Şimdi Ara

Makyajlı E serisi Avantgarde ve Elegance 220 CDI versiyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim merak ettiğim konu neden Mercedes bu yeni E serisinde far yıkamayı kaldırdı.Bi-Xenon ve led farlarda sunulması gerekiyor diye biliyorum.A serisinden tut S serisine kadar tüm araçlarında var diğer markalardada far fakat bu E serisinde göremedim.
  • Avantgarde çok hoşuma gitti fakat iç dizaynında hiç bir renk geçişi yok komple siyah..
  • elegance bence çok güzel..açık renk deri döşeme ile nefis olur.. 1.6 motorla gelse de biraz daha ucuzlasa (aradakivergi farkını iç etmezlerse tabi).
  • Sis farlarinin oldugu yerdeki metal çizgi. Makyajsiz kasadaki led aydinlatmami. Yoksa makyajli modellerde artik sis farinin oldugu yerde acaba artik led aydinlatma olmayacakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

On cift fardan vazgecmesi ve izgaradaki kocaman yildiz ile E serisi agirligini kaybetmis bence. Eski kasa cok daha asildi.

Koltuklarin ic taraflarindaki dugmeler nedir sizce? Sitesinden baktim hepsi koltuk ayari ancak o kadar dugme ile ne hale geliyor o koltuk merak ettim.

Birde bunlar en bos donanimli olanlari galiba. Hafiza ve koltuk ayari kapidaydi bunlar koltukta ayrica pedallarda cok adi duruyuor.

Hangi düğmeler yav ? Göremedim.
    Bu arada,makyajlı w211 hepsinden güzel.

on kol doyama tarafinda olan 4 tane dugme. Bel yukseklik ayarlari felandir kimisi buyuk ihtimal digerleri ne icin anlamadim.

w212 kullandikca alisiyorsunuz ancak w211`e gore daha kaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

Sende sırf W211 e çalışıyorsun yaw!
    E öyleyse,EN GÜZELİ W212 BENDE ONA ÇALIŞIRIM

• güzel
  • Arkadaslar benim gozlerimde sanirsam problem var :) ilk resimdeki siyah olani gorunce biran focus zannettim :) bana gore kesinlikle E serisi ruhunu kaybetti. ondeki ikili farlar E Serisinin semboluydu. simdi vw gibi butun modelleri birbirine benziyor sadece ebat farki var. Sahsen ben hic begenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail76 -- 14 Nisan 2013; 19:50:51 >
  • quote:

On cift fardan vazgecmesi ve izgaradaki kocaman yildiz ile E serisi agirligini kaybetmis bence. Eski kasa cok daha asildi.

Koltuklarin ic taraflarindaki dugmeler nedir sizce? Sitesinden baktim hepsi koltuk ayari ancak o kadar dugme ile ne hale geliyor o koltuk merak ettim.

Birde bunlar en bos donanimli olanlari galiba. Hafiza ve koltuk ayari kapidaydi bunlar koltukta ayrica pedallarda cok adi duruyuor.

koltuk ısıtma - soğutma olması lazım... vs.. masaj kontrolü...

düz:

Göğüsteki koltuk ısıtma vs düğmelerini görmemişim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurkcu32 -- 14 Nisan 2013; 23:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurkcu32

quote:

koltuk ısıtma - soğutma olması lazım... vs.. masaj kontrolü...

koltuk istima sogutma orda degil on konsolda. Masaj olabilr bilmiyorum.
  • Siyah ici krem olucak varya makyajli makyajsiz yalarin

Binerim yani

Koltuktakilerin masaj olması lazım bizim Clk da buna benzerdi. İste sisirme indirme tarzi

İsitma ise konsoldan ayarlaniyordu vay be 2-3 sene kullandığımız arabayı unutmuşum

Hafıza kapıda oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Nisan 2013; 20:20:14 >
  • Makyajsız kasanın ön tasarımını çok beğeniyordum ama arkasını beğenmiyordum.

Makyajda ise önü baya değiştirmişler ama ön makyajsızdan daha kötü olmuş. Tipsiz kısım olan arkayı değiştirmemişler ya da çok az değiştirmişler.

Sonuç olarak ben beğenmedim. Öne hiç dokunmadan arkayı değiştirseler 10 numara olurdu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Hangi düğmeler yav ? Göremedim.
    Bu arada,makyajlı w211 hepsinden güzel.

on kol doyama tarafinda olan 4 tane dugme. Bel yukseklik ayarlari felandir kimisi buyuk ihtimal digerleri ne icin anlamadim.

w212 kullandikca alisiyorsunuz ancak w211`e gore daha kaba.

Onlar masaj için.

• koltukların yanındaki düğmeler koltuk şişirme. sırt, bel, yan destekler ve diz kısmını şişiriyor. benim aracımda da var çünkü aynısı. mercedes kullanıcısı olarak yeni mercedeslerin özellikle şu siyah plastik kısımları çok kalitesiz duruyor. ayrıca iç tasarımları biraz ruhsuz gibi. eskiler daha kaliteli ve asaletli duruyor. tabi ki şahsi fikrim. ama yine de muhteşem araçlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.