Şimdi Ara

Yeni Hyundai i10 geliyor (2014) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
11.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

i10 değil kardeş Ayten

sesli güldüm

eski i10'a göre farklı olmuş ama bence fiyattının i20 ye yakın olacağından çok satmayacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

Resimerdeki gibi gelirse sağını solunu kurcalayıp bozmazlar ise segemntine göre iş yapacaktır. Hyundai nin zamanında Atos'u bile iyi satmıştı bu hayli hayli satar.

Satmaz demedim zaten bencede satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A sınıfı araçlar güvenlik açısından çok riskli.

Ne kadar hava yastığı esp felan olursa olsun.

Allah korusun.. Bir minibüs yada suv ile kaza yaparsanız hele ki ağır vasıtayla sonuç kötü olabilir
  • mob411 kullanıcısına yanıt
    Ayten işte yalanmı hacı
  • 1.25 kappayı koyarlarsa iyi iş yapar . önceki yurdışına bununla satıldı.
    bize kötü motor kakaladılar.
  • İç-Dış tasarım güzel olmuş aracın , iş yapar bu araç..
  • Bu 1,0 lt araçlar boşu boşuna gelmiyor.önce 208 b sınıfında çıkardı.şimdi AYTEN.benzin-mazot eşitlendiğinde bu araçların istilası olacak.yakında diğer markalarında 1,0 lt araçlarını görürüz yollarda

• Hyundai bu isini biliyor . Arac cok sik , B sinifi araclarla yarisabilecek duzeyde , bagajida gayet genis verilere gore . Direksiyonsa harika olmus Ceedteki f1 direksiyonu animsatti hafiften .

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Anlamıyorum neye göre satmaz diyorsunuz. Fiat Panda'nın satış rakamları gayet iyi. B segmentiyse yarışacak seviyeye gelmişti tabi şirket araçlarını çıkartırsak rakamlardan. Bence satar. Geçen de yazdıklarına göre Türkiye'de üretilecekmiş falan sanırım. Gazetelerde yazan başlık ise AYTEN sanırsam.

i10 = ayten 40 yil dusunsem aklima gelmezdi

• İç mekan i20'den çok daha kaliteli gözüküyor. Showroom'lara gelsin bi inceliyelim bakalım göründüğü kadar kaliteli mi.

i20 31.400 tl'den başlıyor bakalım buna kaç isteyecekler.
  • LPG uyumu olursa ve fiyatta normal düzeyde olursa,çok ciddi bir seçenek olur.

Geçen günlerde bir arkadaş konu açmıştı 1.3 lt altı ve 1.0lt motorlar çoğalacak diye.Belki de yeni bir vergi sistemi geliyor,boşuna getirmezler bunları.
  • Opel Corsa'ya benzettim.eski i10 ile alakası yok tipinin.26.000 gibi fiyattan satılırsa peynir ekmek gibi gider bu
  • Güzel araç olmuş i 20 den bile alınası duruyor
  • Hintli gardaşlardan inceleme var. Adam gibi bir otomatik şanzıman da koysalar ya.

• Hayret benzetme timi gelmemiş.

O zaman başlayayım: Ön Kia Rio, arkası ise Dacia Sandero
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

Hintli gardaşlardan inceleme var. Adam gibi bir otomatik şanzıman da koysalar ya.

adam 2.50de resmen tok kapı sesinden bahsetmiş, 02:58'de tok kapı sesini duyabilirsiniz...

• Şu 1.1 litre dizel i20 ye falan olmuyor mu?
    Bir de otomatik vites koysa...
  • boşu 26 dolusu 30 olsun 1.25 vergi avantajı servis avantajı vs. için alırım.
  • Güzel yapılmış, özellikle iç kısımdaki turuncu bölgelerle sportiflik özelliği kazandırmış.
  • Bence tasarım baya güzel içide güzel 1.4 motor koysalara iyide kaçar gençlerde tercih eder 25.000 30.000 bir fiyat çekerselerse
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.