Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar özellikle radyo dinlerken kanal değiştirmek cok sıkıntılı. Hafızadaki kanallar arasında direksiyon üzerindeki kumanda dan değilde navigasyon kolu ile basit bir sekilde ileri geri yapmak mümkün değil sanırım yanılıyor muyum? İlla bir kere kola bastırarak hafıza menusu ekrana getirmeniz ver her seferinde 1 den baslıyan hafızada bir sonraki radyo istasyonunu secmeniz gerekiyor.

Acaba benim bilmediğim bir teknik var mı? Direksiyondan audio menusune gelip direksiyon üzerindeki oklarla ileri geri yapmak haricinde.

eger gercekten boyle ise mercedese bir mail yazmayı düşünüyorum belki bir yazılım güncellemesi ile değişiklik yapabilirler. Kolu daire olarak cevirdiğinizde yine scan yapar, ama sağa sola cektiğinizde kanal değiştirir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 20 Eylül 2011; 18:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Arkadaslar özellikle radyo dinlerken kanal değiştirmek cok sıkıntılı. Hafızadaki kanallar arasında direksiyon üzerindeki kumanda dan değilde navigasyon kolu ile basit bir sekilde ileri geri yapmak mümkün değil sanırım yanılıyor muyum? İlla bir kere kola bastırarak hafıza menusu ekrana getirmeniz ver her seferinde 1 den baslıyan hafızada bir sonraki radyo istasyonunu secmeniz gerekiyor.

Acaba benim bilmediğim bir teknik var mı? Direksiyondan audio menusune gelip direksiyon üzerindeki oklarla ileri geri yapmak haricinde.

eger gercekten boyle ise mercedese bir mail yazmayı düşünüyorum belki bir yazılım güncellemesi ile değişiklik yapabilirler. Kolu daire olarak cevirdiğinizde yine scan yapar, ama sağa sola cektiğinizde kanal değiştirir vs.

kol dayanağının önündeki yuvarlak parçayı radyo ekranında iken sağa ve sola çevirince kanallar arası geçiş yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

38500€ e 8000km de fascination cgi link varsa alabilir miyim

Benim baktığım aracın liki yok fakat benzer bir araba linki veriyim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-bayi-cikisli-mercedes-c180-kopressor-avantgarde-59018524/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahit

quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Arkadaslar özellikle radyo dinlerken kanal değiştirmek cok sıkıntılı. Hafızadaki kanallar arasında direksiyon üzerindeki kumanda dan değilde navigasyon kolu ile basit bir sekilde ileri geri yapmak mümkün değil sanırım yanılıyor muyum? İlla bir kere kola bastırarak hafıza menusu ekrana getirmeniz ver her seferinde 1 den baslıyan hafızada bir sonraki radyo istasyonunu secmeniz gerekiyor.

kol dayanağının önündeki yuvarlak parçayı radyo ekranında iken sağa ve sola çevirince kanallar arası geçiş yapar

hafızadaki kanallar arasında geçiş yapmıyor o şekilde. Ekranda gözüken diğer kanallar arasında geçiş yapıyor Enazından bende öyle yapmıyor başka arkadaslarda bu şekilde mi?

• Radyo açıkken ekranda seçilen bölgeyi ortadaki alana getirin. Navigasyon tuşuna basın. Hafızadaki kanalları listesi çıkacak. Navigasyon tuşunu döndürüp kanal seçin. Sonra yine basın.

Telefon ekranında da aynı yöntem rehberde gezmek için...
  • ben hayatımda bu kadar aptal bir radyo sistemi görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sobriquet

Radyo açıkken ekranda seçilen bölgeyi ortadaki alana getirin. Navigasyon tuşuna basın. Hafızadaki kanalları listesi çıkacak. Navigasyon tuşunu döndürüp kanal seçin. Sonra yine basın.

Telefon ekranında da aynı yöntem rehberde gezmek için...

Tek yontem bu ozaman ama acaip sacma gerçekten bir 8 den 9 a geçmek için bir sürü hareket yapmak gerekiyor. Hepsinin otesinde trafikte bakmadan yapmak mümkün değil.

Hem radyoda hem mp3 dinlerkende Navigasyon tusuna bastıgımızda dinlemekte oldugumuz kanal ya da şarkı seçili olarak ekrana gelse çok daha rahat olurdu Yukarı aşağı hareket işi. Ama listenin ilk öğesi seciliyor bu da hiç pratik değil. Nasıl düşünülmemiş hayret ettim.

• mesaj okuma olayını nasıl yapıyoruz ?

telefonum blackberry

teşekkürler
  •  MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ

MB C-Class Amerika versiyonunda cup holder standart donanımda ancak storlu kapak yok.
    Amerika dışında ülkelerde araçta sıcak içecek içme alışkanlığı daha az.
    Orjinal bardaklığı sonradan uygulaması çok kolay.
    Bence storlu kapakla birlikte Amerikan versiyonundan daha güzel ve fonksiyonel.

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ

• quote:

Orijinalden alıntı: erentpc

mesaj okuma olayını nasıl yapıyoruz ?

telefonum blackberry

teşekkürler

Merhaba erentpc,
    Blackberry telefon ayarlarını bilmiyorum.
    Telefon Audio 20'ye bağlandığında SMS yazısı beliriyor. Yeni mesaj geldiğinde zarf görüntüsü ve sesle uyarı veriyor.
    Mesajda satır sonu kelimeleri kesmesi iyi olmamış ama hiç yoktan iyidir.

• cevabınız için teşekkürler ,sms yazısı bende de gözüküyor ancak deaktif şekilde ,onu nasıl aktif yapacağım konusunda biraz araştırdım ama sonuca ulaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

Benim acımda bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOVERNOR

Hocam çok teşekkürler incelemeler için. Dün Ankara Mengerler'de Ağustos'ta gelecek olan yeni 1.6 ların eskilerle aynı olacağı yani komprosörlü olacağı söylendi.Gerçekten 1.6 lar turbo olarak gelmeyecekmi? selamlar..

mercedes te benim bildigim kadariyla benzinli turbo arabasi yok hepsi kompressor

o kadar onemli bir sey degil ama turbo ile komprssor un farkinida soyleyeyimde hani olurda mercedese falan gidersinben turbo istiyorum diye rezil olma ;)
    turbo gucunu eksoz gazindan alir ,kompressor ise (supercharger) ise gucunu kayis y ardimiyla alir yani alternator ,klima ,servo gibi bunun sebebide esas bu ikisinin ayri olmasinin sebebide

benszinlide eksoa basinci diesele gore daha dusuk tur o yuzden cunku diesel in sikistirma orani benzinliye gore cok cok fazla dir

olay bundan ibaret

• c180 CGI araçlarda start-stop özelliği varmı?

Not: Anahtarsız çalıştırma değil, trafikte durduğunuzda motoru kapatma sistemi
  • ikiside yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

ikiside yok

İnternette heryerde 4 silindirli motorlarda standart olarak bulunmaktadır yazıyor, herhalde sadece manuel araçlarda var. Bunu otomatik viteslere uygulayamıyorlarmı acaba
  • Eco Start-Stop Avrupa'da standart. Fakat Türkiye'ye değil. Türkiye'ye gelen benzinli C serilerine koymamışlar. Sadece dizellerde standartmış.
  • Vito manuel viteste ECO start-stop var. Otomatik vites olunca Türkiye'de bildiğim kadarıyla yok. C180 için manuel vites opsiyonu olsa ECO start-stop gelir.
  • hiç gereği yok bence
    hatta gereksiz
  • Yakıt tüketimini düşeren bir sistem niye gereksiz olsun ki, Türkiye'ye gelen araçlara niye koymadıklarını sormak lazım..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.