Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanzimanin kullaim stilinizi ogrenmek gibi bir yetenegi mevcut.Ayni sorun bende de oldu TCU resetleyerek tekrar kullanim stilinize gore ogrenmeye baslamasini saglayarak vites gecis araliklarini size gore belirlemesini saglayabilirsiniz.
    TCU resetlemek icin
    Araca binin anahtari takin 2. Pozisyona cevirin( motoru calistirmayin sadece gosterge isiklari yanacak)
    Gaz pedalina sonuna kadar basin ve 5 sn. basili tutun.
    Ayaginizi pedaldan cekmeden kontagi kapatin ve anahtari cikarmadan en az 2 dk. bekleyin.
    Islemin bittigini resetleme surecinde direksiyon kilit rolesinden gelen ses ile anlayabilirsiniz.
  • ECU(Engine Control Unit) ve TCU(Transmission Control Unit) kendilerine gelen dataları işleyerek bir süre sonra en doğru şekilde vitesleri değiştirecek şekile getiriyorlar. Araçlarını yeni alan arkadaşların sıfırlama v.b. müdahalelere ihtiyaçları kanımca yok. Bir önceki aracımda benden önceki sürücünün kullanım alışkanlıklarını sıfırlamak işime yaramıştı ama sıfır bir araçta bu tür bir durum söz konusu değil. Öğrenme sürecini, rodaj süresini lütfen dikkate alın. Yalnız E modunda sürmeye çalışın. Kick down yapmayın. Motor devrini aşırı yükseltmeyin. Rodaj bitince zaten S modu, kick down, yüksek devir emrinize amade...
  • Araç ne zaman rodajdan çıkıyor peki? 3.000 km'de benimki şuan çıkmış mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diroix

Araç ne zaman rodajdan çıkıyor peki? 3.000 km'de benimki şuan çıkmış mıdır?

http://forum.donanimhaber.com/m_37624088/tm.htm
  • İlk 1500 KM içinde yüklenmemek tavsiye ediliyor. :) Kitapçıkta var. 3000 KM'de artık istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

The first 1,500 km
    The more you look after the engine when it is new, the more satisfied you will be with its performance in the future. Therefore, drive at varying speeds and engine speeds for the first 1,500 km. Avoid overstraining the vehicle during this period, e.g. driving at full throttle. Change gear in good time, at the latest when the rev counter needle is 2/3 of the way to the red area in the rev counter display. Do not manually shift to a lower gear to brake the vehicle.

Vehicles with automatic transmission:
    If possible, do not depress the accelerator pedal past the point of resistance (kickdown). Only select shift ranges 3, 2 or 1 when driving slowly, e.g. in mountainous terrain. After 1,500 km, you may gradually bring the vehicle up to full road and engine speeds.
  • The more you look after the engine when it is new, the more satisfied you will be with its performance in the future.

"Motor yeni iken onu ne kadar kollar, gözetirseniz, gelecekte motorun performansından o kadar memnun kalırsınız." gibi iddialı bir cümle kullanmışlar hatta.
  • Geçen hafta içi arkadaşa makyajlı kasa 2011 modeller için fiyat aldık. Fascination için 44500€ Avantgarde için 40500€ fiyat vardı ve araç sıkıntısı olduğunu söylediler.
    Bugün ise 38500€'ya 8000km'de 1.8 CGI Fascination araç buldum fakat rengi istemediğim bir renk. (Bayiye bugün tekrar uğradım ve 1.8 CGI araç kalmadığını öğrendim)
    İstemediğim bir renk arabayı fiyatı uygun diye alıp almamak konusunda çok tereddütteyim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tspeedy

Geçen hafta içi arkadaşa makyajlı kasa 2011 modeller için fiyat aldık. Fascination için 44500€ Avantgarde için 40500€ fiyat vardı ve araç sıkıntısı olduğunu söylediler.
    Bugün ise 38500€'ya 8000km'de 1.8 CGI Fascination araç buldum fakat rengi istemediğim bir renk. (Bayiye bugün tekrar uğradım ve 1.8 CGI araç kalmadığını öğrendim)
    İstemediğim bir renk arabayı fiyatı uygun diye alıp almamak konusunda çok tereddütteyim???

Amg 1.8 49750 Euro'ya aldiydim 2.5 ay önce. Hangi renkte tereddüt ediosun onuda yazsaydın keske. Bende obsidian metalik siyah var ve ben çok memnunum, beyazdan falan daha güzel duruo ama samimi olmak gerekirse ilk tercihim kırmızı olur
  • Ben şöyle yaptım.2el beyaz renk düşünüyordum.Diğer renkler uygun fiyatlı olsada bakmadım.Aradığım beyaz rengi bulunca fiyatı uygun görünce aldım.Sahibinden.com yada arabam.com da rekle aratbilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: tspeedy

Geçen hafta içi arkadaşa makyajlı kasa 2011 modeller için fiyat aldık. Fascination için 44500€ Avantgarde için 40500€ fiyat vardı ve araç sıkıntısı olduğunu söylediler.

Amg 1.8 49750 Euro'ya aldiydim 2.5 ay önce. Hangi renkte tereddüt ediosun onuda yazsaydın keske. Bende obsidian metalik siyah var ve ben çok memnunum, beyazdan falan daha güzel duruo ama samimi olmak gerekirse ilk tercihim kırmızı olur

Arcın rengi gri sanırım paladium gri diye geçiyor. Tercihim Beyaz'dı ama ikinci el olunca insan direkt fiyata odaklanıyor rengi ikinci plana atıyor. Bir süre sonrada içimizden keşke şu renk olsaydı diye geçiriyoruz..

• 38500€ e 8000km de fascination cgi link varsa alabilir miyim
  • 2011 fascination 9000 km 84,500 TL (33,800 euro ediyor ikibuçuktan)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-2011-model-9bin-kmde-boyasiz-kazasiz-cok-temiz-59235972/detay/
    ama cgi değil galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanokur -- 18 Eylül 2011; 16:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

2011 fascination 9000 km 84,500 TL (33,800 euro ediyor ikibuçuktan)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ilk-sahibinden-2011-model-9bin-kmde-boyasiz-kazasiz-cok-temiz-59235972/detay/
    ama cgi değil galiba...

makyajsız eski kasa bu 5 ileri şanzımanlı olan ...

• quote:

ama cgi değil galiba...

+ bu araç facination değil luxury belkide start paket bu araç kumaş koltuk,cam tavan yok,xenon far yok.

• Telefona gelen mesajlar Audio 20 üzerinden okunuyor ama mesaj yazılamıyor.

Kol dayamanın içindeki USB girişi harici bellekleri 32GB'a kadar destekliyor. Audio 20 ekranı albüm kapağını gösteriyor.
    Ama müzik CD'sini mp3'e çevirirken albüm kapağı gösterme özelliğini nasıl ekliyoruz, bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

Telefona gelen mesajlar Audio 20 üzerinden okunuyor ama mesaj yazılamıyor.

Kol dayamanın içindeki USB girişi harici bellekleri 32GB'a kadar destekliyor. Audio 20 ekranı albüm kapağını gösteriyor.
    Ama müzik CD'sini mp3'e çevirirken albüm kapağı gösterme özelliğini nasıl ekliyoruz, bilen var mı?

Mp3tag isimli programı kullanarak mp3lere albüm kapağı ekeleyebilirsin kullanımı son derece basit ve Türkçe.

• Makyajsız kasada audio 20 'ye usb yada mesaj okuma özelliklerini serviste ilave ettirebilme sansı var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettam

YAKIT İÇİN ÇOK YAKIYOR DİYE YAZANLAR VAR ARKADAŞLAR BAKIN BEN YAKLAŞIK 15 SENEDİR
    ARAÇ ALIMSATIM İŞİ İLE UĞRAŞIYORUM BU KONUDA KENDİMCE UZMAN SAYILIRIM
    1.8 CGİ MOTOR İLK ÇIKTIĞI ZAMAN HAS OTOMOTİVDEN SATIN ALDIM. MAKYAJLILARDAN BAHSEDİYORUM. MAKYAJSIZ 1.8CGİ AZDA OLSA PİYASADA MEVCUT
    İNANILMAZ DERECEDE AZ YAKIYOR
    ŞEHİRİÇİ İSTANBUL TRAFİĞİ 10.5 LİTRE
    NORMAL ŞEHİRİÇİ TRAFİK :8.9 LİTRE
    ŞEHİRLER ARASI 6.7-6.9LİTRE
    KARMA 8.7LİTRE

BEN ARAÇTAN ÇOK MENNUNUM 2011 C180 CGİ AMG KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM 34AG3366

AYRICA 7G-TRONIC PLUS MUHTEŞEM Bİ ŞANZIMAN

Bizim araç 1100 km.de fazla gaza basmıyorum normal modda şehiriçi tabii arasıra köprüde yada e5de açık trafikte gittiğimde oluyor rakam 12.2 L. şimdi buna az yakıyor denemez. 1500den sonrada olsa olsa 1 lt iner 11 altına sehiriçi inmez bu araç. Bizim honda crv jeeple aynı yakıyor nerdeyse. Kısacası saglam yakıyor az maz değil. Az yakanlar sabit hızda sabit bir yere gidenlerdir.

• quote:

ama cgi değil galiba...

boş model cgi değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 19 Eylül 2011; 20:22:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OKAN ÇELİK

quote:

Orijinalden alıntı: asclepius

Mp3tag isimli programı kullanarak mp3lere albüm kapağı ekeleyebilirsin kullanımı son derece basit ve Türkçe.

Teşekkür ederim, önerdiğiniz "Mp3tag" programı ile sorunu hallettim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.