|
2021 Skoda Fabia'nın konsol tasarımı ortaya çıktı
-
-
65 bg manuel tam dede işi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık elektronik el frenini standart hale getirmeleri lazım. Bu iç mekan tasarımına bu el freni hiç olmamış.
-
Küçük scala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gayet güzel görünüyor. çizimleri üretime yansıtabilirlerse çok iyi olur bu. çünkü el freninin zarif tasarlamışlar çizimde ama üretime geçince orada sopa gibi duracak o!
-
Direksiyon makyajsız kasa s class tan çor.
150 beygir getirmezler buraya. getirirlerse fabiadan baska araba alani döverler. scala polo şasisi uzerine oturtulmus b+ arac. bu da kucuk scala olmus
bende var 1.2 classic 2006 model .. en iyi araba: sahip olduğun araba
şaka bir yana hız tutkunuz yoksa sürücü keyifli.. htp motor 1.2 modellere göre atik..
-
90 nm tork ne abi :D matkapta daha çok var :p yüklü iken dik yokuş çıkamaz bu araç ben diyim:d
-
Havalandırmadan geçen parlak çizgi direksiyon ve ekranın üzerinden geçiyor. Tasarım dili güzel ancak dikkatli çizilmemiş.
ekran kısmı bir değişikliği hakkediyor. Konsolun geneli yeni olup orta kısım komple eski vag araçlarından. Yinede kötü degil.
1.0 mpi astronomik motor ne ya..dik rampalarda cekiciye ihtiyac duyabilir
Plastiğin kokusu fotoğraftan bile burnuma geldi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneyy1905 -- 29 Nisan 2021; 19:31:33 > -
İki kollu direksiyonu sevemedim gitti. Klima kontrollerinin cok altta ve hesap makinesi gibi kucucuk hosuma gitmedim guncel kasada da bu iki sey hemen hemen ayniydi. El freni de sanki fabrikada araca eklenmis keser sapı mubarek.
2 kollu direksiyon işinden vazgeçsinler.
quote:
Orijinalden alıntı: kuzgun_bende var 1.2 classic 2006 model .. en iyi araba: sahip olduğun araba
şaka bir yana hız tutkunuz yoksa sürücü keyifli.. htp motor 1.2 modellere göre atik..
1.2 htpyi herkes bilmez,bende de var
çoğu 1,4 ile kafa kafaya gidiyorum
-
Herkesi dolu paket sevmiyor, herkes zengin değil. 1.0 MPI motoru v8 severler derneğine üye olmayanlar kullanacak. Evden işe, işten eve. Adamlar dağ bayır çıkmak için değil şehiriçi kullanacak. Tatmin olmayacak varsa gider 1.0 TSI veya 1.5 TSI alır, keyfine bakar. Aracın klima düğmelerinin aşağıda olması da bir sorun değil, çoğunlukla yola bakacaksınız. Eski seat leon veya skoda roomster'daki gibi yukarıya koymanın da bir mantığı yok. Zaten bu tasarımcılar hiçbir şeyi tüketiciye beğendiremez. Herbest Diess'e hemen talimat veriyorum, kovsun o tasarımcıları
-
Çok basit buldum. Bu segmentte Clio ve Corsa gibi modeller varken şansı yok.
-
O beygiri ve torku da kim bilir kaç devirde verir. Çileden çıkar adam.
-
Hafifliktendir o
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
65 bg manuel tam dede işi
|
Benzer içerikler
- snapchat hesap silme
- final cut pro fiyat
- spotify apple music aktarma
- biyografi sözleri
- 1 telefonda 2 whatsapp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X