|
Makyajlı 2021 Opel Grandland ortaya çıktı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Bir furya tutmuş gidiyor. Tüm araçlar birbirine benziyor. Yeni Astra, crossland, grandland.. sırada Insignia var herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok çirkin, bu araba da tıpkı yeni mokka gibi a*dullah öcalan kasa olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ilk yorumlar çirkinle başlamış fiyattıyla gider :)))))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herşey iyi hoş da açılır tavan da olsa iyi olurdu
-
Farklı tasarım yapacağız diye iğrenç tasarımlar yapıyorlar.
-
Güzel olmuş
iyi de hocam bu tüm markalarda var. her marka aynı tasarım dilini kullanır.
-
Tabi ki size fazlasıyla katılıyorum, vw'de de, Citroende de vs. hep aynı tasarım dili.
Aslında şunu söylemek istiyordum. Misalen Vectra ile Astra daha önce birbirlerine benziyorlardi ama iç tasarım olsun dış tasarım olsun belli başlı ayrım noktaları vardı. Lakin şimdi C5 aircross C3 aircrossun uzatılmış hali gibi, yeni crossland ve grandland de böyle olacak anlaşılan. Opel bir önceki nesilde Corsaya, Insigniaya, astraya hepsine aynı ekranı koymuştu. Elbette bu masrafları düşürüyordur ama tek düze bir tasarım dili de sıkıyor gibi insanı.
Bence çok güzel olmuş. Beğenmeyenlere şaşırıyorum.
Elektrikli araclarin da gelmesiyle Opel araclarini daha sert ve modern cizgilerle guncelledi, biraz da kendi eski klasik araclarindan ilham almislar. Ben bu yeni cizgileri cok begendim, ic mekana da bunu yansitabilirlerse cok daha iyi olacaktir.
Ön yüzü ve iç tasarımıyla makyajdan çok kasa değişimi etkisi bırakmış. Çok kapsamlı bir makyaj, Grandland'i bir 4 sene daha götürecektir diye tahmin ediyorum. Ben beğendim.
-
Ön taraf iyi olmuş. İçine 3008 vitesi ve full ekran gelmiş.
Eskisinden iyi. Ama bir 3008 ya da tuscon olamıyor. Çok iyi fiyat vermesi gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabam yok olacağına umudum da yok fakat her araba bir gün bu croosover denen saçmalığa dönüşecek gibi geliyor bana
-
İyi olmuş bence eskiye göre toparlanmış.
Bu ön tasarıma beyaz rengin yakışacağını tahmin ediyorum.
-
Makyajsız kasa hem dıştan görünüş hemde kokpit olarak rakiplerine göre çok yavan gözüküyordu bu ise çok güzel duruyor.
Özellikle ön tasarıma bayıldım
-
Dış tasarım segment ortalamasında ama iç tasarımı bence çok çok iyi olmuş. Bana göre bu segmentte Peugeot 3008'in kokpitine rakip olabilecek sadece yeni Tucson vardı; şimdi bir de Grandland eklenmiş.
-
Gayet güzel olmuş. Geçen sene başında ülkemize gelse rekor kırabilirdi iyi bir fiyatlandırma ile.
-
Grandland ın tasarımını çirkin bulan hangi araca biniyor merak ediyorum :)
-
Valla bende de merak uyandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok çirkin, bu araba da tıpkı yeni mokka gibi a*dullah öcalan kasa olmuş
|
iyi de hocam bu tüm markalarda var. her marka aynı tasarım dilini kullanır.
|
Benzer içerikler
- deepfake yapma
- instagram video indir
- final cut pro fiyat
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- kalplerin anlamı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X