Şimdi Ara

Makyajlı Hyundai Genesis Coupe’nin gizli fotoğrafları basına sızdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai’nin iddialı Coupe modeli Genesis Coupe makyajlandı. Ancak aracın henüz resmi tanıtımı yapılmadan fotoğrafları basına sızdı bile.

Fotoğraflarda gördüğümüz kadarıyla makyajlı 2012 model Genesis Coupe asıl değişikliği ön tarafında yaşamış. Tamamen elden geçirilen ön tasarımın, markanın yeni modeli Veloster ile olan benzerliği dikkat çekici. Ayrıca ön kaput üzerinde yer alan 2 adet havalandırma aracı daha agresif hale getirmiş. Farlarda günümüzün olmazsa olmazı led lambalara da bol miktarda yer verilmiş.

http://otomobilnews.com/index.php/2011/08/makyajli-hyundai-genesis-coupenin-gizli-fotograflari-basina-sizdi/

• süper olmuş hiç böyle bişey beklemiyordum
  • Adamlar işi biliyor yaa
  • Mükemmel olmuş.Araç hoşuma gidiyordu 2.0lt 204 bg motor, arkadan itiş ,nispeten uygun fiyatlı olması güzeldi.Fakat hep birşeyler eksik diyordum bu araç için.Şimdi makyajlı resimlere bakınca hayran oldum

• Ben beğenmedim :s
  • ben de beğenmedim ilk etapta ama belki zamanla alışırız ve gözümüze daha güzel gelir:)
  • Çok fena olmuş bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mal gibi olmuş
  • bu araca oldum olası bayılıyorum aşıgıyım diyebilirim bu kadar makyaj yapıcaklarını sanmıyordum ön taraf neredeyse komple degişmiş gercekten cok daha agresif olmuş. suan imkanım olsa alacagım ilk araba bu. keske diger ülkelerdeki gibi 20 bin dolar olsa ne yapar eder alırdım :(
  • spor görünüm olacak diye bu kadar içli dışlı tasarım hoş değil....

bir süre güzel gelebilir ancak kısa süre sonra sıkıcı ve unutulur bir tasarım olacaktır...

hyundai güzel araçlar yapıyor ancak uzun süre tasarım güncelliğini korumuyor... bu günü kurtarmak için yapılan icraatlara benziyor.
    kalıcı tasarımlar gözün zamanla alıştığı uzun süre göze hoş gelen tasarımlardır..
  • güzel.
  • ön tasarımı çok güzel olmamış elentradan esinlenilmiş fiyatı yükselmez inşallah
  • Önünü Veloster'e benzetmişler.

Hoşuma gidiyor eskisi ama bu aptal bir şey olmuş.
  • Güncel kasa sanki daha iyi bu yeni tasarımdan.
  • Alakasiz fakat; Bursada Son bir haftada 3-4 tane farklı genesis coupe gördüm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Alakasiz fakat; Bursada Son bir haftada 3-4 tane farklı genesis coupe gördüm :)

bursasporlu futbolcuların mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Alakasiz fakat; Bursada Son bir haftada 3-4 tane farklı genesis coupe gördüm :)

bursasporlu futbolcuların mı acaba

Değil.

Ben arada sırada tesislere giderim hiç birinde görmedim. İsim vermeyeceğim ama birkaç futbolcu komşum var Hyundai ne yaparsa yapsın gidip almazlar diyebilirim :)
    Sonradan görme olmak kötü birsey malesef!

Bu takımda arabaların sadece bir meta olduguna inanan vede lüks meragi olmayan tek isim "ivan ergic" idi. Fakat Ertuğrul sağlam her nedense böyle bir adamı takımdan gonderip krita vb adamları bu takımda tuttu. İnsan gibi insandı Ergic!

Söyle diyeyim forma şansı dahi bulamayan en genc cocuklarda bile dodge nitro tarzı araçlar var. Ellerinde LV çantalar, altlarında lüks arabalar..
    Bence kulüplerin bunu yok etmesi gerekiyor. Turk futbolu boyle hiç biryere gidemez!

Bu arada genesis coupe araçların bir tanesini ataevlerde gördüm. Bir tanesini Acıbademin karşısında gördüm. Bir tanesi yolda beni sollamıştı. Bir diğerinide uzaktan gördüm. İkisi beyazdi, biri mavimsi gri, digeride sanırım beyazdi ama gece pek seçemedim :)

Bu arada farklı bir hayat hikayesi merak eden vede digerlerinden cok farklı bir futbolcu profilini merak eden varsa Google'da "ivan ergic" yazsın.

• 2013 Makyajlı Hyundai Genesis Coupe Temiz Fotoğraf.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Mükemmel olmuş.Araç hoşuma gidiyordu 2.0lt 204 bg motor, arkadan itiş ,nispeten uygun fiyatlı olması güzeldi.Fakat hep birşeyler eksik diyordum bu araç için.Şimdi makyajlı resimlere bakınca hayran oldum

2013 Makyajlı Hyundai Genesis Coupe Temiz Fotoğraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 16 Eylül 2011; 21:41:34 >

• Bu sefer tam olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.