Bildirim
Makyajlı Honda Crv mi Renault Kadraj mı siz osaız (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konuyu okurken camdan kuga gördüm cam tavanlı , 1.6 dizeli çıksada bu konular daha açılmasa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 3 Temmuz 2015; 19:25:43 > -
CRV çok fahiş bir fiyatla satılmağa çalışılıyor..O rakamlara değecek bir araç değil kanaatimce. Kadjar da geçmişi olmayan ve geleceği de belirsiz bir araç ,dünya para verip Clio ile aynı yüze sahip bir araç almak istemezdim doğrusu..Beklentiniz nedir bilemiyorum? manuel otomatik dizel benzinli? buna göre karar vermek lazım elbette ki ..Ama bana göre şimdilik iki araç ön plana çıkıyor..KUGA ve TİGUAN (kasa değiştirecek beklenebilir)..Skoda nın Snowman adlı ve Yeti den daha büyük bir SUV u da yolda o da incelenebilir. -
Herkes plastik kalitesine takmış da, şöyle diyeyim o zaman.
Bu bahsettiğiniz plastik, camın hemen altındaki kısım ya hani. Bende FD6 civic var ve 6 yıldır kullanıyorum. 6 yıldır ne gıcırdama sesi, ne çıtırdama sesi, ne esneme sesi hiç bir ses duymadım ki titiz bi adamımdır ben, duyarım..
İşte FD6 nın o plastiği, Makyajlı CRV ninkinden daha sert. CRV de daha kaliteli o bahsettiğiniz bölümdeki plastik. O mu ses yapacak.. Sanmıyorum.
Dün 2014 passat a bindim. Hani övüle övüle bitirilemeyen iç tasarımı bir kez daha gördüm, dokundum. Bu ön camın altında kalan bölge biraz daha yumuşak bir plastikten yapılmış evet. Ama orta konsol, el freni civarlarının olduğu kısımlar, kapı ceplerinin olduğu bölgeler, kapı iç plastikleri (yan camların hemen altında 5cm lik bir yumuşak plastik var) baya takır takır plastik. Hondalardaki beğenmediğiniz plastiğin aynısı.. Vw de o plastik ses yapmıyor da niye başka araçlardaki plastik ses yapıyor? :) Yapmayın bunu.. :)
Bu kadar iç plastiğe takılmanızı da anlamıyorum açıkçası. Diyorum ben işte. Ses gelmiyor, görünüş, doku hemen hemen aynı, yolda yumuşak plastik dediğiniz kısımları okşaya okşaya mı gidiyorsunuz anlamıyorum ki..
İster elektronik cihazlar (telefonlar, bilgisayarlar vs) isterse otomobillerin ilk serileri alınmaz. Herzaman ikinci üretimden alınmalıdır. Tüm eksiklikler giderilmiş olur, extra donanımlar eklenir. İlk serilerde sorunlar her zaman vardır. Bu mercedeste de bmw de de, apple da da, hepsinde bu böyle..
2015 CRV makyajlanmış bir model. Kadjar kötü diyemem kullanmadım tecrübe etmedim ama CRV nin bir karakteri var. Sorunsuz bir motoru, çok iyi bir şanzımanı, şehir içinde hiç de fena olmayan AWD sistemi ve çok çok zengin bir donanımı var. Kadjar yeni olduğu için her markada olduğu gibi onun da mutlaka eksiği olacaktır.
Benim önerim çok acil değilse biraz bekleyin satın alanların yorumlarını alın. Bütçenizi bilmiyorum ama bekleyemem diyorsanız ve bütçenizi biraz esnetebilirseniz CRV alın. Yoksa Kadjar ı tercih edin.
-
Yeni kasa Nissan Qashqai 1.2 Turbo Black Edition Premium Pack aracını illallah diyerek satmış ve Kadjar'ın da Qahqai bazlı bir araç olduğunu bilen bir kullanıcı olarak oyum kesinlikle CRV'den yana. En azından gerçek Japon.
Renault-Nissan grubu 100 dolar maliyetli ancak afilli olan ekran koyarak müşterinin gözünü boyamaya çalışacaklarına, Sahin-Doğan döneminden kalma ve kendi rakiplerinin hiç birinde kullanılmayan torsiyon çubuklu arka süspansiyon yerine tam bağımsız süspansiyon koysun Kadjar ve Qashqai'ye.
Üstelik yalan Japon etiketi arkasına saklanarak bir çok kullanıcıyı çıkardığı sorunlarla servislerden çıkartmadığı artık alenen ayyuka çıktı, Qashqai sayfasından takip edebilirsiniz.
"Ama Kadjar Qashqai'den daha iyi olabilir" diyen kendini kandırır... -
renaultu honda ile karşılaştırmak yanlış olmuş bence dünyaları farklı -
quote:
Orijinalden alıntı: ERG81
Yeni kasa Nissan Qashqai 1.2 Turbo Black Edition Premium Pack aracını illallah diyerek satmış ve Kadjar'ın da Qahqai bazlı bir araç olduğunu bilen bir kullanıcı olarak oyum kesinlikle CRV'den yana. En azından gerçek Japon.
Renault-Nissan grubu 100 dolar maliyetli ancak afilli olan ekran koyarak müşterinin gözünü boyamaya çalışacaklarına, Sahin-Doğan döneminden kalma ve kendi rakiplerinin hiç birinde kullanılmayan torsiyon çubuklu arka süspansiyon yerine tam bağımsız süspansiyon koysun Kadjar ve Qashqai'ye.
Üstelik yalan Japon etiketi arkasına saklanarak bir çok kullanıcıyı çıkardığı sorunlarla servislerden çıkartmadığı artık alenen ayyuka çıktı, Qashqai sayfasından takip edebilirsiniz.
"Ama Kadjar Qashqai'den daha iyi olabilir" diyen kendini kandırır...
hocam dizel otomatik almayı istiyordum. çok sorunlu mu araç gerçekten. 110 bandında bir şey alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir yanda Honda bır yanda Reno aslında cevap belli Değilmi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tades1981
quote:
Orijinalden alıntı: ERG81
"Ama Kadjar Qashqai'den daha iyi olabilir" diyen kendini kandırır...
hocam dizel otomatik almayı istiyordum. çok sorunlu mu araç gerçekten. 110 bandında bir şey alacağım
- Otomatik şanzımanın yazılımı sürekli revize görüyor, kimi kullanıcılarda komple şanzıman değiştiriliyor.
- Bazı kullanıcılarda şanzıman yağ hatası verdi.
- Birçok kullanıcıda direksiyon açı hatası ile geldi. Ve 2015 modellerde halen gelmeye devam ediyor.
- Aracın kaporta çizgileri özellikle kaput bölümünde tutmuyor, bir çok kullanıcıda mevcut.
- Aracın beyni bazen sapıtabiliyor, wireless anahtarı kimi zaman tanımıyor.
- Aracın yan yalıtımı iyi iken alt yalıtım neredeyse hiç kullanılmadığı için bütün su veya taş geçiş sesleri falan iç mekanda.
- Dizel modellerin çoğunda hava filtresi kutusu aracın kasasına dokunduğu için için titreşimli hırlama sesi sorunu çıkıyor.
- Aracın yakışıklılığına aldanan kullanıcıları kalite olarak kötü sürprizler bekliyor. Tarih öncesi çağdan kalma arka torsiyon çubuklu süspansiyon sistemi, kapılardaki cam kumandalarında ışık olmaması, iç aydınlatma tavan lambalarının 2003 model Megane'dan alınmış olması, aracın muhtelif yerlerinden gelen her gün yenileri eklenen tıkırtı sesleri, tavan ile ön camın birleştiği yerin makasla kesilmiş olması ve tırtık izleri....
- Aracın karoserinde rijitliğin yani esneme direncinin neredeyse sıfıra yakın olması... ( Rijitlik test videosu, özellikle 7:30 dakikadan sonrasını izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=lm44stfoy8g)
Daha da sayarımda yazmaktan bile yoruldum. Özetle ben böylesi rezil bir araçtan kurtulduğum için şükrediyorum. Kadjar'da çok farklı olacak sanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 10 Temmuz 2015; 11:36:30 >
-
Mevzu işçilik.
Ayrıca Passatta sert Dediğiniz bölgeler sadece premium markalarda yumuşak plastik.
Ben bir Sürü Honda kullandım daha ses yapan görmedim. Takdir etmek Lazım. Bindiğim city bile yumuşak plastik olmamasına rağmen en ufak ses yapmıyordu km ise 179 bin
Gelelim renoya bana inanmayan gitsin test etsin 300 km deki Aracın her yerinden ses geliyor. Vites çevresine bastırın gelen çatırtılardan Kırıldı zannedersiniz. Plastik kalitesi de sert denilemez sadece rezalet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Hyundai ix35-Tuscon u da beklemekte fayda var. -
crv nin rakibimi bilmem ama onun yerine düşünmeden gla alırım.daha fazla kaynağım varsa da xc60 tercih ederim.param daha az ise tiguain tercih ederim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X