Şimdi Ara

Makyajlı Hyundai Genesis Coupe’nin gizli fotoğrafları basına sızdı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • makyaj çok güzel gitmiş açıkcası önceki kasa da çok güzeldi ama bu sefer tam olmuş

fiyatına göre performansı ise berbat 200 beygir olup bu kadar kötü akselerasyona, ara hızlanma ve son hız değerine sahip başka araç yok
  • AĞIR MAKYAJ OLMUS GAYETTE YAKISMIS YENI TİP ÖN TASARIM ÇİZGİLERİNİ UYGULAMIŞ HYUNDAİ MOTORDADA HP OLARAK ARTIŞA GİTMISLERDIR UMARIM 230-240 ARASI
  • Dizayn iyi de biraz daha ateşli bir motor gelse daha iyi olur.
  • ah birde o öndeki H olmasa karizma çok
  • Tasarım mükemmel gerçekten
  • Aracın teknik verileri iyiydi ama gerçekten de bişeyler eksikti, eski Hyundai Coupe'lere benzeyen bir dizaynı vardı.
    İşte şimdi olmuş diyorum, 80000tl'yi artık havada-karada yapar.
  • Beğendim, güzel olmuş.
  • yahu hyundai bütün arabalarını birbirine benzetti iyice kafam karıştı hepsi aynı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

yahu hyundai bütün arabalarını birbirine benzetti iyice kafam karıştı hepsi aynı yahu

Artık metre hesabı alcağız yeni otomobilimizi
  • Gücü yere aktarım sıkıntısını da çözerlerse bu araç tam olur.

• Yeni çıkanlarda 3.8 motor seçeneği var. 306 beygir

Vergi sistemi değişmeden bu motor Türkiye ye gelmez !!

Bu aracın Aylık vergisi 805 TL 12 ayda 9.667 TL

Asgari Ücret 650 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infernaltr -- 17 Eylül 2011; 0:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

yahu hyundai bütün arabalarını birbirine benzetti iyice kafam karıştı hepsi aynı yahu

Haklısın markalar belirli bir çizgi yakalamaya çalışıyor. Örneğin Peugeot 2050 yılına kadar aynı tasarım kullanacak sanırım ben modellerini ayırırken zorluk çekiyorum.
  • Tasarım olarak güzel fakat o motor çok oturmamış gibi.Çoğu marka 1.4-1.6 motorlardan 200 beygir çıkarırken Hyundai'nin 2.0 motordan 204 bg alması olmamış en azından 250 bg falan olmalıydı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Tasarım olarak güzel fakat o motor çok oturmamış gibi.Çoğu marka 1.4-1.6 motorlardan 200 beygir çıkarırken Hyundai'nin 2.0 motordan 204 bg alması olmamış en azından 250 bg falan olmalıydı diye düşünüyorum.

o downsizing teknolojisi ile küçük hacimden büyük güç üretenlere göre bu motor daha uzun ömürlü olur

sonuçta golf gti, leon fr ve octavia rs de 2 litre 200 beygir
  • quote:

Tasarım olarak güzel fakat o motor çok oturmamış gibi.Çoğu marka 1.4-1.6 motorlardan 200 beygir çıkarırken Hyundai'nin 2.0 motordan 204 bg alması olmamış en azından 250 bg falan olmalıydı diye düşünüyorum.

hyundai 1.6 motorda 208 hp yaptı. oda veloster model aracında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

quote:

hyundai 1.6 motorda 208 hp yaptı. oda veloster model aracında var.

Veloster'in 1.6 t-GDI motorundan haberim var mesajı sanki Hyundai yapamadı gibi yazmışım ama kastettiğim 2.0 dan daha fazla beygir alınması yönündeydi nitekim bir Golf GTI dan vs daha sportif duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

mal gibi olmuş

+1
  • iyi güzel de hyundainin çıkardığı bütün modeller birbirine benzemeye başladı bu bence hoş bir durum değil...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.