigo gibi araçlara rakip ama bu segment satmıyor maalesef.

Hyundai belki başlangıç fiyatını 23-24.000 civarı yaparsa az biraz satabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Citigo gibi araçlara rakip ama bu segment satmıyor maalesef.

Hyundai belki başlangıç fiyatını 23-24.000 civarı yaparsa az biraz satabilir.

O paraya Sandero vermiyorlar yav.

• eski kasaya göre daha güzel olmuş,beğendim
  • i20 nin baz modeli Jump 31.750 ye satıldığına göre i10 da fiyatı baz modeli 26.000,üst modeli 30.000 de tutmaları mantıklı olur.
    Fotoğraflardaki model 28.000 olursa çoğu insan gidip i20 alır bence.Ayrıca rekabet kızıştı,örnek olarak üst kategorideki yeni Peugeot 208 çok gösterişli,
    1.0 benzinli motora sahip baz modeli 3.8 litre yakıt tüketimiyle 30.900 e satılıyor. Bu fiyata bu kadar az yakan benzinli araç yok şu anda.
    Hyundai i10 da yakıt tüketimi o kadar düşük değil,geriye ne kalıyor? Hyundai'nin fiyatı çok cazip yapması şart.
  • araç iç-dış güzel ancak söyledikleri tüketim değerleri şehir dışı için bile zor bir değer ve aracın satıp satmayacağı fiyatlandırma ve donanıma göre değişecektir bence.
  • A sinifi alinmaz bence i20 alirim bunun yerine

• 1.0lt style duz vites 28.450tl den listeye eklenmis.1.0lt otomatik ve 1.2otomatik secenekleride var.Style ve elite olarak 2 donanim mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

1.0lt style duz vites 28.450tl den listeye eklenmis.1.0lt otomatik ve 1.2otomatik secenekleride var.Style ve elite olarak 2 donanim mevcut.

o fiyata zor satarlar. patlar inşaalah ellerinde. ben geçen sene sıfır yeni i20 yi 27000 civarına almıştım
  • Bu iç tasarım felsefesini bir sonraki i20 i30 vs modellerde de kullanırlar umarım.

Mevcut iç tasarımları hiç hoş gelimiyor gözüme.
  • hali hazırda a sınıfı kardeşi kıa picanto var buda güzel olmuş ancak a sınıfı çok tutulan bir araç değil bence b sınıfı en çok tutulan ve satan araçlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.