Şimdi Ara

MAKYAJLI MERCEDES C 180 CGİ (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.440
Cevap
28
Favori
403.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2012 6000 km amg beyaz - içi açık gri araç 102 bine gitti bir ay kadar önce.
  • Merhabalar ben yeni makyajlı kasa 1,8 cgi motor avangard amg aldım 2011 model
    Arabamı keşfetmeye çalışıyorum. İlk kez mercedes kullanıyorum bazı markaya has özeliklere alışmaya çalışıyorum örnğ hız sabitleme kolu ve el freni gibi.
    Benim bir sorum olacak. Benim arabamda araç mesafe ve şerit kontrolu varmıdır. Ön camda dikiz aynadında kamera vardır. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOYI

Merhabalar ben yeni makyajlı kasa 1,8 cgi motor avangard amg aldım 2011 model
    Arabamı keşfetmeye çalışıyorum. İlk kez mercedes kullanıyorum bazı markaya has özeliklere alışmaya çalışıyorum örnğ hız sabitleme kolu ve el freni gibi.
    Benim bir sorum olacak. Benim arabamda araç mesafe ve şerit kontrolu varmıdır. Ön camda dikiz aynadında kamera vardır. Yardımcı olursanız sevinirim

Eğer standart bir ama ise yoktur.O özellikler ekstra olarak ekleniyor paket halinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 14 Haziran 2014; 17:04:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOYI

Merhabalar ben yeni makyajlı kasa 1,8 cgi motor avangard amg aldım 2011 model

Bayiden özellikle sipariş edilmediyse aracınızda bunlar yoktur. Ama eklenebilir, biraz maliyetlerine katlanmanız gerekir...

Ben standart Fascination olan aracıma yetkili serviste

-Comand Online DVD Navigasyon
    -Koltuk ısıtma
    -Şerit takip asistanı & Tabela tanıma sistemi
    -Direksiyondan vites
    -Elektrikli arka perde eklettim.

Başka iki arkadaşım araçlarına (E Coupe, C180) sonradan orjinal Harman/Kardon seti ilave ettiler.

Hepside orjinal parçaları sipariş edilerek yetkili serviste yapıldı. Hatta önümüzdeki aylarda Kör nokta asistanı eklemeyi planlıyorum, maliyeti biraz tuzlu olduğu için parçaları tek tek sipariş edip toparladıktan sonra montajını yaptırıcam inşallah...

Bunların maliyetlerine katlanırım diyorsanız aracınızı galerici tabiriyle gırtlağına kadar doldurabilirsiniz...

• 2013 16,500 km c180 ile şehir içi yakıt denemem:şehir içi 19 dakika 62 km ortalama sürat 20 km mesafede 5,4 lt sizce nasıl?Gerçi 62 km ortalama hız için tam şehiriçi demek ne kadar doğru izmir narlıdere gaziemir çevre yolu resim mecut ama eklemeyi beceremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERSUM -- 15 Haziran 2014; 13:19:07 >

• Merhaba arkadaşlar, 2012 model, 10 bin km.de, 7 ileri vitesli, CGI motorlu beyaz C180 Avantgarde ile aranıza katılmış bulunmaktayım. İlk kez Mercedes sahibi oluyorum. Gerçekten değişik bir dünya. Kendimi ilkokula başlamış bir çocuk gibi hissediyorum şu an. Bir sürü kavram ve bilgiler kafamda uçuşuyor. Kafam on bin oldu.
  • Hayırlı olsun yeni aracınız. Kazasiz belasiz güzel gunlerde kullanmanızı diliyorum.
    Bu arada sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı paylasabilir misiniz?
    Tesekkurler.

• meceng M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 100 bin TL.
  • Bu hafta sonu İstanbul dan bileciğe gidip geldim. mb ilk uzun yol tecrübem oldu. makine harika... yol tutuş mükemmel ve yakıt tüketimi de makul. hatta passat 1.4tsi motor ile peş peşe gittik yakıt tükemi aynı 100/7,2 (göstergelerdeki değerler tabi) dönüş biraz hızlı geldik 8,4 140-160-180 le geldim.
    uzun kısa far oluyına bayıldım.. tabi otobanda kullanamıyorsun ama bilecik yolunda kullandım. otobanda zaten uzunları yakmıyor hiç:).
    şehir içinde kullanım ise ıslak zeminlerde arka taraf çok kayıyor. motor 1,8 olunca biraz gaza yüklendinmi arka hemen atıyor.

arabam çok güzel ve çok temiz. yalnız benden önceki sahibi sanırım güneşli havada sanrufu açık şekilde park etmiş ve orta torpido kısım sürgülü kapak etrafı kabarma ve soyulmalar var buna nasıl bir çare bulurum. o kısmı tamamen mi değiştirmem gerekiyor veya tamamen soysam olurmu. mb hiç yakışmayan bir görüntü var arabaya her binenin dikkatini çekiyor.

• Selamlar.
    2011 1.6 blueeff kompresor aldim. Benim de ilk Mercedes tecrubem. Bugun birseyi frkettim arac park halinde iken havanin kararmasi ile ile birlikte farlari yakti. Aracin icinde kimse yokken kapali iken. Nasil olabiliyor bu, bilgisi olan var mi?
  • Arkadaşlar, ki sorum var;

1. Dün Bursa Gölyazı'ya gittik ailecek, orada kaldırım taşlı yollar falan var, aracın göğüslüğünden tıkırtılar geldi. Elimle bastırınca gelmedi. Sizce bu normal mi? İkinci el aldığım için aracı rahatsız oldum bu durumdan, göğüslük sökülüp takılmış falan olabilir mi diye aklıma geldi.

2. Aracı otoparka parkedip kapattıktan ve dışına çıktıktan sonra tık tık tık diye sesler geliyor. Sanki motor soğuyor veya turbo soğuyor falan gibi. Sizde de oluyor mu normal mi?

Teşekkürler. (Araç 2012 C180 CGI 7G 10 bin km'de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSanitarium

Arkadaşlar, ki sorum var;

1. Dün Bursa Gölyazı'ya gittik ailecek, orada kaldırım taşlı yollar falan var, aracın göğüslüğünden tıkırtılar geldi. Elimle bastırınca gelmedi. Sizce bu normal mi? İkinci el aldığım için aracı rahatsız oldum bu durumdan, göğüslük sökülüp takılmış falan olabilir mi diye aklıma geldi.

2. Aracı otoparka parkedip kapattıktan ve dışına çıktıktan sonra tık tık tık diye sesler geliyor. Sanki motor soğuyor veya turbo soğuyor falan gibi. Sizde de oluyor mu normal mi?

Teşekkürler. (Araç 2012 C180 CGI 7G 10 bin km'de)

Aracım 2011 model 5 ileri kompressor makyajli kasa.dun gece 30.000 km olduk :)
    Sizdeki 2 sorundan bende muzdaribim.
    1-Bazen kötü yolda göğüsten ses gelebiliyor ama ben umursamiyorum açıkcası.cunku bu araba dünyada yapılmış en iyi araba degil?herseyinin kusursuz olması beklenemez?
    2-arabayı kapatıp çıkınca tık tik sesi bende de oluyor 1-2 dakika devam edip sonra duruyor.bu sorunun cevabını bilen varsa cok iyi olur

• Amosis kullanıcısına yanıt
    Hocam her iki ses de normaldir.
    Göğüsten gelen ses trim sesi dediğimiz tikirti, gicirti, takirti ivir zivir seslerdir. Zamanla her araçta olur. S class arabamizda bile vardi ki hic konsol sökülmemişti. Müziğin sesini azıcık acın, bakın keyfinize :)
    Tabi cok canınızı sıkıyorsa yetkili servise gidin ama inanın cogu zmn onlar da sesin neden kaynaklandigini bulamıyorlar.

2.nci ses ise egsozdan gelen soğuma sesidir. Bu da normaldir. Dert etmeyin. Hatta forumda daha oncede konuşuldu. Ufak bir arama ile ulaşırsınız eski mesajlara tahminime.

Kısacası aracınızın keyfini surun.
    Iyi geceler..

• quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Hocam her iki ses de normaldir.
    Göğüsten gelen ses trim sesi dediğimiz tikirti, gicirti, takirti ivir zivir seslerdir. Zamanla her araçta olur. S class arabamizda bile vardi ki hic konsol sökülmemişti. Müziğin sesini azıcık acın, bakın keyfinize :)
    Tabi cok canınızı sıkıyorsa yetkili servise gidin ama inanın cogu zmn onlar da sesin neden kaynaklandigini bulamıyorlar.

2.nci ses ise egsozdan gelen soğuma sesidir. Bu da normaldir. Dert etmeyin. Hatta forumda daha oncede konuşuldu. Ufak bir arama ile ulaşırsınız eski mesajlara tahminime.

Kısacası aracınızın keyfini surun.
    Iyi geceler..

Teşekkür ederim :)

• mehtopcu M kullanıcısına yanıt
    Ilanları inceledim. Yanılmıyorsam
    model yılı 2013 agustos trafiğe çıkışlı, avantgarde donanım bir aracı 2000 km de 83.000 e hases bayisinden Kasım ayında alan arkadas vardı. O arac ile 1 ve 3 numaralı ilanlardaki araçların donanımları aynı. Fiyatlar ise 20.000 TL fazla. Bu fiyatlara almak mantıklı degil bana gore. En az 10.000 TL aşağıdan ilana çıkmalıydı.
    Yeni kasa c nin avantgarde versiyonu 130k üzerinde olunca sahibindeki ilanlarda coştu maalesef. Ancak o arac yeni kasa ve elma ile armudu karıştırıyorlar. Aralık ayında amg selection plus donanımlı araca 121.000 teklif almistim bayiden. O arac ile bunlar arasında en az 30.000 TL donanım farkı olması lazım.
    Yani kısacası bu fiyatlar cok hocam.

• mehtopcu M kullanıcısına yanıt
    2012 aralık ayında yazılmış konudaki mesajlar..

"102.000 TL'lil Avangart paketi+deri koltuk+stil paketi bu aya özel 92.000 TL'ye veriyorlar."

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=69238994

Ben de C180 AMG için tüm masraflar dahil 105, Selection paketli için 107 bin teklif aldım.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=69242325

benzer şekilde eski mesajlara bakın. 2013 aralık ayında alınmış teklifleri ve ikinci el araç alan arkadaşların ne kadara aldıklarını görebilirsiniz.

• Şu aralar fiyatlar uçmuş! Almaktan vazgeçtim, fiyatlar düşmeden almayacağın

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.