|
Makyajlı Honda Jazz e:HEV Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Teknik özellikleri çok başarılı. Tam şehir içi faresi olur bundan.
Fiyat her zamanki gibi uçuk.
-
Tasarım çok çok çok kötü. Son zamanlarda gördüğüm en kötü tasarım sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şeyi yazacaktım . 2023 yılına yakışmayan bir tasarım . Sanki 90 model araç gibi duruyor. İç dizaynı da aynı sekilde demode
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu japonlar nasıl hala böyle tasarımların beğenilceğini düşünüyorsa :S
-
2005 modelini kullanıyorum iki sene öncesine kadar. o kadar küçük olup bir o kadar fonksiyonel araba görmedim. memelkete giderken arkada yatarak gidebildiğim nadir araçlardan. bir çok malzeme de taşımıştım. şimdikiler bu kadar fonskiyonel değil dir sanırım.
-
Bu nasıl tasarım ya hahahaha
-
Bu Japonlar tasarım özürlü vallahi! -
Bu Japonlar tasarım özürlü vallahi!
-
Balon gibi şişirilmiş tasarım. Jazz'ın Cazz'lığı gitmiş balon olmuş eski Cazzların albenisi yok
-
Yaris ve yaris cross varken şansı 0
Yakıt tüketimi de çok yüksek mesela yariste insan gibi kullanım da İstanbul'da çok rahat 3 litre ile dolaşırsin ki belki 2 litre bile mümkün Corolla ilk nesil hibrit bile şehir içi 3,5 tüketiyorken Honda her zaman ki gibi saçmalamış aynı son kasa Civic de ki gibi insan 45v akü koyar hiç değilse yakıt tasarrufu açısından bak golf 8 ve diğer markada ki aynı kardeşlerine etsi motor sayesinde özellikle 1.0 etsi motor Eco modda kullanırsan çok az bir tüketimi var...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Küçük otomobillerde en şirin tasarımı Hyundai yapıyor.
-
Farların üstüne, farın çanağının üst çizgisine kadar kaput uzatma yapmak lazım. O zaman bişeye benziyor.
-
sürekli dur kalk trafikte dolaşan, aşırı derecede park yeri sorunu yaşayan, üstüne bir de iç hacim ihtiyacı duyan biri olacak ki bu arabaya bu parayı vermesinin makul bir açıklaması olsun...
-
90 model olup buna benzeyen bir araç söyleyebilir misiniz? Tasarımını ben de beğenmedim ama o kadar da gömmeye gerek yok diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MPV segmenti hala tek başına ayakta tutan atmosferik Honda
O en sağ tarafta ki torpido üstü ne sıvı sabunluk mu var orada?
-
Honda Avrupa da bitmiş okeye dönüyor artık. İlk 25 de yok. Türkiye'de bile rekor kırılan dönemde satışları düşen 3 markadan biri.
-
2009 jazz aracımı satıp 2022 jazz aldım … 2009 zor hız yapardı ve yere yakındı tümseklerde bile sürtme yapabilirdi… 2022 hem yüksek hem çabuk hız yapıyor..bagajı küçük görünsede sihirli koltuklar sayesinde inanılmaz büyük…jazz tutkudur…kullanan bilir ve vazgeçilmezdir.
-
4. Nesil tasarım olarak pek beğenilme de, makyaj ile birlikte göze daha hoş bir şekil almış bana göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 16 Kasım 2023; 11:4:3 > -
Bende de son makyajlı kasa var.
Araç için orjinal kauçuk paspas bulamadım siz ne kullanıyorsunuz?
Bir de 16*6J ET50 gibi bir jantla geldi, kışlık için bir jant önerebilirmisiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tasarım çok çok çok kötü. Son zamanlarda gördüğüm en kötü tasarım sanırım
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X